Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnjih 20-tak godina, kao posljedica bijesa i frustracije zbog pretrpljenog poraza u 1990-ima, Srbija liječi svoje komplekse prema Hrvatima stalnim i svakodnevnim denunciranjem i sotoniziranjem kroz svoje medije svega što ima veze s Hrvatskom i Hrvatima pa bilo da je riječ o politici ili nečem posve trivijalnom poput vremenske prognoze u Hrvatskoj, sporta, glazbe... Iz toga razloga smo se naviknuli na pregršt svakodnevnih negativnih vijesti o Hrvatima, punih mržnje i šovinizma. Međutim, u zadnjih 4-5 godina, na moju veliku žalost, hrvatski ili "hrvatski" mediji uvode tzv. vijesti iz regije, pandan srpskim "vestima iz regiona" te nam pune glave s time što je tamo neki Vučić rekao o Hrvatima, kako Vulin psuje sve Hrvate, kako bi Dačić rado pjevao u Hrvatskoj, ali ne može jer ima alergijske napade kad vidi Hrvate ili bilo što hrvatsko. Ukratko, naši mediji su se počeli srozavati na razinu srpskog žutog tiska i stvarno ne znam kome je to potrebno.ili je srbija opterecena hrvatskom.........
Zadnjih 20-tak godina, kao posljedica bijesa i frustracije zbog pretrpljenog poraza u 1990-ima, Srbija liječi svoje komplekse prema Hrvatima stalnim i svakodnevnim denunciranjem i sotoniziranjem kroz svoje medije svega što ima veze s Hrvatskom i Hrvatima pa bilo da je riječ o politici ili nečem posve trivijalnom poput vremenske prognoze u Hrvatskoj, sporta, glazbe... Iz toga razloga smo se naviknuli na pregršt svakodnevnih negativnih vijesti o Hrvatima, punih mržnje i šovinizma. Međutim, u zadnjih 4-5 godina, na moju veliku žalost, hrvatski ili "hrvatski" mediji uvode tzv. vijesti iz regije, pandan srpskim "vestima iz regiona" te nam pune glave s time što je tamo neki Vučić rekao o Hrvatima, kako Vulin psuje sve Hrvate, kako bi Dačić rado pjevao u Hrvatskoj, ali ne može jer ima alergijske napade kad vidi Hrvate ili bilo što hrvatsko. Ukratko, naši mediji su se počeli srozavati na razinu srpskog žutog tiska i stvarno ne znam kome je to potrebno.
Hrvatska bi trebala gledati na Zapad, jer je članica Europske unije i NATO-a i ono što se događa zapadno od nas trebalo bi biti glavni fokus u politici, društvu, ekonomiji i kulturi. Osvrtanje na balkansku močvaru iz koje smo se jedva iščupali, nema nikakvog smisla. Vijesti s Balkana trebali bi kod nas pratiti isključivo agenti SOA-e, VSOA-e i pripadnici ministarstva vanjskih poslova. Nas ostale ne bi trebali, a bome ni smjeli prljati s balkanskim problemima.