Hrvati i njihov jezik?

И ево доказа.

И Пешјо и Цитадела... Мртви-ладни кад им вређаш:

Црну Гору
Босну
Сребреницу
Мираша
Мила
Оца, мајку, фамилију...

Али зато пене и губе контролу и такт чим им неко каже да су лажни Црногорац и лажна Бошњакиња, већ неки неостварени перверзњак и мастурбатор без приватног живота, који нема паметнија посла него да изиграва Дукљане, муслиманске усташе, Комунисткиње, Модерне певачице и сличне креатуре за које се из авиона види да нису аутентични ликови.

То га погађа и за то губи контролу... Баш типична реакција за једног кршног Црногорца, Муслиманку из Куле Фазлагића... Сасвим случајно заједничка... :roll:

Koja umišljenost! Tebe i sličnijema ne odgovaram jer nemate veze s mozgom, pišete samo budalaštine, a kad vi (obično vrlo brzo) ponestane "teksta" latite se svojega najjačega, zapravo jedinoga "oružja" - vrijeđanja. Pošto vi je obraz debeo ka đon nećete se zastiđet, te nema svrhe vama odpisivat. I ovo je odviše.

bingo!!!!u sriiidu!!posred živca da ne kažem nerva!!!!

Koja umišljenost! Tebe i sličnijema ne odgovaram jer nemate veze s mozgom, pišete samo budalaštine, a kad vi (obično vrlo brzo) ponestane "teksta" latite se svojega najjačega, zapravo jedinoga "oružja" - vrijeđanja. Pošto vi je obraz debeo ka đon nećete se zastiđet, te nema svrhe vama odpisivat. I ovo je odviše.

..nasih supaka,nase "smrdljive obale i mora",nasih Hrvatica,.....Srpski jezik je u pitanju..po Vuku...

..nasih supaka,nase "smrdljive obale i mora",nasih Hrvatica,.....Srpski jezik je u pitanju..po Vuku...

Ти се не примај, ти си прави Хрват из Хрватске.

А Пешјо је неки наш, Србин или мешанац из српско-нечјег брака, перверзњак који глумата да је Црногорац из ЦГ и онанише на сваки одговор где се неко прима на оно што он пише...

bingo!!!!u sriiidu!!posred živca da ne kažem nerva!!!!

А провали како га једино то вређа и избацује из такта... :lol:

А пробај да му опсујеш мајку, удариш на част или фамилију... било шта за шта сваком Црногорцу удара крв у главу и спреман је и да убије... Мртав ладан.

Спомени Куљанки Сребреницу... Извређај Ислам, Куран, посeри се на сребреничке жртве... било шта за шта сваком Бошњаку удара крв у главу и спреман је и да удари... Мртва ладна.

А обома спомени да су иста личност, перверзњак коме је једино сексуално искуство дpкање и чије се девојке једино презивају на .GIF и .JPG, а болесна страст да изиграва друге људе тамо где га нико не види (јер је сам по себи превише досадан и незанимљив да би ико обратио пажњу на њега) и да овде тролују масу... Одмах падају у ватру, нађу се увређени, губе контролу... :lol:

A da koji je ako su iz tije krajeva??
Nijesu. Nemanja je još sisa kad se s roditeljima vrnuo domu svojemu u Rašku (potomnju Srbiju).

Idete im na ruku a da nijeste svijesni. Ali, kako godj ocete.
Idemo svojijem putem, sviđalo se kome ili ne, išlo mu "naruku" ili ne.

A ja ti jope velim, da su Dalmatinci dolje najvecim dijelom porijeklom iz Bosne. Dolaze kao vojnici Mladena Subica i dizu manastir Krupu 1317. godine i Krku 1350. godine. Cini mi se da i bosanski ban Ninoslav naseljava Srbe u sjevernu Dalmaciju u svoje vrijeme.
Pobrka si ti nešto. Nijesam ja broja koliko je kojijeh, nijesam osobito ni znatiželjan, samo sam konstatova da tamo đe žive crnogorske jezičke i folklorne osobenosti, žive i potomci Crnogoraca. Bilo to Srbija, bilo Hrvatska, bilo Bosna...
Haha, hvala za info menjam se, inace je slab diskut u svakojem slucaju. Svi oni ponavljaju jednu te istu promidzbu iz zagrebacke kuzine.
Naša si "crkvu".. toga odbjegloga "pitomca" iz Toponice.. Gornje. No, nijeste se bez neke "prepoznali".

Ти се не примај, ти си прави Хрват из Хрватске.

А Пешјо је неки наш, Србин или мешанац из српско-нечјег брака, перверзњак који глумата да је Црногорац из ЦГ и онанише на сваки одговор где се неко прима на оно што он пише...

..i koliko vidim razuman covjek,sto je poanta price...nisu vazni brakovi,nacionalnost,nego siva masa izmedju ociju...

Добри познаваоци језика могу да опонашају језик и речник из различитих крајева.

Зато се и у огласима за чат-аниматоре наводи: "ПРЕДНОСТИ: Добро познавање хрватског, босанског и црногорског дијалекта".

Дакле, не траже обавезно људе оданде, него само да им одлично познају дијалект. А зашто? Па да би се представљали као "Хрвати", "Бошњаци", "Црногорци"...

Има свега. Карактеристично је то да и Куљанка и овај ПЕС (у РСК се тако говорило за пса, зар не?) делују интелигентно и начитано када реплицирају "обичним" саговорницима, а када се појаве историчари или лингвисти и стварно крену да се занимају оним што овај "двојац" пише - одмах беже у јефтин и недуховит хумор, неинвентивне доскочице и сл...

А што се тачно уклапа у психолошки профил овог нет-паћеника. Изванредна интелигенција по питању неких научних ствари, а очевидна ретардираност када је у питању духовитост и лични контакт са другим људима. Зато и раде то што раде...

..i koliko vidim razuman covjek,sto je poanta price...nisu vazni brakovi,nacionalnost,nego siva masa izmedju ociju...

Тебе је Бог мало ускратио за памет, па ти је лепо.

Ја смем да се кладим да када бих сада узео да глумим да сам Хрват, да би ми ти писао "гдје си хрватски брате!"

Лишен си ти неког дубљег поимања осим Србин=лоше, Антисрбин=добро.

Тебе је Бог мало ускратио за памет, па ти је лепо.

Ја смем да се кладим да када бих сада узео да глумим да сам Хрват, да би ми ти писао "гдје си хрватски брате!"

Лишен си ти неког дубљег поимања осим Србин=лоше, Антисрбин=добро.

..tebi bog nije mogao uskratit nista...nisi nista ni imao..pameti pogootovo..zato ne mozes biti Hrvat..niti pametni Srbin..

a šta ćemo sa ostalim delovima mozga...

...
muski_mozak.gif

Svakome ko umije sastavit jednu smislenu rečenicu, a da nije "začinjena" vulgarnostima i vrijeđanjem, ja odpisujem. Ali, zabavlja me kad već poslije par "replika" ostanu bez argumenata i pokažu svu svoju (ne)kulturu, Ima ođe čak onijeh čije mišljenje uglavnome podržavam (iako ne objavljujem), ali kad samo jednu tvrdnju osporim - umjesto odgovora "dobijem" vrijeđanje mene, moje nacije, države... Što ti je anonimnost - ljudi brzo pokažu što su. Puštiš vodu i ne obrćeš pažnju.

Svakome ko umije sastavit jednu smislenu rečenicu, a da nije "začinjena" vulgarnostima i vrijeđanjem, ja odpisujem. Ali, zabavlja me kad već poslije par "replika" ostanu bez argumenata i pokažu svu svoju (ne)kulturu, Ima ođe čak onijeh čije mišljenje uglavnome podržavam (iako ne objavljujem), ali kad samo jednu tvrdnju osporim - umjesto odgovora "dobijem" vrijeđanje mene, moje nacije, države... Što ti je anonimnost - ljudi brzo pokažu što su. Puštiš vodu i ne obrćeš pažnju.

..tocno..

Back