Hrvat, milenijalac - novi predsednik Čilea

Deda jedva, pradeda verovatno...ali covek fura svoj imidz Che gevare...za Che Chile odlicna pozicija....

Anarhija je vecita zabluda primitivnih nedovoljno svesnih i nedovoljno nacitanih ljudi...a mogu da budu obrazovani ako hoces i do doktorata...

Грешиш !

јер, Анархија + Кокаин има великог смисла и потенцијала !...

Bravoooooo , Idemoooooo 💪

Iskreno mnogo mi je drago sto je on pobedio, iskreno bas sam od sveg srca navijao za njega da on pobedi, mislim da izmedju jednog mladog momka zdravih ideja i revolucionarnog duha i jednog omaterolog i korumpiranog fasiste zaista svako iole normalan nije imao dilemu koga podrzati i kome dati glas.

Nema sta zaista sjajne vesti iz Cilea. ;)

Inace jos ranije u Argentini je ona americka podguzna muva i prikriveni fasista Makri pao sa vlasti jos ranije i tamo se levica vratila na vlast, u Boliviji takodje, u Venecueli je jos pre par godina propao puc i obojena revolucija, inace ono sto je izvesno i veoma bitno je da sledece godine Bolsonaro gubi vlast u Brazilu i da se gotovo sigurno PT (Radnicka partija) vraca na vlast. ;)

Gabriel Borić (rođ. 1986), levičar, od oca Hrvata, na izborima u Čileu odneo pobedu.

Čile i politika: Gabrijel Borić biće najmlađi predsednik u istoriji zemlje, boriće se protiv ekološki štetnih projekata​

Borić će biti najmlađi predsednik u istoriji Čilea. Protivnik mu čestitao odmah po zatvaranju birališta i poručio da zaslužuje svo poštovanje.​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-59724546

Gabriel Borić (rođ. 1986), levičar, od oca Hrvata, na izborima u Čileu odneo pobedu.

Čile i politika: Gabrijel Borić biće najmlađi predsednik u istoriji zemlje, boriće se protiv ekološki štetnih projekata​

Borić će biti najmlađi predsednik u istoriji Čilea. Protivnik mu čestitao odmah po zatvaranju birališta i poručio da zaslužuje svo poštovanje.​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-59724546
Svaka čast! Čestitke na izboru! :bravo:

To je već drugi Hrvat koji obnaša dužnost predsjednika neke druge države. :klap:

Back