Prevod ti je cist falsifikat i to je ovde dokazano .
Rec Logos nije pridev.
Sto se tice vlasti i sudjenja trebao si celu 28 glavu da citiras a ne samo jedan ili dva stiha .
Zasto se ucenici klanjaju Hristu ?
Kome se odaje takva cast i to ne samo tada ,nego mnogo puta i od strane ucenika i od strane naroda,a Hristos nikad nikome nije rekao da to ne cine?
- A jedanaest učenika otidoše u Galileju u goru kuda im je kazao Isus. Mat. 26, 32. Mar. 16, 7.
- I kad ga vidješe, pokloniše mu se; a jedni posumnjaše.
- I pristupivši Isus reče im govoreći: dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji. Dan. 7, 13.Mat. 11, 27. Ef. 1, 21. 1.Pet. 3, 22. Otkr. 17, 14.
- Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih va ime oca i sina i svetoga Duha, Dela. 8, 16.
- Učeći ih da sve drže što sam vam zapovijedao; i evo ja sam s vama u sve dane do svršetka vijeka. Amin. Mat. 24, 4.
Nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj, Bog revnitelj, koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtog koljena, onih koji mrze na mene;
Druga Mojsijeva
A evo sta kaze andjeo Gospodnji u Otkrivenju
Otkrivenje 22:8-10
8 I ja Jovan videh ovo i čuh; i kad čuh i videh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza.
9 I reče mi: Gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže reči proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
10 I reče mi: Ne zapečaćavaj reči proroštva knjige ove; jer je vreme blizu.
Tacno tako ,Gospod se direktno obracao apostolima u vezi Duha Svetoga ,a Muhamed je dosao posle par stotina godina …