raspustena_banda
Aktivan član
- Poruka
- 1.347
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mali slatki ruski, beli hrcaak <3 Imamo kavez na sprat...obozava tocak...po celu noc trci u njemu .. a danju spava i jeducka
uskoro cete dobiti po neq slicicu ... inace zovem ga Danilovic
Jede iz moje ruke, ali ga je jako tesko maziti ... uvek se trzne kad ga dotaknem..Ali polako, tek je stigao u novi dom ..Osim tocka , obozava da prenosi stepenice Kupili smo klincu hrcka i kavez, ali kavez ima rešetku i po podu, a prodavac u pet shopu nam je rekao da se u taj kavez ne stavlja strugotina ali hrčku noge stalno propadaju. Šta da radim, ako stavim strugotinu mislim da će sva će propasti u plastično koritance ispod kaveza jer je dubine 4-5cm.
Meni je muzjak nestao pre oko mesec danaPamticu ga celog zivota, onakvog ludaka nigde vise necu naci...
Hvala mu za sve trenutke koje mi je pruzio, ma gde sad bio!
![]()
( Znam kako ti je meni je na oci uginula kornjaca. Bilo mi je cudno, nisam se toliko vezao za njih, ali je bila zima, i kada sam otisao da je sahranim u parku bilo je ko u nekom filmu, nigde nikog, svetluca sneg... Mislim da je bas lepo otpracena