Zamolio bih sve koji rade sangejzing da se ne prepiru sa onima koji ga ne rade. Sangejzeri vi ste SUPER LJUDI kao što znate u mnogočemu i nemojte davati svoju dragocenu energiju drugim spuštajući se na njihove niske vibracije.
Na vama je samo da volite i ljubite SVE ljude ma kakvi oni bili....
Pokažite svoju ljubav koja je duboko u vama, neka vaša bezuslovna ljubav se ispolji za sve obične ljude koji nemaju još sposobnosti kao vi. Volite, ljubite, pokažite blagost i mir prema svima.
Kada zavolite stvari koje ne volite, kada prihvatite ono što vam je najodvratnije, kada shvatite da pogrešite i težite da se ispravite.... znači da ste na putu da ukrotite svoj ego. ♥ LJUBIM VAS I VOLIM SVE PODJEDNAKO BOŽANSKOM LJUBAVLJU ♥
Od nas je traženo samo da podižemo svoje vibracije i frekvencije na viši nivo, da ostavimo sva stara, prevaziđena i nematnutna verovanja i sisteme vrednosti koje su stvarale podele među ljudima, i da budemo sama i sušta esencija ljubavi.
Voli sve ljude ma kakvi oni bili. Volim vas sve ljubavlju večnom i molim da mi oprostite ako sam nekome rekao, uradio ili napisao nešto nažao ikad.
Ko hoće neka posluša moje savete. Sve moje aktivnosti su na mom fejsbuk nalogu:
Miroslav Kiš Cybermikan