Hranjenje Suncem ili Obrok od Sunca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolio bih sve koji rade sangejzing da se ne prepiru sa onima koji ga ne rade. Sangejzeri vi ste SUPER LJUDI kao što znate u mnogočemu i nemojte davati svoju dragocenu energiju drugim spuštajući se na njihove niske vibracije. ;)

Na vama je samo da volite i ljubite SVE ljude ma kakvi oni bili.... :heart:

Pokažite svoju ljubav koja je duboko u vama, neka vaša bezuslovna ljubav se ispolji za sve obične ljude koji nemaju još sposobnosti kao vi. Volite, ljubite, pokažite blagost i mir prema svima.

Kada zavolite stvari koje ne volite, kada prihvatite ono što vam je najodvratnije, kada shvatite da pogrešite i težite da se ispravite.... znači da ste na putu da ukrotite svoj ego. ♥ LJUBIM VAS I VOLIM SVE PODJEDNAKO BOŽANSKOM LJUBAVLJU ♥

Od nas je traženo samo da podižemo svoje vibracije i frekvencije na viši nivo, da ostavimo sva stara, prevaziđena i nematnutna verovanja i sisteme vrednosti koje su stvarale podele među ljudima, i da budemo sama i sušta esencija ljubavi.

Voli sve ljude ma kakvi oni bili. Volim vas sve ljubavlju večnom i molim da mi oprostite ako sam nekome rekao, uradio ili napisao nešto nažao ikad. :worth:

Ko hoće neka posluša moje savete. Sve moje aktivnosti su na mom fejsbuk nalogu:

Miroslav Kiš Cybermikan

:bye::heart:
bravo ! :ok:

Sungazing je predivna praksa, koja dovodi do izlečenja uma i tela.

Ali jedan čovek, koji ju je nekada najviše propagirao, danas se pretvara u najvećeg šarlatana, i sramoti tu divnu praksu.

"Sutra na našem sangejzing sajtu objavljujem 2 vrlo važna naučna otkrića. Kažem vam dragi moji, naše Sunce umire i Zemlja postaje Zvezda a, mi bića 5D realnosti u njoj. ♥ ♥ NOVI UVID ♥

*** Zemlja NIJE planeta. Ona je živi organizam sa svim svojim energijama i svešću. ♥ Ona vibrira na frekvencijama ljubavi, vibriraj na tim frekvencijama i ti. ♥ Voli, praštaj, raduj se, živi život i deli ljubav....

Miroslav Kiš Cybermikan"

Zemlja će postati zvezda (sa prečnikom od 12756 km), a Sunce će nestati.

:hahaha1::cepanje::dash::rotf::hahaha:

Ima li ovde nekoga ko se razume u astronomiju, da otvorimo oči guruu?

Preforsiro kažeš? :dash:

"Hoće li biti smaka sveta? HOĆE!!! Nikada više ovaj svet uskoro neće biti kakav je sad! Da li pričam o katklizmama i uništenjima? U stvari DA! Biće uništeni svi sistemi koji su vas držali u pokornosti a, sva materija će se preobraziti u energiju.

Da li treba paničiti radi toga? APSOLUTNO NE, vi ste došli na Geju u ovo vreme da baš taj preobražaj preživite. Da li će preobražaj biti bolan? Desiće se u trenutku oka, u jednom momentu, u jednom trenutku tako da nećete ništa neugodno osetiti.

Da li je taj konačni događaj ispunjenje vaše evolucije i završetak vaše mislije? DA konačno ste ispunili svoj cilj. Šta treba da radite pitate se? Samo da PODIŽETE svoje vibracije, da budete ljubav i delite ljubav..... BudiTE LJuBaV (Kako je to predivna reč... izgovorite je sad tiho (LJUBAV), zamišljajte kako volite sve što postoji). Predivan osećaj zar ne? Onda nastavi dalje tako.... ♥

Leptir = preobražaj. ♥"

Ovo je udar na ispodprosečnu inteligenciju. :dash:

Je l' druže... vidim da si krkao sunca, pa da pitam nešto... i ja bi malo da se nakrkam pa da uštedim koji dinar.

Elem, da i je bolje krkati sunce sa kečapom ili senfom?
Imam i pola tegle ajvara i celu teglu kiselih pečenih paprika sa belim lukom onako iseckanim.

Dok mi ti odgovoriš, idem da kupim hleba i postavim tanjire i beštek na terasu, sunce samo što nije došlo do tamo.

(vrlo se nadam da ima ukus špageta sa bolonjezom jerb me sunčane zrake asociraju na špagete. Mislim, bezveze bi bilo da imaju ukus sarmi zapečenih u rerni...)

Jesam. Nema nikakav ukus. Formira ti se, oko 35:00, forma Sunčeve mikrohrane. Jednostavno budeš sit. Bolje nego da krkaš kobasice od svinjskih tumora i paštete od creva, kao i GMO hranu sa emulgatorima (E sa brojem iza, izgooglaj i videćeš koliko se možeš razboleti). Sve najbolje o sungazingu i Hiri Ratanu Maneku. Ali sve najgore o šarlatanu koji se kod nas predstavlja kao guru.

A viđajdere kako ume da iskritikuje nekoga sa kime se ne slaže:

"Lupa gluposti, nije siguran u to što priča, govori iz uma veoma konfuzno i pomućeno... čak i čita odnekud to se jasno oseti! I zašto je stavio hipnozirajuću muziku? Stavio je u pozadini binauralnu muziku! Dalje, meša sve i svašta, postavlja se kao neki učitelj, a ne zrači nikakvim autoritetom. Priča po tezama kao da je u školi i stvara se utisak kao da odgovara na neku lekciju, priča iz uma (poštapalice (a..)), čak se čuje i papir sa kog čita kako ga lista, ponavlja druge ljde i ne govori ništa novo, "nego da se vratimo mi na spiritualnost (hahhahaha)", tumači druge ličnosti- znači da nema SVOJ lični stav, smara, davi, jakkkko je konfuzan i ne može da završi rečenicu kako treba, on samo ponavlja nekog drugog i nema NIŠTA svoje, evo i priznaje da se bio udaljio od teme, spominje neki "duhovni" ego??? WTF? ego - moje "JA" je područje moje osobnosti tj. duševnosti, a ne duhovnosti, teorija, teorija, teorija (dečko nije naučio lekciju kako treba), jaaaako je loš učitelj, a hoće to da bude i to se vidi veoma tendencionalno, evo sad sam čuo još jedan biser, a to je "spiritualna zavisnost", i na kraju je rekao da je dosta umoran od rada..... no svakako treba mu odati čast pored svih gluposti kojih se nalupao za ovaj hrabar potez da snimi to audio obraćanje. I svakako njegovi kompleksi od javnosti i mnoštva ljudi izlaze na videlo, a neki duhovni rad mu je u stvari njegovo dokazivanje jer su ga roditelji smatrali kao bezvrednog dok je bio mali. Eto tolliko u vezi mog zapažanja i ekspertize na njegovo izlganje."

Teška prsotina...

Jesam. Nema nikakav ukus. Formira ti se, oko 35:00, forma Sunčeve mikrohrane. Jednostavno budeš sit. Bolje nego da krkaš kobasice od svinjskih tumora i paštete od creva, kao i GMO hranu sa emulgatorima (E sa brojem iza, izgooglaj i videćeš koliko se možeš razboleti). Sve najbolje o sungazingu i Hiri Ratanu Maneku. Ali sve najgore o šarlatanu koji se kod nas predstavlja kao guru.

Čemu to preterivanje?
Sve najbolje sve najgore, jaka stvar.
Sunce poodavno obasjava ovaj svet, a i čovek nije baš od juče na njemu. To bi značilo da uslovi, da neko od ljudi ustanovi tu tehniku, postoje već malo duže vreme. i jedva da je verovatno da se neko tek sad setio. Ja uglavnom uvek, kad stignem, ispraćam zalazak, na način veoma nalik tom novootkrienom, ne sećam se od kada negde od detinjstva vlajda. To je jedno prijatno iskustvo i prilika za dobru meditaciju, meni bar.
I sad odjednom dođe neki šlogirani nju ejdžer, podigne saksiju, da celom svetu obznani svoje otkriće, nije ni čudo što je odlepio, kad bolje razmislim. Bilo je tu i nekih para verovatno, a kažu indijanci kad uče svoju mladež o upotrebnim vrednostima pojedinih metala: Zlato, ono baš nije tvrdo, dobro je da žene prave ukrase od njega, jedino ga valja jako sakrivati od belog čoveka. Onda naravno, mali Hijavata pita: a zašto, Zbog jedne velike nedokučive tajne belih. Beli čovek načisto poludi kada ugleda zlato.

Čemu to preterivanje?
Sve najbolje sve najgore, jaka stvar.
Sunce poodavno obasjava ovaj svet, a i čovek nije baš od juče na njemu. To bi značilo da uslovi, da neko od ljudi ustanovi tu tehniku, postoje već malo duže vreme. i jedva da je verovatno da se neko tek sad setio. Ja uglavnom uvek, kad stignem, ispraćam zalazak, na način veoma nalik tom novootkrienom, ne sećam se od kada negde od detinjstva vlajda. To je jedno prijatno iskustvo i prilika za dobru meditaciju, meni bar.
I sad odjednom dođe neki šlogirani nju ejdžer, podigne saksiju, da celom svetu obznani svoje otkriće, nije ni čudo što je odlepio, kad bolje razmislim. Bilo je tu i nekih para verovatno, a kažu indijanci kad uče svoju mladež o upotrebnim vrednostima pojedinih metala: Zlato, ono baš nije tvrdo, dobro je da žene prave ukrase od njega, jedino ga valja jako sakrivati od belog čoveka. Onda naravno, mali Hijavata pita: a zašto, Zbog jedne velike nedokučive tajne belih. Beli čovek načisto poludi kada ugleda zlato.

E neka si ovo rekao.

i golu zenu...ali to nema veze sa sungazingom...ponavljam: Ona deca sto gladuju sirom Afrike bi bila sita i debela umesto sto umiru sirom kontinenta od gladi....
Sungazing treba shvatiti kao meditativnu metodu, i posmatranje suncevih pega.....

Baviš se posledicama umesto uzrocima. Ti što gladuju po Africi ne gladuju zato što nema hrane, već zato što njihove vlade kupuju oružje od malih državnih sredstava, a hranu im daju na neke bonove ili tako nešto. Afrika nije gladovala dok se nije dokopala civilizacije belog čoveka. Hrane je u prirodi dovoljno. Jeste, meditacija... I znaju mnogi afrikanci za tu meditaciju.

Baviš se posledicama umesto uzrocima. Ti što gladuju po Africi ne gladuju zato što nema hrane, već zato što njihove vlade kupuju oružje od malih državnih sredstava, a hranu im daju na neke bonove ili tako nešto. Afrika nije gladovala dok se nije dokopala civilizacije belog čoveka. Hrane je u prirodi dovoljno. Jeste, meditacija... I znaju mnogi afrikanci za tu meditaciju.

Ali dovoljno je da im neko od samozvanih gurua objasni da ne moraju da jedu dok god ujutru i uvece zure u sunce, pa nek' njihove vlade trose novac na sta hoce...

Buljenje u Sunce može da se shvati i kao izlaganje **lje Suncu. Možda i sa te strane može da uđe neka energija. A gladni ne biraju...

pa taj rad
tumblr_ltlh8dQYfO1qko3gf.gif

Mene interesuje sledeće- Svi znamo da kada unesete konvencionalnu hranu, nakon izvesnog vremena ona napušta vaše telo, u drugom obliku ka kanalizaciji.

Sada, ako se nažderete sunčevih zraka, da li imate tu fiziološku potrebu, dakle, da li vam se ide na toalet da izvršite veliki istovar?

Ako je odgovor da, dolazimo polako do mog sužtinskog pitanja:

Da li .... nazovimo ga paket... da li "paket" svetli u wc šolji? Ako svetli, stavimo u tegle i okačimo umesto lustera!

Šta mislite?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back