Hranjenje Suncem ili Obrok od Sunca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citat Original postavio osveta 1912
Isto kao i Muhamed, Buda... ups... pa ni Isus nije medju zivima...

Exactly! Kako to da sveti ljudi umiru kao i najobicniji smrtnici? Zar ne bi bilo bolje da imamo jednog svetog coveka koji bi ziveo 5000 godina minimum, pa da nas vodi i podseca da religija nije opijum za mase, vec stvarna stvar????

Ako 'sveti' ljudi i postoje...oni ne postoje da bi druge podučavali kako da žive već da onaj svoj životni vijek koji žive prožive sa najmanje iskrivljenja, odvajanja sa puta istinskih namjera ili duše.
Pošto duša, ukoliko nije iskrivljena, kada realizovana uistinu predstavlja otelotvorenje 'božanskog', nije onda začudo što se ljudi, koji žive iskrivljene namjere svojih duša, ponašaju prema onima koji uspiju da prožive život po principima apsoluta, kao prema nečemu 'božanskom'...kao prema 'svecima'. Nije začudo jer tom 'božanskom' ovi dozvoljavajui da bude. Ali samim tim dozvoljavanjem njima se ne daruje 5000 godišnji život jer u njihovim genima takođe postoji zapis koji određuje i trajanje životnog iskustva. Ukoliko bi oni promijenili taj osnovni cod na nivou gena, oni bi se onda izdvojili iz i od ljudskog roda kao nešto što i nije 'ljudsko' te ih ni ljudi nebi niti prihvatali kao 'svete' već kao NE-ljudska iskustva (kao neku drugu vrstu)...Kakve vajde od njih tad?

Poenta rađanja 'čovjeka' u prvom smislu jeste Iskustvo koje se ničim drugim ne može zamijeniti. Svaki čovjek je jedna mogućnost kroz koju Biće KOJE JESMO ili nazovi 'BOG' proživljava Sebe kroz njenu postajuću realnost. Ponekad zato, međ' svoje Izraze, pošalje i one koji se ne uspavljuju tako lako magijom čarobnjaka Razuma, te iako bivaju u tijelu čovjeka oni u isto vrijeme gledaju očima samog 'BOG-a'. A kad gledate očima 'BOG-a' kroz tjelesne oči čovjeka...ne možete a da ne primijetite da li se projekcija stvarnosti koju projektujete očima događa onako kako to optimalno i u harmoniji sa SOBOM (ostakom postojanja) može biti ili ste je kao individualni aspekt Sebe iskrivili svojim Razumom.

Ukoliko se FILTER apsolutnih Istina poklopi sa projekcijom vaše stvarnosti...vi ste 'SVETI ČOVJEK'...a ako ne... grešnik ste, jer se vaša projekcija ne slaže sa matricom po kojoj bi trebala da postaje. Slika vaše projekcije mora biti u totalnoj SVJETLOSTI...to je znak da se sve poklapa...Ukoliko na platnu vaše realnosti primijetite 'crne rupe'...znak je da ste sami po Sebi stvoirili matricu koja se više ne slaže sa inicijalnim, 'božanskim planom' te stoga stvara 'tamna mjesta' u vašoj projekciji kroz koja ne može da prodre 'Božandska' Svjetlost... :)

Te 'crne rupe'...ta tamna mjesta u vašoj projekvciji stvarnoti jesu UBJEĐENJA.

Stoga, Isus i ostali 'sveti'...takođe umiru, kao i mi ostali, jer u njihovoj inicijalnoj namjeri (u duši) postoji jedna koja kaže: Ja hoću da postanem 'čovjek'...a samo iskustvo čovjeka mora da se desi kroz projekciju koja u Sebi sadrži PRAH (gene), u kojima je zacrtana i zapisana kolektivna stvarnost ljudske vrste...Ti zapisi određuju i tu osnovu sa koje se polazi i kroz koje se nadgrađuje jedno ljudsko iskustvo...tako i iskustvo 'svetog' 'čovjeka'...da svetog 'ČOVJEKA' jer to iskustvo jeste jedna od mogućnosti koju Biće kao 'čovjek' može da prođivi...između svih ostalih.

Zato i 'SVETI' čovjek umire kao i onaj grešnik... :)

Poslednja izmena:
e, vidis: a to je ono sto ljudi zele: bar 2000 godina zivota...bilo bi dosta i 200, ma zagarantovanih 100...ovako, pitam se hocu li sastaviti svih 70, u ovoj zemlji i 60 je uspeh, pogotovo za moju generaciju....
Mislim, ko jos zeli da uziva POSLE zivota? Valjda je lepse da uzivas DOK si ziv?
Zato, ja se trudim: gledam u sunce i u mesec i u lepe zene, i gajim decu, cepam drva, popravljam stvari, sadim (vec petu godinu zaredom) zimzelenu zivicu....i tako...radim ono sto mi godi...a HRM,BRM,i ostali...neka rade nesto pametnije...provaljeni su...

e, vidis: a to je ono sto ljudi zele: bar 2000 godina zivota...bilo bi dosta i 200, ma zagarantovanih 100...ovako, pitam se hocu li sastaviti svih 70, u ovoj zemlji i 60 je uspeh, pogotovo za moju generaciju....
Mislim, ko jos zeli da uziva POSLE zivota? Valjda je lepse da uzivas DOK si ziv?
Zato, ja se trudim: gledam u sunce i u mesec i u lepe zene, i gajim decu, cepam drva, popravljam stvari, sadim (vec petu godinu zaredom) zimzelenu zivicu....i tako...radim ono sto mi godi...a HRM,BRM,i ostali...neka rade nesto pametnije...provaljeni su...

Živjeti se i može jedino u SADA.

Drugog života NEMA.

Stoga, onaj koji probudi tu istinu u Sebi...i shvati.

znaci, svi proroci koji obecavaju zivot posle zivota i mrsomudi koji zgrcu pare na "ucenjima" kojima nas zasipaju, u stvari nemaju pojma o cemu pricaju? Jer, ako postoji SAMO SADA, sta koji q... unose pometnju u nase prostodusne glave?

Nisu proroci oni koji unose pometnju...neko ko nije dovoljno Svjestan onoga što čini a 'svjestan' je mogućnosti koja mu dozvoljava da 'nas' pomuti...koristi riječi 'proroka' prevodeći ih u sopstvenu iskrivljenu interpretaciju, ostvarujući s tim svoj a ne naš zajednički cilj.

Da su istinski proroci u pitanju...oni ne bi mogli protiv Sebe, jer i sami ZNAJU da samo SADA JESTE. Lažući drugima, lagali bi Sebe, što bi i njih same spustilo na onaj nivo koji drugima predstavljaju da jeste...a NIJE.

SAMO SADA JESTE...SADA GA I ŽIVIMO!

Pomjerimo li se u budućnost samo na jedan momenat...izgubili smo stvarni Život u ovom SADA... i nikada i ničim ga nećemo vratiti. Ali to ne znači da ne možemo pronaći SADA i u drugom momentu...SADA uvijek JESTE. Kada pronađemo SADA...ŽIVIMO. Budućnost je ILUZIJA koja se nikada neće doseći. 'Buduće' SADA, kada dođe, ni tada neće biti 'BUDUĆNOST' koju živimo...već će se odvijati u istom tom SADA, samo u drugom momentu u vremenu.

Sutra nikada neće doći. Sutra uvijek ostaje sutra samo je iluzija koja nas pokreće da od sutra očekujemo da postane danas...NIKADA. SAMO SADA JESTE.

:whistling: a da das neki dokaz tih sto zive od prane ili chi energije samo meditirajuci,jako me zanima kao jednog praktikanta qi qonga kako su to uspeli,i meni su to pricali u teoriju kad sam pocinjao da vezbam da je moguce na nekom naprednom nivou svesti,da se to radi ali ja jos nisam sreo takvog coveka.

Postoje ljudi koji mogu da citaju tudje misli, da predvide buducnost, koji mogu da levitiraju, da pomeraju predmete cistom snagom misli tj. telekinezom... iako nisi nikad sreo nekog takvog to ne znaci da takvi ljudi ne postoje.

ajd da probam da ti objasnim to ovako,cisto prijateljski vidi,svi ti guru majstori koji tvrde ja mogu da levitiram da pomeram predmete itd su obicni fakirski trikovi tipa sai babe cist primer kako ljudima uzimati novac.ja u svojoj praksi sretao sam ljude koji su zaista mogli da cine neke stvari doziveo sam da me covek od,70 god baca kao lutku a da pritom skoro da me ne dodirne,ali to je samo trik iluzija za um.opet kazem mozda postoje ali veruj mi ove kao sai baba i kompanija nema sanse da mogu nesto da urade.kada su jednom upitali jednog budistickog svestenika mozes li ti da radis te stvari kao sai baba,na sta on odg jeste imam te moci ali imam zato i moc vecu od toga da ne cinim te stvari.ako razumes poentu :whistling:

kada su jednom upitali jednog budistickog svestenika mozes li ti da radis te stvari kao sai baba,na sta on odg jeste imam te moci ali imam zato i moc vecu od toga da ne cinim te stvari.ako razumes poentu :whistling:

Ma da...svi budistički sveštenici MOGU samo ako hoće...

Ovo je prava nebuloza. Neko može nešto...to je istina...ali svi ne mogu sve...ne zato što u svima nema potencijala već zato što nivo Svjesnosti u svakom čovjeku nije isti. Stoga, POTENCIJALNO...svi možemo sve ako hoćemo...a da bi smo htjeli...prvo moramo znati šta je to što bi smo htjeli, Zato, taj budistički sveštenik LAŽE sam sebe, jer onaj koji može i koji hoće to i čini...a najlakše je reći mogu ja to ali neću...to što ja 'neću' to je navodno dokaz moje moći. MOĆ nije u NE ČINJENJU onoga što misliš da ne treba da činiš već, MOĆ je u činjenju onoga što treba da činiš.

Stoga, MOGU i ja da budem predsjednik USA, evo sada, ali NEĆU...shvataš, neću...ne čini mi se...
Da li je to stvarno istina?

Pa istina je...imam potencijal u Sebi...ali niti ta namjera postoji u duši niti u razumu...to, samo po sebi, govori da ja UMIŠLJAM da mogu...tako i taj budustički sveštenik.

Pitam se samo: KO JE TAJ KOJEMU JE od 'BOG-a' DATO DA POMIJERANJEM JEDNOG PRSTA IZLIJEČI BOLESTI ČITAVOG ČOVJEČANSTA, ODJEDNOM, ALI ETO NEĆE...JER MOĆ JE PO NJEMU: 'NE ČINITI NIŠTA'....?

Suludo.

Kada u sebi imaš otkriven cilj i način kako da dođeš do tog cilja...i kada shvatiš da je to zašto si se rodio...niko i ništa te ne može spriječiti da to i ostvariš...ne samo to...ti sam ne možeš a da to ne ostvariš...samo to ti je 'u glavi'...u srcu.
.
.
.

Ne znam skoro ništa o tom Sai Babi...mogao bi to biti i neki naš Pera...ali pročitah samo par redova o njegovom životu i shvatih da je riječ o nekome koji je nešto mogao i to donekle i ostvario...

Džaba je vama da svojim sumnjama i svojim skepricizmom tobož obezvrednujete njegove 'iskrene' namjere...čovjek je uspio da okupi mase oko sebe...liječio ih je, otvarao bolnice (bar toliko sam pročitao) i ko zna šta, nešto je i umišljao...a šta ste vi učinili??? KOGA STE VI PRIVUKLI DA VAS SLIJEDI, DA MISLI DA STE IZUZETNI?

Ljudi ne privlače ljude samo iz razloga da ih varaju...neki i to čine, da, ali oni drugi to čine s ciljem da sa tim ljudima nešto i podijele...naravno, egocentrično je govoriti o sebi kao reinkarnaciji nekog 'sveca', kojeg ljudi već prate i u smrti...ali nije nemoguće, stoga, i to ne bi trebalo da bude osuđivano.

Zašto smo skloni osuđivati one koji nas 'zavode' umjesto da preuzmemo odgovornost na sebe zato što smo dozvolili sebi da budemo zavedeni?

Ljudi bivaju zavedeni upravo iz jednog-istog razloga; jer neće da preuzmu odgovornost za sopstveni ŽIVOT. Lakše je slijediti nego voditi. E pa kad hoćeš da budeš vođen, onda prihvati i posledice.

.
.
.

A LJUBAV...i te kako postoji...ali je jedino možete pronaći kad počnete da dajete SEBE...do tada, postoji sumnja.

Мислим да свима овде промиче суштина... Ја се слажем са већином овде, да људски организам није могуће нахранити потребним минералима и протеинима искључиво из помоћ воде и Сунце, из простог разлога јер у њима нема потребног градивног материјала. Има неких минерала у води и уз помоћ Сунчеве енергије је могуће стварати угљене хидрате. Дакле, јасно је да ова '''дијета'' није одржива на дуже стазе.. Видим да нико није овде ни спомињао да је живео искључиво на Сунцу цео живот. Успевали су (наводно, не знам) неки људи доста дуг временски период, па чак и по годину дана. Оно што је битно, и што би већина овде требало да зна, дигестивни систем је највећи потрошач енергије у људском телу, постови које религије пропагирају имају неки дубљи смисао, управо у проширивању свести и подсвесних могућности људског ума... Међутим човек је опет укорењен у сопственим нагонима који га терају да посећује горепоменуте посластичарнице, МекДоналдсе и остале тровачнице, а све из недостатка самоконтроле... Убеђујући себе да ако не једе неће бити снажан, јак и здрав..Што је чиста глупост, јер највећи умови цивилизације нису јели више од једног оброка дневно (парченце меса, шаргарепа, шака пиринча - дијета Да Винчија)...

Ma da...svi budistički sveštenici MOGU samo ako hoće...

Ovo je prava nebuloza. Neko može nešto...to je istina...ali svi ne mogu sve...ne zato što u svima nema potencijala već zato što nivo Svjesnosti u svakom čovjeku nije isti. Stoga, POTENCIJALNO...svi možemo sve ako hoćemo...a da bi smo htjeli...prvo moramo znati šta je to što bi smo htjeli, Zato, taj budistički sveštenik LAŽE sam sebe, jer onaj koji može i koji hoće to i čini...a najlakše je reći mogu ja to ali neću...to što ja 'neću' to je navodno dokaz moje moći. MOĆ nije u NE ČINJENJU onoga što misliš da ne treba da činiš već, MOĆ je u činjenju onoga što treba da činiš.

Stoga, MOGU i ja da budem predsjednik USA, evo sada, ali NEĆU...shvataš, neću...ne čini mi se...
Da li je to stvarno istina?

Pa istina je...imam potencijal u Sebi...ali niti ta namjera postoji u duši niti u razumu...to, samo po sebi, govori da ja UMIŠLJAM da mogu...tako i taj budustički sveštenik.

Pitam se samo: KO JE TAJ KOJEMU JE od 'BOG-a' DATO DA POMIJERANJEM JEDNOG PRSTA IZLIJEČI BOLESTI ČITAVOG ČOVJEČANSTA, ODJEDNOM, ALI ETO NEĆE...JER MOĆ JE PO NJEMU: 'NE ČINITI NIŠTA'....?

Suludo.

Kada u sebi imaš otkriven cilj i način kako da dođeš do tog cilja...i kada shvatiš da je to zašto si se rodio...niko i ništa te ne može spriječiti da to i ostvariš...ne samo to...ti sam ne možeš a da to ne ostvariš...samo to ti je 'u glavi'...u srcu.
.
.
.

Ne znam skoro ništa o tom Sai Babi...mogao bi to biti i neki naš Pera...ali pročitah samo par redova o njegovom životu i shvatih da je riječ o nekome koji je nešto mogao i to donekle i ostvario...

Džaba je vama da svojim sumnjama i svojim skepricizmom tobož obezvrednujete njegove 'iskrene' namjere...čovjek je uspio da okupi mase oko sebe...liječio ih je, otvarao bolnice (bar toliko sam pročitao) i ko zna šta, nešto je i umišljao...a šta ste vi učinili??? KOGA STE VI PRIVUKLI DA VAS SLIJEDI, DA MISLI DA STE IZUZETNI?

Ljudi ne privlače ljude samo iz razloga da ih varaju...neki i to čine, da, ali oni drugi to čine s ciljem da sa tim ljudima nešto i podijele...naravno, egocentrično je govoriti o sebi kao reinkarnaciji nekog 'sveca', kojeg ljudi već prate i u smrti...ali nije nemoguće, stoga, i to ne bi trebalo da bude osuđivano.

Zašto smo skloni osuđivati one koji nas 'zavode' umjesto da preuzmemo odgovornost na sebe zato što smo dozvolili sebi da budemo zavedeni?

Ljudi bivaju zavedeni upravo iz jednog-istog razloga; jer neće da preuzmu odgovornost za sopstveni ŽIVOT. Lakše je slijediti nego voditi. E pa kad hoćeš da budeš vođen, onda prihvati i posledice.

.
.
.

A LJUBAV...i te kako postoji...ali je jedino možete pronaći kad počnete da dajete SEBE...do tada, postoji sumnja.
:zcepanje: mladicu imam vise godina iskustava u pojedinim stvarima nego ti sto verovatno godina,sto se tice doticnog sai babe imao sam iz prve ruke svedoka koji gle cuda,otisao kod njega da bude njegov sledbenik i gle,cuda sta je otkrio da je njegov voljeni guru,prevarant koji se sluzi sa trikovima tako da o njemu znas iz knjiga a ja iz price zivog coveka,tako da :whistling: da ne idem u off topick,vise

:zcepanje: mladicu imam vise godina iskustava u pojedinim stvarima nego ti sto verovatno godina,sto se tice doticnog sai babe imao sam iz prve ruke svedoka koji gle cuda,otisao kod njega da bude njegov sledbenik i gle,cuda sta je otkrio da je njegov voljeni guru,prevarant koji se sluzi sa trikovima tako da o njemu znas iz knjiga a ja iz price zivog coveka,tako da :whistling: da ne idem u off topick,vise
ovo boldovano je, naravno, napamet rečeno jer ti nemaš pojma koliko on ima godina.
to nije jedino što si napamet izvalio jer, ukoliko ti je neko ko je bio sai babin učenik, prenio da je sai baba prevarant, to nije prva ruka informacije na koju se pozivaš nego tek možda druga. prva ruka bi bila da si se lično uverio u sai babine prevare.
znači, ta informacija je validna kao i bilo kakva druga rekla kazala informacija.
zatim, čudi me da si, tako iskusan kako se predstavljaš, iz čitavog posta koji je JA KOJI JESAM napisao uspeo da ne vidiš poentu koju je on postavio u vidu pitanja, mada ju je on brižljivo podvukao:
čak ti je dao i odgovor, koji si ti svojim slepim staračkim očima, verovatno, uspeo da ne vidiš.
ti slepo vođeni (u koje spada i tvoj prijatelj - tvoja prva ruka informacija) najčešće i traže razlog svoje slabosti u tome što će nesposobnost da prihvate svoju odgovornost prebaciti na autoritet kojem su se priklonili i od kojeg tu odgovornost i očekuju.
svaki svoj lični neuspeh tražiće u prevarama autoriteta u kojeg su verovali.

:mrgreen:
ovo boldovano je, naravno, napamet rečeno jer ti nemaš pojma koliko on ima godina.
to nije jedino što si napamet izvalio jer, ukoliko ti je neko ko je bio sai babin učenik, prenio da je sai baba prevarant, to nije prva ruka informacije na koju se pozivaš nego tek možda druga. prva ruka bi bila da si se lično uverio u sai babine prevare.
znači, ta informacija je validna kao i bilo kakva druga rekla kazala informacija.
zatim, čudi me da si, tako iskusan kako se predstavljaš, iz čitavog posta koji je JA KOJI JESAM napisao uspeo da ne vidiš poentu koju je on postavio u vidu pitanja, mada ju je on brižljivo podvukao::mrgreen: e sad me slusaj,prvo opet taj vas sai baba,obican prevarant kao i tuce njih ali taj je bio pod uticajem jakih astralnih demona,pa je zato i cinio one trikove i za tvoju inf tezak ***** sto se vidi iz njegove natalne karte bio sto isto stotine ljudi mogu da tvrde koji su bili kod njega ali dobro da ti ne rusim idola...drugo iz njegovog nicka ja koji jesam vidim i po postovima,da je malo opesednut jehovom zar ne..i trece sto
za tvoju inf licno sam ucio od par,njih ucitelja koji su mogli da svojom voljom i energijom cine cuda...a koja cenjeni sai baba nije mogao ni da zamisli..al dobro ako ikad dodjem u srbiji imas poziv od mene,da ti licno pokazem malo svog rada i dostignuca na poljima o kojim ti i takvi slicni mogu da sanjaju.ali sa razlikom sto ti necu naplatiti kao sai baba :rtfm:

e sad me slusaj,prvo opet taj vas sai baba,obican prevarant kao i tuce njih ali taj je bio pod uticajem jakih astralnih demona,pa je zato i cinio one trikove i za tvoju inf tezak ***** sto se vidi iz njegove natalne karte bio sto isto stotine ljudi mogu da tvrde koji su bili kod njega ali dobro da ti ne rusim idola...drugo iz njegovog nicka ja koji jesam vidim i po postovima,da je malo opesednut jehovom zar ne..i trece sto
za tvoju inf licno sam ucio od par,njih ucitelja koji su mogli da svojom voljom i energijom cine cuda...a koja cenjeni sai baba nije mogao ni da zamisli..al dobro ako ikad dodjem u srbiji imas poziv od mene,da ti licno pokazem malo svog rada i dostignuca na poljima o kojim ti i takvi slicni mogu da sanjaju.ali sa razlikom sto ti necu naplatiti kao sai baba :rtfm:
kao prvo dobro bi bilo da pokušaš da razumeš ono što je napisano.
za to je neophodno da čitaš kako piše, a ne da projektuješ onako kako si sam sebi predstavio da piše.
tako bi lakše shvatio da ni meni ni JA KOJI JESAM taj sai baba ne predstavlja ništa više od bilo kojeg drugog čoveka, ali može biti dobar pokazatelj činjenici da se ljudi rado lože na čuda i da bivaju jako razočarani kad uvide da su se sami naložili. svi vernici su takvi, ali sa isusom, recimo, ne mogu ostvariti neposredan kontakt.
oni koji to shvate i sami sebi priznaju da su pogrešili, sigurno neće za svoje greške optuživati druge.
onaj koji je otišao tamo (kao tvoj prijatelj, recimo) da bi od sai babe naučio kako da i on bude sai baba, naravno da će biti razočaran jer mu je misija u startu bila potpuno van pameti.
takvi će i proglasiti sai babu prevarantom (bez obzira da li je on zaista prevarant ili nije), a da bi potvrdili sami sebi da su u pravu i druge će pokušati ubediti u ispravnost svojih tvrdnji.
da je tvoj prijatelj imao nameru da upozna sebe kroz učenja sai babe ili bilo kog drugog učitelja, a ne čuda koja čini taj učitelj ili u ovom slučaju sai baba, tada mu ni sam sai baba ne bi predstavljao nekog ko može da ga obmane.
nadam se da ćeš ovo moći da razumeš. nije uopšte teško ako se samo malo potrudiš da čitaš bez predrasuda i projektovanja.
što se tiče tvoje projekcije o JA KOJI JESAM kao o jehovinom svedoku, tu si totalno u krivu, al to ću prepisati tvom nepažljivom čitanju njegovih postova i pogrešnih zaključaka koje si tim nepažljivim čitanjem izveo.

kao prvo dobro bi bilo da pokušaš da razumeš ono što je napisano.
za to je neophodno da čitaš kako piše, a ne da projektuješ onako kako si sam sebi predstavio da piše.
tako bi lakše shvatio da ni meni ni JA KOJI JESAM taj sai baba ne predstavlja ništa više od bilo kojeg drugog čoveka, ali može biti dobar pokazatelj činjenici da se ljudi rado lože na čuda i da bivaju jako razočarani kad uvide da su se sami naložili. svi vernici su takvi, ali sa isusom, recimo, ne mogu ostvariti neposredan kontakt.
oni koji to shvate i sami sebi priznaju da su pogrešili, sigurno neće za svoje greške optuživati druge.
onaj koji je otišao tamo (kao tvoj prijatelj, recimo) da bi od sai babe naučio kako da i on bude sai baba, naravno da će biti razočaran jer mu je misija u startu bila potpuno van pameti.
takvi će i proglasiti sai babu prevarantom (bez obzira da li je on zaista prevarant ili nije), a da bi potvrdili sami sebi da su u pravu i druge će pokušati ubediti u ispravnost svojih tvrdnji.
da je tvoj prijatelj imao nameru da upozna sebe kroz učenja sai babe ili bilo kog drugog učitelja, a ne čuda koja čini taj učitelj ili u ovom slučaju sai baba, tada mu ni sam sai baba ne bi predstavljao nekog ko može da ga obmane.
nadam se da ćeš ovo moći da razumeš. nije uopšte teško ako se samo malo potrudiš da čitaš bez predrasuda i projektovanja.
što se tiče tvoje projekcije o JA KOJI JESAM kao o jehovinom svedoku, tu si totalno u krivu, al to ću prepisati tvom nepažljivom čitanju njegovih postova i pogrešnih zaključaka koje si tim nepažljivim čitanjem izveo.

bravo ovde je sve receno..neki ljudi su toliko zatvoreni da u svoje formirano misljenje ne pustaju ni zrak sunca da padne...jer takvo misljenje je gusto i zaista moglo bi se reci ima forormu ali pogresnu :lol:
boldovano je genijalno receno i upravo zato sto ljudi ocekuju od nekoga da im obezbedi raj, prosetljenje, moc bio kog oblika i onda naravno dozive razocarenje danas se pravi sve veci jaz izmedju sustine i njene slike, izmedju ljudi generalno.

Pa prosto prijatelju,svetlost koju primas polako pokrece kundalini u cakrama,naravno ovo cini na manje agresivan nacin od recimo vezbi 5 tibetanaca koji bas naglo bude energiju u cakrama,inace ja sam praktikant jos jednog drevnog nacina vezbanja kin qi qonga,pa mi je poznato,vidi nemam nista protiv gledanja u sunce svetlost je lekovita,uvek bila,ali ako vec to cinis,onda je po meni bolje ovako,inace ovo je zvanicno istrazivanje,lekara iz kvante medicine iz amerike,koji kazu ujutru u prvom casu,izlazka ili zalaska,pogledaj u sunce 14 puta trepni i to je to,i ova kolicina svetlosti,bice dovoljno da dovede u rad tvoje zlezde samim tim i tvoje zdravlje,sve preko toga je igra sa ocima,a i sa jos necim sto mozda neces uspeti izadjes na kraj,prijateljski savet.
Koliko dana tako postupati?Cetrnaest puta pogledati u sunce i toliko puta trepnuti.Da li sam ovo dobro razumeo?
Koje su to negativnosti kod kundalina joge?

I ja sam čuo da postoje ljudi koji ne jedu. Ha ha ha.

Evo jedne žene:

Pogledajte joj samo izraz lica i mimiku kad kaže "da je to činjenica". Vidi se da laže kao pas. Treba li da joj verujem? Pošto je to jedina opcija: da joj verujem. Navedite samo jedan jedini razlog zašto bih joj verovao. Nije nam opisala proces kako je ugasila želudac i ceo digestivni trakt, kao da se radi o sijalici. Ja jako malo jedem i to samo vegansku hranu, jer imam želudac i ne mogu ga isključiti kao sijalicu. A neću da lažem kako ne jedem.

Niko se ne buni protiv sungazinga ili ne daj bože Sunca, već protiv ljudskih šarlatana koji lažu i manipulišu. Hira je izjavio da pripada religiji zvanoj đainizam. Duboko poštujem njene članove i njihov princip ahimse. Ako je đain - onda je jedini đain na svetu koji jede meso, jer je u ovom video klipu prikazano kako je naručio meso. Sve je toliko očigledno da je bespredmetno pomerati težište diskusije na bilo šta drugo. Jedenje mesa je podržavanje ubijanja životinja, a đainisti se time ne bave. Time nas sve ovo dovodi do zaključka da je Hira dupli ili možda trodupli lažov. S obzirom da je čovek kao i svi mi - ništa čudno. Svi smo pala bića... i svi smo prah.

Samozvani guru je toliko otrovao ljude glupostima koje je sam izmislio ili video na YouTube, i toliko indoktrinirao, da mislim da im je potrebno najmanje dve godine da se očiste od otrova. Meni je jako bitno da se razotkriju svi mešetari i kokošari, kao i svi sledbenici Mamona, koji koriste neke nasleđene drevne prakse za zgrtanje novca. A nemaju nikakvo autorsko pravo na te prakse, niti su ih nasledili od svojih dedova. Znam ljude koji su čuli za te prakse daleko pre njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back