Hrana u amrickim filmovima i serijama

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Mene zanima sta njima znaci to bacanje hrane jedno na drugo?

primijetila sam da u tim mladalackim serijama ili filmovima makar jednom mora da dodje do te vrste "party" bacaju se torte sendvice i ostalo jedno na drugo!?

Sta im znaci taj food fight!? I tamo ima gladnih kolko hoces a na tv-u se reklamira da ima i za bacanje meni nema nista odvratnije od tog ponasanja grozno je za videti!

jel to znaci ---> ima se i za bacanje!?

gde je stari dobri i svima poznati ---> pillow fight!?

http://1.***************/_0WaUNF1eSXE/TQibf1YtVuI/AAAAAAAABDI/YmhHZhfmIp8/s1600/foodfight.jpg

Ni zabavno, ni lepo. Glumljenje ludila, kao baš ih briga za hranu, za to je neko morao da je plati i spremi. :roll: Drugačiji mentalitet, al opet ne razumem.

i nemacka je drugacij mentalitet ali toga ovamo nema niti je uobicajno naprotiv i mladi svabi uce svoju decu ---> na ovom svetu ima gladnih koji svakodnevno umiru jer nemaju! a to ponasanje su nasledili jer su im deke i bake zbilja bili gladni narocito posle rata to nemanje se prenosilo na djecu ta djeca opet na svoju itd.

nigde u svetu to nisam primetila sem u americi

dobro imaju italijani obicaj da to rade sa paradajzom ---> neka festa

u australiji u nekom delu to se cini sa bostanom

ali nikako u tom obliku kao u americi

Poslednja izmena:
Pojma nemam da li tako živi i radi prosečan Amer. Nekako je sve to preterano, kao da naglašavaju dobar provod ili ne znam šta. U stvari, sve mi to smrdi na sebičluk - ja se zabavljam, ja se gađam hranom, ja delujem ludo i neobuzdano, a neko drugi mi sve to omogućava, finansira itd.

Poslednja izmena:
- imam toliko da mogu da bacam, tj da se igram sa hranom
- ne cenim tuđ rad potreban da se ta hrana spremi, ni novac kojim je plaćena
- ja sam ultra mega giga riba / frajer kome je provod jedino bitno u životu-------paaaaaaaaaaaaaaaaaartyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

slazem se sa ovim poslednjim, ne verujem da idu toliko daleko i misle na ova prva dva.. Ili mozda idu?

Meni je drugar u USA i kaze - brate sve sto vidis na filmu sve je to tako do detalja u realnosti - svi imaju sve i ne znaju sta ce od besa....Doduse niko nema ni komplekse ni frustracije koje mogu da se dobiju od materijalne nemastine....Ali zato imaju komplekse druge prirode...

:eek: ... biće da tamo sirotinje i nema... a žurke su baš kao sa filmova, gde se skupe sve kaste jednog koledža, od trekijevaca do senatorovih ćerki. Jašta je.

Inače, to gađanje hranom je atavizam još iz filmova Čarlija Čaplina... to je samo odlika užasno retardiranog scenarija koji još nije makao iz vremena nemog filma, kad se samo fizički geg mogao predstaviti na platnu... danas je to 'odlika' remek-dela u kome je rektalni govor vrhunac duhovitosti, a smehom u pozadini moraš naglasiti da je nešto baš, ono, urnebesno...
Takva (ne)dela ćeš kod nas lako prepoznati po degeneričnoj reklami 'urnebesna komedija koja će vas nasmejati do suza'.

Prihvatili su Darvinovu teoriju o evoluciji coveka od majmuna,a prema toj teoriji i osvescenosti da se izvuci zakljucak da su mozgovi u njihovim glavama nalaze negde na nivou Australopitekusa sa dodatkom male crte svesnosti sa kojom funkcionisu.

Nisu ni svesni koliko dece umre u toku dana od gladi i koliko dece danas majke hrane kamenjem jer nemaju sa cim drugim.A o dobrim zivotinjama koje mesaju u fabrikama kao sastojke da bi im torta kojom se gadjaju bila lepsa ne vredi ni pominjati.

Ni svest danasnjeg Evropljanina nije u boljem stanju,nemojte se zavarati da jeste.

eat.gif

Poslednja izmena:
Ma nisu ti Ameri toliko inteligentni da svojim serijama i filmovima šalju neke skrivene poruke. Jednostavno sve što vidiš, shvati bukvalno. Ako vidiš da se tako gađaju hranom, jedina poruka koju tom prilikom prikazuju je da su debili. :)

kako da ne
svaka scena u svokoj američkoj seriji i filmu je promišljena i prošla kroz raznorazne marketiške filtere isl

nije da tražim neka posebna značenja
a i nešto mi nije ovo toliko česta slika

uostalom kao i alkoholisanje prosipanje alkohola ribe žurke torza
sve treba da stvori iluziju fenomenalne zabave
i sve kao na gotovo

primijetila sam da u tim mladalackim serijama ili filmovima makar jednom mora da dodje do te vrste "party" bacaju se torte sendvice i ostalo jedno na drugo!?

Sta im znaci taj food fight!? I tamo ima gladnih kolko hoces a na tv-u se reklamira da ima i za bacanje meni nema nista odvratnije od tog ponasanja grozno je za videti!

jel to znaci ---> ima se i za bacanje!?

gde je stari dobri i svima poznati ---> pillow fight!?

http://1.***************/_0WaUNF1eSXE/TQibf1YtVuI/AAAAAAAABDI/YmhHZhfmIp8/s1600/foodfight.jpg

Pocelo je i kod nas da se popularizuje.Izgleda da ne zaostajemo mnogo za zapadom.Pocela je da se vrti reklama na tv-u sa Pedja d boyom u reklami za axal prasak u kojoj goste za stolom razmazuje hranom i svi su u euforicnom raspolozenju zbog tog cina.

Back