MUP poziva penzionisane policajce nazad u službu

Зар то није противно Закону?
Кад си у пензији,онда си у пензији..или?

Закони су жива материја ... Мењау се... Када мафија пише законе тада мафијашки суд законски их спроведе. Све је легално

https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBgQjhxqFwoTCMD91aOLlJADFQAAAAAdAAAAABAE

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-57358184

images
_119650107_dolovac.jpg.webp

Милиција србије неће да туче пореске даваоце за лоповску лојалистику неутралну и конформистичку булументу
пенѕосе неѕапошљавају да би тукли протестанте већ да их поставе на објекте од значаја , дакле портирски посао
тиме ће млађи способнији кадар да склонеса тих објеката ради других послова...
Досетили су се да распишу конкурс за полицајце Пакистанце и Непалце .. али и то не иде...

Значи полицајци из доба Милошевића и Тадића , оне и они најомраженији .. против којих су се 'борили' форумаши су сада у милицији
неки од тих теби ''најомраженијих'' су током деведесетих крварили гаће од хрватске до косова, поготово 98 99те када су обављали посао војске јер је слоба претворио полицију малтене у војску....

док си ти кући бринуо дал си се ушушкао под јорганом или ниси

пенѕосе неѕапошљавају да би тукли протестанте већ да их поставе на објекте од значаја , дакле портирски посао
тиме ће млађи способнији кадар да склонеса тих објеката ради других послова...

неки од тих теби ''најомраженијих'' су током деведесетих крварили гаће од хрватске до косова, поготово 98 99те када су обављали посао војске јер је слоба претворио полицију малтене у војску....

док си ти кући бринуо дал си се ушушкао под јорганом или ниси

За прву ставку хвала на детаљима.

За другу ставку .. шта је мени омражено у реплици не пише већ шта је омражено форумашима који подржавају АВ'а а Милошевићи их тукли

За трећу ставку не бих овако пред аудоријумом шта где како са ким .... ( поздрави 'Марлин' )

За прву ставку хвала на детаљима.

За другу ставку .. шта је мени омражено у реплици не пише већ шта је омражено форумашима који подржавају АВ'а а Милошевићи их тукли
дакле колко сам разумео сада, форумаши који подржавају СНС и вучића ,омраженима сматрају полицајце из тог доба Милошевићевог ??? :roll:

тотално контрадикторно
За трећу ставку не бих овако пред аудоријумом шта где како са ким ..
добро добро, знам да јесрбија препуна ''командоса'' по причама...

а по бројкама у зонама дејства ситуација сасвим другачија...

немој много замотавати, већ конкренто напиши да те свако разуме а не оне контрадикторности

Милиција србије неће да туче пореске даваоце за лоповску лојалистику неутралну и конформистичку булументу

Досетили су се да распишу конкурс за полицајце Пакистанце и Непалце .. али и то не иде...

Значи полицајци из доба Милошевића и Тадића , оне и они најомраженији .. против којих су се 'борили' форумаши су сада у милицији

@Stojkov Menidjer

https://www.slobodnaevropa.org/a/pakistan-era-terorizma-vaziristan/33268255.html

https://www.slobodnaevropa.org/a/nepal-premijerka-karki/33529019.html

Aleksandar_Vucic_Lazar_Bacic_b-819x1024.jpg
24ef0982-1f58-4ec4-a0cb-0ea41ed3b7ff_w1023_r1_s.jpg
ca798061-fa77-44aa-8abf-08dde5383204_cx0_cy2_cw0_w1023_r1_s.jpg
Znate kako...
evo i kod mene u MAXI-ju zapošljavaju (preko omladinske) penzionere iz Titovog vremena a ne samo iz Miloševićevog.

Ko bi rek'o - baba ima 74, dosadan joj bio život, leva ruka, desna ruka - i dobila posao. Naravno Žuti odmah povezuju poznanstvo sa direktorom.

znači bitna je volja, u moje vreme bi ti se smejali fa sa 35 tražiš posao preko agencije a danas mogu i podgrejani leševi

mladi?
šilje Stojka

moj penzioner otac ošo u ormar izbacio odjeću i na dnu izvukao skriven pendrek poljubio ga a zatim poturio ga pod moj nos i kaže...pogledaj ove recke sine uskoro ima da nadodam nove...ove dublje urezena su ti bubrezi a ovi mekše urezeni muda..
...
odoh u wc da se ispovratim..strari je lud pobiče blokadere...

moj penzioner otac ošo u ormar izbacio odjeću i na dnu izvukao skriven pendrek poljubio ga a zatim poturio ga pod moj nos i kaže...pogledaj ove recke sine uskoro ima da nadodam nove...ove dublje urezena su ti bubrezi a ovi mekše urezeni muda..
...
odoh u wc da se ispovratim..strari je lud pobiče blokadere...
ovo je istina koliko je istina da i ja imam penis od 25 cm

Back