tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Duduce ne dudukaj
zasto mislis da dudukam, zbog izbora nika ?
obicno kucam o stvarima sa kojim sam upoznata, poznata mi je psihologija koja prati ova stanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duduce ne dudukaj

a zamislite da dete izraste u...forumasha![]()
Dakle majka hrabrosti (sad kad sam pročitala članak) je dodikova nova reklama i cela priča se svodi na dokone novinare koji nemaju od čega da žive. Nigde ne piše da je odlučila da rodi dete znajući, odnosno verujući, da umire; nigde ne piše da je muž hteo dete ili da nije, vidi se samo tragična priča o hrabrosti, napisana nekim starokretenskim jezikom (primera radi "udala u Dunoviće" i "sedmače") kako bi se novinari dodvorili neukim seljanima koji ih čitaju i plaču na ovakve priče, i piše koliko je vlada silno pomogla i koliko su maraka dali. I da, naravno, piše i poneka o verskoj zaslepljenosti... zašto?
"U trudnoći, u martu su joj rekli da je sve u redu. Nadali smo se da je to naše čudo. Ipak, u septembru smo doživeli šok."
"Ime mu je dala majka. Kažu, zavetovala se Svetom Nikoli da će, ukoliko rodi sina, da mu da ime - Nikola."
Ne mogu da ne pomislim da je majka mislila da će je bog spasiti ako rodi dete.
Potpuno nov ugao. Hm, više njih..... no, zašto ne bismo i mi sad ovde napisali koliko je dodik dao para za sahranu.
Da nije dao cvonjka, qr bi ovo bila vest.
))како рођено здраво и право кад је рођено са малом порођајном тежином,?
To je sasvim druga situacija i da sam ja tu potencijalni otac bio bih za prekid trudnoce taman nikad ne bio otac .

cicak, ne razumes, ubili bi dete zato sto vole zenu da joj povecaju sanse da prezivi

plavuso ako je tumor mozga primarni i ako je operacija uspela nema recidiva...ona ni posle 2 operacije nije primala hemoterapiju niti su je zracili, rekli su joj da je sve ok... ili su je slagali ( i to rade) ili nisu umeli da citaju snimak...njihova greska koju kamufliraju skupljajuci priloge.... i ostavite vise nesrecnu zenu i njeno dete na miru
bas si slatka kad si ljuta... plavuso 
...ima mnogo slucajeva kod takvih operacija da ljude posalju kuci i kazu im da je sve ok a oni se vrate sa jos gorim tipom tumora...sto je najstrasnije i na snimku posle operacije se vidi da tumor nije odstranjen iako su rekli da jeste, zasto to rade treba doktore pitati