Horoskop u izboru partnera

Меех, нек се кока бакће са њим...
Јбт, толика тврдоглавост. Ован? Јарац?

Let Me Think Reaction GIF by The Drew Barrymore Show

pa šta i ti si Jarac u horoskopu? hehe
a podznak?
Koji ti se muvaju ti znaci koji te "plaše", o čemu pišeš?
Sve je temeljno jel . Da, ubitačno sam samostalna i zbog toga u poslu i nisam naj.. teram svoje pa makar je i nepopularno ;)

Po rodjenju Jarac/Jarac, Mjesecu u Ovnu. Ali smatram da sam sad Riba/Skorpija, mjesec u Djevici.
Znas sta je, nije temeljito kolko dobro i brzo savladamo gradivo, i brzo i dobro radimo rutinski teske stvari. I mozemo vise stvari raditi odjednom jer radimo rutinski a kvalitetno. Prikradu se greske ali sve u svemu vrlo efektivno.
Ja isto mislim da si ti Riba, da su te struje Ribe uhvatile prije 2 godine, nesto novo, nova ti.

@Scott Isle , posto si isto Jarac
ajd mi ne yaboravi napisati imas li neki ynak koji ti stalno zapada
(meni strelci najč. pa jarčevi, sve na ovoj strani karte).. to je jedina stvar koja mi je zanimljiva, natal mi je tako sav od škorpije do vodolije plus devica, i sa takvim ljudima se i petljam. Sa onima sa druge strane (od vodolije do device, plus vage) nemam bliskih i emotivnih dodirnih tačaka, samo jednu i to je bila katastrofa od odnosa. Ti ?

Imao sam visegodisnje veze, zivjeli smo zajedno, sa Skorpijom veza rodjena iz prijateljstva, RIbom iz strasti, Jarac iz strasti.
A ovo novo je po godistu, Plutonske veze me ganjaju, da provode vrijeme sa mnom, eto da su tu kod mene, da pricamo, da se dopisujemo, valjda da im je dusa mirna. Karma, nadju me, kako god. Zadnje cetri su cisto astralne Jarac, Vaga, Djevica, Djevica. Ali to je po Plutonu, po datumu rodjenja oko 1987 - 88 godine. Negdje na nekom forumu, neki agent za rasvjetu s kim imam kontakt kao inzinjer, neka pripravnica, tako.
Ja mislim da meni samo Jarac odgovara. Moguce da je zato jer su mi Jupiter i Mars u Jarcu, trenutno.

Poslednja izmena:
Posalji mi vrijeme i mjesto rodjenja. Reci cu kolko znam. Nisam ja astrolog, nego iz potreve za objasnjenjima sam proucavao.
Шалим се ја, имам пријатељицу астролошкињу, она је господар моје наталне карте. 😁
Мада јесте занимљиво, водени знаци ме привуку, а суштински се не слажемо никако. Ја сам лав/јарац и ето, никако да ми допадне неки стрелац. 😂

Ljudi, koji traze potvrdu spolja, su nesigurni u sebe i svoje procene.
Zato traze precice. Reci ce astrolog.
A astrolog u finansijskim problemima, jedan razveden, drugi sam... Ono kao, znanje ne primenjujem na sebi, kao sto se lekar ne pridrzava onog sto pacijentima savetuje..
Ja nikad ne bih platila astrologu jedan dinar.

Medjutim problem koji vidim je sto vi ocekujete od astrologa da bude baba Vanga prorocica a to nije astrologija.

Ne znam kakve veze ima sto je neko razveden- nisu oni liseni zivotnih problema.

Dok ne dobijes profi odgovor...

Gde ti je Mars, uglavnom te privlace takvi tipovi.
Gde ti je kuca ljubavi, tu gledas aspekte- kako plivas u odnosima...kuca braka isto.
Venera je tvoj stil-kako volis, koje potrebe imas...
Mesec je tvoja pojava, kako zracis...u drugoj polovini zivota vise podznak prevlada, to je ustvari tvoj odnos prema svetu, znak ti je vise sustinski karakter-i tu vidis da nema nekih "sudaranja".
Pa šta znam, ima nečeg u tome što mi je venera u Strelcu. 😁 A Mars u Škorpiji. I podznak Vodolija.

Iako znak jarac kao teži stalnim vezama ja uvek volim slobodu, volim da volim ali samo sa nekim ko se ne lepi. Zapažam eto neke stvari da imaju veze sa tom kartom

Po rodjenju Jarac/Jarac, Mjesecu u Ovnu. Ali smatram da sam sad Riba/Skorpija, mjesec u Djevici.
Znas sta je, nije temeljito kolko dobro i brzo savladamo gradivo, i brzo i dobro radimo rutinski teske stvari. I mozemo vise stvari raditi odjednom jer radimo rutinski a kvalitetno. Prikradu se greske ali sve u svemu vrlo efektivno.
Ja isto mislim da si ti Riba, da su te struje Ribe uhvatile prije 2 godine, nesto novo, nova ti.
Ima nešta od pre 2 god ali nije Riba. Mislim moj podznak da je pre 😁. No da ti kažem, Jarac ostaje Jarac 😂

Back