- Poruka
- 54.188
Дакле, да не почињемо...Ja sam jos gori od njega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дакле, да не почињемо...Ja sam jos gori od njega...
Bolje...Дакле, да не почињемо...
Бар не ноћас хе хе, одаћете се једном!Bolje...
Веруј ми да ми звери ко на рингишпилу круже по глави, појма немам.Ali ajde da probam da pogodim ja njegov znak.
Jel bio King of the jungle?
И ја аам помислила, девица или рибе.Ma ti si devica srebrni
Jesam...Ma ti si devica srebrni

pa šta i ti si Jarac u horoskopu? hehe
a podznak?
Koji ti se muvaju ti znaci koji te "plaše", o čemu pišeš?
Sve je temeljno jel . Da, ubitačno sam samostalna i zbog toga u poslu i nisam naj.. teram svoje pa makar je i nepopularno![]()
Дај реци нешто ако знаш!
Ne postoji predodređenje
@Scott Isle , posto si isto Jarac
ajd mi ne yaboravi napisati imas li neki ynak koji ti stalno zapada
(meni strelci najč. pa jarčevi, sve na ovoj strani karte).. to je jedina stvar koja mi je zanimljiva, natal mi je tako sav od škorpije do vodolije plus devica, i sa takvim ljudima se i petljam. Sa onima sa druge strane (od vodolije do device, plus vage) nemam bliskih i emotivnih dodirnih tačaka, samo jednu i to je bila katastrofa od odnosa. Ti ?
Шалим се ја, имам пријатељицу астролошкињу, она је господар моје наталне карте.Posalji mi vrijeme i mjesto rodjenja. Reci cu kolko znam. Nisam ja astrolog, nego iz potreve za objasnjenjima sam proucavao.
никако да ми допадне неки стрелац.![]()
Pst, pst…MrNapokon je blizanac.Веруј ми да ми звери ко на рингишпилу круже по глави, појма немам.
Паула је водила евиденцију, ал оде да спава.
A kuj ste viPst, pst…MrNapokon je blizanac.![]()
Ne beri brigu.Kakvo bre ocijukanje i osude? O cemu bre sad pricas? Zahebavali smo se kako zhene imaju kvar i kako treba da ih opravljamo. I to je sve.
Ne znam ko pravi dramu od toga, i ako pravi, moze da se zatvori lepo u sobu, zabije glavu u jastuk i vristi celu noc.
lav-strelac.A kuj ste vi

Ja nikad ne bih platila astrologu jedan dinar.Ljudi, koji traze potvrdu spolja, su nesigurni u sebe i svoje procene.
Zato traze precice. Reci ce astrolog.
A astrolog u finansijskim problemima, jedan razveden, drugi sam... Ono kao, znanje ne primenjujem na sebi, kao sto se lekar ne pridrzava onog sto pacijentima savetuje..
U kome jeNe beri brigu.
Problem nije u meni i u tebi.
Ja sam ga samo naslutio - I ispunio se.
Pa šta znam, ima nečeg u tome što mi je venera u Strelcu.Dok ne dobijes profi odgovor...
Gde ti je Mars, uglavnom te privlace takvi tipovi.
Gde ti je kuca ljubavi, tu gledas aspekte- kako plivas u odnosima...kuca braka isto.
Venera je tvoj stil-kako volis, koje potrebe imas...
Mesec je tvoja pojava, kako zracis...u drugoj polovini zivota vise podznak prevlada, to je ustvari tvoj odnos prema svetu, znak ti je vise sustinski karakter-i tu vidis da nema nekih "sudaranja".
Ima nešta od pre 2 god ali nije Riba. Mislim moj podznak da je prePo rodjenju Jarac/Jarac, Mjesecu u Ovnu. Ali smatram da sam sad Riba/Skorpija, mjesec u Djevici.
Znas sta je, nije temeljito kolko dobro i brzo savladamo gradivo, i brzo i dobro radimo rutinski teske stvari. I mozemo vise stvari raditi odjednom jer radimo rutinski a kvalitetno. Prikradu se greske ali sve u svemu vrlo efektivno.
Ja isto mislim da si ti Riba, da su te struje Ribe uhvatile prije 2 godine, nesto novo, nova ti.