Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.010
ne skidam se pred nepoznatima
mora prvo makar kafica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne skidam se pred nepoznatima
mora prvo makar kafica
Znaci imas sigurno blizanca u natalu i moguce neki vatreni znak jos uz blizanca odnosi se na zivana
bio pre nedelju dana sa dve bliznakinje pa je mozda toZnaci imas sigurno blizanca u natalu i moguce neki vatreni znak jos uz blizanca

otkud ti ideja da to ne radim kao dragstor?Blago tebi, onda. Uživaj!
Ja mogu samo kur.ac da dobijemTebi ce najprije doci princ pa avataru znam jel obicno ove sto ga citav zivot sanjaju dobiju nekog idiota na motoru a ti koja cekas kontra ili ne cekas nista a svakako ne cekas princa e pa ti ces dobiti princa

Šta me briga!otkud ti ideja da to ne radim kao dragstor?

Perso,...bićeš princeza! Sviđalo ti se ili ne, zapisano ti u Natalu.Ja mogu samo kur.ac da dobijem![]()
Pa i princevi valjda imaju produzetak muskostiJa mogu samo kur.ac da dobijem![]()
primam pametne savete samo od astro ustrojenih kao sto su agata stanis meduza....Šta me briga!![]()
Kakav bre crni princ, uzasan ukus za muskarce imam. Ne smem vise da izaberem od stra kakvu cu sad brilijantnu odluku da donesem.Pa i princevi valjda imaju produzetak muskosti
Kakve si birala koji znakovi astroloski nisi valjda skorpije jel mi nismo nikako uzasniKakav bre crni princ, uzasan ukus za muskarce imam. Ne smem vise da izaberem od stra kakvu cu sad brilijantnu odluku da donesem.
naivni ste do bola a glumite neku mudrost a to je za ozbiljan strastan sex najpogubnijeKakve si birala koji znakovi astroloski nisi valjda skorpije jel mi nismo nikako uzasni

Sa skorpijama samo druzenje, nista seksKakve si birala koji znakovi astroloski nisi valjda skorpije jel mi nismo nikako uzasni
Koji si znaki plus emotivni ko devojcice a ne smete to da pokazete jer ste ranjivi ko prepelice pred puscanom cevi![]()
Pazi zvanicno vazimo za kraljeve reprodukcije tako da e sada sto neko to ne cijeni to je druga stvar cekaj skorpija si a tako blatis nas grandiozni znakSa skorpijama samo druzenje, nista seks
A ti prepelice?i plus emotivni ko devojcice a ne smete to da pokazete jer ste ranjivi ko prepelice pred puscanom cevi![]()

Ja nisam skorpija, no devicaPazi zvanicno vazimo za kraljeve reprodukcije tako da e sada sto neko to ne cijeni to je druga stvar cekaj skorpija si a tako blatis nas grandiozni znak
Razumem!primam pametne savete samo od astro ustrojenih kao sto su agata stanis meduza....
ja iz zivkovaca imas hashtag pa ces da vidis kaki junaci se radjaju pored reke kačerA ti prepelice?
Jes ti Zivan iz Paraga?
Sama strast je u simbolici skorpije pa i taj seks kojega toliko spominjes je u nasoj simbolici mi vam ga dajemo od nas zavisitenaivni ste do bola a glumite neku mudrost a to je za ozbiljan strastan sex najpogubnije
Ma idi begaj.ja iz zivkovaca imas hashtag pa ces da vidis kaki junaci se radjaju pored reke kačer
zaobisli smo vas kao zmija izvijajuci nase vitko telenceMa idi begaj.
Pa logicno je da se skorpija i djevica druze a djevica logicno tako cista da ne moze da podnese najpotentniji znak natala tako da nadji blizance i vage da te mazeJa nisam skorpija, no devica
Ne znam za njega, ali ja imam.Znaci imas sigurno blizanca u natalu i moguce neki vatreni znak jos uz blizanca odnosi se na zivana