gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Tete su mu bolje za divinaciju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tete su mu bolje za divinaciju....
ne ide to tako mozda se tebi on svidja pa odma bi da to nekako spojis astroloski e sada ako ga gledas kroz njegov avatar onda ti se sigurno svidja al da vi imate odlican spoj on ima mjesec u jarcu a ti veneru u jarcu to bi vas spojilo nikako iste pozicije veneraZnači da mu se ja sviđam,...Venera u jarcu!
Možda samo toga nije svestan.![]()
Čekam prvo da dobiješ Bingo!Mislis?
Pa padni mi na grudi....![]()
Ljubav na prvi pogled bi dala pozicija npr da on ima mars u jarcu a ti veneru u jarcu to je na brzinu a ovo je ljubav koje traje i dolazi vremenom venera ovdje unosi stabilnost mjesecu znaci ti njemu jel on je emotivna santa leda a ti to treba nekako da otopis e samo da nemas veneru u jarcu al moze sene ide to tako mozda se tebi on svidja pa odma bi da to nekako spojis astroloski e sada ako ga gledas kroz njegov avatar onda ti se sigurno svidja al da vi imate odlican spoj on ima mjesec u jarcu a ti veneru u jarcu to bi vas spojilo nikako iste pozicije venera
Kad ono,...šipak!Ljubav na prvi pogled bi dala pozicija npr da on ima mars u jarcu a ti veneru u jarcu to je na brzinu a ovo je ljubav koje traje i dolazi vremenom venera ovdje unosi stabilnost mjesecu znaci ti njemu jel on je emotivna santa leda a ti to treba nekako da otopis e samo da nemas veneru u jarcu al moze se

Ja imam mars u skorpiji a ti mjesec u skorpiji ja bi tvom mjesecu donio nemire bjezi od mene glavom bez obziraKad ono,...šipak!![]()
Samo mi još to fali!Ja imam mars u skorpiji a ti mjesec u skorpiji ja bi tvom mjesecu donio nemire bjezi od mene glavom bez obzira

zapocnimo turbulentne odnose 10 9 8 7 6 5 ...Samo mi još to fali!![]()
zapocnimo turbulentne odnose 10 9 8 7 6 5 ...
To je slatko da se time baviš, da čitaš i analiziraš horoskop kad si zaljubljen, to je nešto kreativno u ljubavi.
Trudim seUžasan si.![]()
Ko rolna toalet papira zivot se odmotava svakom se desi kasnije il pre da nema vise cime da se obriseSad imam osećaj kao da sam se skinuo go, pred svima![]()
Sad imam osećaj kao da sam se skinuo go, pred svima![]()

Ko je zena sa avatara da razrijesimo enigmuA i mogao si neku na erotske
Pa super Persa!Ko je zena sa avatara da razrijesimo enigmu
Zaboravih gospodjicino ime, izvinices meKo je zena sa avatara da razrijesimo enigmu
Samo pred onima koji se razumeju, a analiticki nije jedan od njih. Jer, naime, on vidi lose stvari, al nije video da sam ja umrla npr.Sad imam osećaj kao da sam se skinuo go, pred svima![]()
Jel bolja ili gora od tebeAli lici na mene