Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
naravno sve ovo s rezervom, razbibriga i nista ne mora da znaci. Just talkin... ali ova natalna karta mi tako ukazuje na family business, da moze da se porazmisli o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Ne insistiram.necu, nego sam njemu odavno nesto obecavala da pogledam, mada me mrzelo, i sad me mrzi. A narocito me mrzi jer svi zivi to ismevaju i smorim se tako.
da kao dispozitora mjeseca iz 4 kuce a posto je 10 kuca suportna 4 kuci vidis on je sav unakazeni odnos sa familijom koji je bio u jarcu hladan problemi frustarcije on je sve to nadoknadio kroz tog saturna u lavu autoritet vodja u 10 kuca javni vodja koga pa svog naroda i sta je ucinio ispoljio se u 10 kuci posto nije mogao u 4 kuci i jos dispozitor njegovog sunca je bio mars u 7 kuci znaci uzasan odnos sa javnoscu posto je 7 kuca dogovora kompromisa on je bio covjek koji je bio iskljuciv i nije znao za kompromis upravo mars u 7 kuci daje to i nekoga ko cini zlo drugima ne sebi dok npr mars u 1 kuci bi dao nekoga ko cini zlo samom sebiSunce u desetoj? To ti je kuca karijere, tu je recimo Hitler imao Saturna
ne znam, ja lose stvari ne vidimda kao dispozitora mjeseca iz 4 kuce a posto je 10 kuca suportna 4 kuci vidis on je sav unakazeni odnos sa familijom koji je bio u jarcu hladan problemi frustarcije on je sve to nadoknadio kroz tog saturna u lavu autoritet vodja u 10 kuca javni vodja koga pa svog naroda i sta je ucinio ispoljio se u 10 kuci posto nije mogao u 4 kuci
inace...Ja vidim ja sam skorpijane znam, ja lose stvari ne vidiminace...
i on jeJa vidim ja sam skorpija
i on je
Pa kad kazem family business, ne mislim na porodicu u kojoj si rodjen, nego koju stvaras, tako da bih akcenat svakako stavila na karijeru, posto tu ima najvise desavanja i zelja. I mozda je taj autoritet koji spominjes tamo.
U svakom slucaju zivot ove natalne karte se desava kasnije, odnosno sve bitne stvari posle 29e, 30e
Kakav je Mars u 8.kuci u Ovnu?da kao dispozitora mjeseca iz 4 kuce a posto je 10 kuca suportna 4 kuci vidis on je sav unakazeni odnos sa familijom koji je bio u jarcu hladan problemi frustarcije on je sve to nadoknadio kroz tog saturna u lavu autoritet vodja u 10 kuca javni vodja koga pa svog naroda i sta je ucinio ispoljio se u 10 kuci posto nije mogao u 4 kuci i jos dispozitor njegovog sunca je bio mars u 7 kuci znaci uzasan odnos sa javnoscu posto je 7 kuca dogovora kompromisa on je bio covjek koji je bio iskljuciv i nije znao za kompromis upravo mars u 7 kuci daje to i nekoga ko cini zlo drugima ne sebi dok npr mars u 1 kuci bi dao nekoga ko cini zlo samom sebi
Los kao i u svakoj kuci mars u 8 kuci je opasnost od vatrenog oruzja ali sa krajem dok jupiter u 8 kuci je onaj sto popije kisu metaka pa prezivi jupiter srecaKakav je Mars u 8.kuci u Ovnu?
Hvala.Los kao i u svakoj kuci mars u 8 kuci je opasnost od vatrenog oruzja ali sa krajem dok jupiter u 8 kuci je onaj sto popije kisu metaka pa prezivi jupiter sreca

Uradite mene, uradite mene
![]()
znaci imas podznak na 2 stepena od mog (i @ariodante ima tu negde), isto si skorpija , isto imas Mo u vodoliji, Veneru u Skorpiji, Marsa u vagi

to sto si obrisao datum ne znaci nista jer na osnovu polozaja planeta vidimo datum i mesto rodjenja
mislis neobicna vodolijasto se tice partnera treba ti neka neobicna racica
lovarna, vladar 7 u 2
Da li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?
Pogledajte prilog 939752![]()

I koji znaci negiraju zakone najvise pa ovih 5 sto sam nabrojao najmanje jarac jel on mora da trpi on na druge nacine pati al ova 4 su buntovna svaki na svoj nacin neki su agreisvni neki ne al svi oni zive van normi pravila ili ih ruse to su znaci koji nerviraju saturna ne poticnjavaju mu seznaci uvijek ce problematicna polja zivota kod osobe biti ona koja se nalaze u znacima kojima vlada maleficna planeta znaci mars ili saturn a takodje i planete pluton neptun i uran u prevodu koji znaci donose probleme ovnovi skorpije jarcevi vodolije i ribe ostali znaci donose dobra djevica manje nego bik,vaga manje nego rak al donose npr i sada vidite koja su vam polja u navedenim znacima evo npr meni je 1 polje u jarcu lose al 7 polje je u raku i to je dobro,2 polje u vodoliji lose al 8 polje u lavu i to je bolje nije idealno al bolje,3 polje u ovnu npr lose a 9 polje u vagi mnogo bolje,4 polje u biku sjajno a 10 polje u skorpiji lose itd

bikDa aktiviram dostupne usluge hehe... a ko bi ya mene bio idealan horoskopski partner, može li to bey kačenja natalne, uz par info: jarac/vodolija, mars u škorpiji, venera u strelcu, mesec u devici, merkur isto u strelcu ... da probam da uporedim sa realnim životom i isprobam predviđanja.... i zašto su oko mene stalno neki strelčevi, jel to moja sudbina ili ?![]()

Sudbinski muškarac, onog kojeg po Natalu dobijaš označava znak u kome ti se nalazi Jupiter.Znak u kome ti se nalazi Mars su muškarci koji tebe privlače, znak u Jupiteru je sudbinski muškarac (onaj kojeg dobijaš).Šta si u podznaku?Da aktiviram dostupne usluge hehe... a ko bi ya mene bio idealan horoskopski partner, može li to bey kačenja natalne, uz par info: jarac/vodolija, mars u škorpiji, venera u strelcu, mesec u devici, merkur isto u strelcu ... da probam da uporedim sa realnim životom i isprobam predviđanja.... i zašto su oko mene stalno neki strelčevi, jel to moja sudbina ili ?![]()