Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.985
Koleg? ukljuci se u zabavu. Nisi valjda bik u horoskopu?
Znate ono...gde možete pronaći bika na zabavi? Za stolom (jede)!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleg? ukljuci se u zabavu. Nisi valjda bik u horoskopu?
Nemam pojma sta sam...Koleg? ukljuci se u zabavu. Nisi valjda bik u horoskopu?
Strelac. "Vidovita" sam!Nemam pojma sta sam...
Pa ne znam šta da ti kažem. Tu je pre svega reč o nekom principu. Nemam šta da gledam u pasulj ili talog od kafe i isto tako nemam šta da gledam u zvezde i tu nalazim smisao.Ti voliš Frojda, oca psihoanalitičmarstva, kako onda objašljavaš da je njegov naslednik Jung smatrao da nije sve baš toliko besmisleno
Viris?Strelac.

Naravno da si strelac. Pojavis se, pa odes, ali te drzi neizdrz za kvalitetnom pricom i zezanjem, pa ne mozes da izdrzis da ne pustis strelu.Nemam pojma sta sam...
Na pdf-u Astrologija, znam već za pola foruma.Viris?![]()
Hm... Zanima me iz ciste radoznalosti. Ne vodim se time bas u odabiru, mada umem da se najezim od nekih znakovaDa li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?
Pogledajte prilog 923928

apsolutno, mi prvo jedemo
Znate ono...gde možete pronaći bika na zabavi? Za stolom (jede)!
jedemo ili je.emo? nisi omašio slovo? )apsolutno, mi prvo jedemo
De omašio, pa Moci je hrana najvažnija.jedemo ili je.emo? nisi omašio slovo? )
prvo jedemo gđojedemo ili je.emo? nisi omašio slovo? )
I ja tebe...pamtim k'o slon.Račica zaljubljena u jarca.Kad mu uhvatiš rogove..., onda mo'ž da ga "vitlaš" kako 'oćeš!Mašala, mada upamtila sam tebe Manastirka i Teodoru![]()
Kakav na jelu takav na delu xDapsolutno, mi prvo jedemo
kod mene nije takvi bonton kao kod vasprvo jedemo gđo
a vi prvo jepete?
kod mene nije takvi bonton kao kod vas
banujteme zgrešiosamkod mene nije takvi bonton kao kod vas
Hahaha nisam baš bila zaljubljena ali mi je bio dosta drag i dobar sagovornik. Sad mi je već baš svejednoI ja tebe...pamtim k'o slon.Račica zaljubljena u jarca.Kad mu uhvatiš rogove..., onda mo'ž da ga "vitlaš" kako 'oćeš!
Znam...to je osnovno pravilo! Imam drugaricu, kad izađemo i pitam gde ćemo? Prvo na picu, pa dok stignemo do kluba, dva sladoleda usput...tamo neko piće, pa onda se vraćamo nazad uz sličan redosled...!apsolutno, mi prvo jedemo
једном су од мене бежали колико сам јеоZnam...to je osnovno pravilo! Imam drugaricu, kad izađemo i pitam gde ćemo? Prvo na picu, pa dok stignemo do kluba, dva sladoleda usput...tamo neko piće, pa onda se vraćamo nazad uz sličan redosled...!![]()
једном су од мене бежали колико сам јео