pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.722
а ко се не слика нек каже ако има моода хе хе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povuci reč! xDjarac najgori znak zodijaka ikada
ish, sotonoPovuci reč! xD
Dobro, aj ćao.ish, sotono
Dobro, aj ćao.

заборавио сам да једем колико ме заговарате могао сам да умрем
Најистинитија причица икад написана.
Znate ono...gde možete pronaći bika na zabavi? Za stolom (jede)!
jos gore, ovca ali strelac u podznakuTi Ariodente mora da si lavica.
Pa sad ne znam da'l je uopšteno. Ja kad pozovem drugarucu i pitam šta radiš, čujem i preko žice da melje...kažem,a'j dođi do mene.. , ona me pita ima li kod mene šta za jesti.Ako kažem, nema onda ide... dođi ti onda kod mene!Најистинитија причица икад написана.
Da, da.. Kapiram.jos gore, ovca ali strelac u podznaku
Чекај само да спустим крофну, па ти пишем, хехе.Pa sad ne znam da'l je uopšteno. Ja kad pozovem drugarucu i pitam šta radiš, čujem i preko žice da melje...kažem,a'j dođi do mene.. , ona me pita ima li kod mene šta za jesti.Ako kažem, nema, onda ide... dođi ti onda kod mene.![]()
Kad dođe, otvori friz i ako vidi da nemam ništa zanimljivo, samo zatvori... "Auuu, ništa nema... , opao ti standardЧекај само да спустим крофну, па ти пишем, хехе.
ribe - nenormalne

znači nisi šteficaKad dođe, otvori friz i ako vidi da nemam ništa zanimljivo, samo zatvori... "Auuu, ništa nema... , opao ti standard...a'j idemo do grada, da jedemo bre, k'o ljudi! Carica!
vishe volem bacanje pasuljaDa li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?
Pogledajte prilog 923928
pa miko, tako je. simbolika riba je u vodi, voda je nepredvidiva stvar - danas mirna, sutra ce mozda vec da te utopi.