gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Omg, i menibtw, meni su i mesec i venera u ribama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omg, i menibtw, meni su i mesec i venera u ribama
ahahaha, pa srecno stugiju i srecno mojoj partnerki, sta da kazemOmg, i meni
Imam uvek sladoled, kiselu, voće i povrće...za nju je to strogo "dijetalno".Kad smlatimo šta ima, idemo dalje...!znači nisi štefica

On deluje prilično srećno :dunno:ahahaha, pa srecno stugiju i srecno mojoj partnerki, sta da kazem![]()
jel đebela ta tvoja drugarcaImam uvek sladoled, kiselu, voće i povrće...za nju je to strogo "dijetalno".Kad smlatimo, šta ima idemo dalje...![]()
Uglavnom jeste tako, ja sam vise mirna, mada kad dostignem tacku kljucanja moram priznati da i samu sebe iznenadimpa miko, tako je. simbolika riba je u vodi, voda je nepredvidiva stvar - danas mirna, sutra ce mozda vec da te utopi.
ko moze da se nosi sa tim - blago njemu.
btw, meni su i mesec i venera u ribama, tako da kad govorim o tome, govorim i o sebi.
da napomenem da je zadovoljstvo astrologije u tome sto mozes da generalizujes do beskraja, u sta niko ne bi smeo da veruje
, a druge...pa ne bih htela da sam na njihovom mestuNije! Krupnija je i visoka.Večito se bezveze smara bezuspešnim dijatama("od sutra ću...).jel đebela ta tvoja drugarca
linkNije! Krupnija je i visoka.
E...pa sad.Bez njenog odobrenja ništa!
šalim se maki, šta će miE...pa sad.Bez njenog odobrenja ništa!
šalim se maki, šta će mi
da mi dođe i sve pojede taj film neće da bude

ponekad zna realnoscu da porusi moje snove i maste, ali, uglavnom u redu je...E, jbg. Kud ovan da naidje u pola posta.Dobro, tema...
Ne zanima me pre veze, niti ima bilo kakav uticaj na moje odluke, ali volim da uporedjujem, da se igram...
A o znacima i vezama, pa ovako:
Sa ovnom je bilo ili vatra ili led, od neba do dna, ili suprotno.
Vaga mi je ostala uvek draga, jos od tinejdzerske dane, i uvek ce biti deo mene, mogu reci da sam se s njega najbolje razumela.
Devicu sam izabrala za duge stazeponekad zna realnoscu da porusi moje snove i maste, ali, uglavnom u redu je...
Znam...čim otvori friz, ti bi rek'o: "Ne pipaj"!šalim se maki, šta će mi
Kad je bila torta?E, jbg. Naisao ovan.

паметна сиZnam...čim otvori friz, ti bi rek'o: "Ne pipaj"!![]()

Ovo me podseti na Joe iz Friends :šalim se maki, šta će mi
jao, ja sam devicu cak i zaboravila u onim nabrajanjima, phahahahahaDobro, tema...
Ne zanima me pre veze, niti ima bilo kakav uticaj na moje odluke, ali volim da uporedjujem, da se igram...
A o znacima i vezama, pa ovako:
Sa ovnom je bilo ili vatra ili led, od neba do dna, ili suprotno.
Vaga mi je ostala uvek draga, jos od tinejdzerske dane, i uvek ce biti deo mene, mogu reci da sam se s njega najbolje razumela.
Devicu sam izabrala za duge stazeponekad zna realnoscu da porusi moje snove i maste, ali, uglavnom u redu je...
Mi smo u stvari toliko dobri a i skromni da se držimo priče o hrani i samo o hrani da se ne bi čim drugim isticali i time nervirali druge koji nisu mijel bikovi imaju ikakve druge kvalitete (pozitivne, negativne, bilo sta) osim prezivanja? posto se samo o tome govori

jasno, zato vam je astrologija i dodelila reinkarnaciju u krave, krave su plemenite zivotinjeMi smo u stvari toliko dobri a i skromni da se držimo priče o hrani i samo o hrani da se ne bi čim drugim isticali i time nervirali druge koji nisu mi![]()
u azotA u sta se reinkarniraju ovi vazdusni, u luk i strelu?
Karma is a bich.u azot