- Poruka
- 43.001
A što odmah ne napišeš, već pitaš? )Znate li zasto je mesec zenska strana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što odmah ne napišeš, već pitaš? )Znate li zasto je mesec zenska strana?
Sve ima svoje mesto u natalu. Dakle znak je sustina, podznak pojavnost, mesec zenska strana. Ali ukupan "efekat" zavisi i od njihovih medjusobnih odnosa, od polozaja planeta... Uvek mora ceo natal da se posmatra za tacno odredjenu osobu.a znak i podznak ne potiru malo mesec?
hvala na pojasnjenjuSve ima svoje mesto u natalu. Dakle znak je sustina, podznak pojavnost, mesec zenska strana. Ali ukupan "efekat" zavisi i od njihovih medjusobnih odnosa, od polozaja planeta... Uvek mora ceo natal da se posmatra za tacno odredjenu osobu.

Mars je tvoj spiritus movens. Zato je bitan generalno.Ok onda se u ovoj temi skoncentrišemo na Veneru i na Mesec )), mada još nisam shvatila što je Mesec važan , ako je ženska strana, a Mars muška strana... ali dobro )
još da kažeš i gde ti je venera, pa da kao supermod ispoštuješ što si na LjiSu... ))hvala na pojasnjenju
jarac/devica sa mesecom u lavu...msm da sam za izbegavanje![]()
Pa šta je onda venera?Mesec su emocije...
pa ne znam gde je, napisah vec...samo mesec sam upamtilajoš da kažeš i gde ti je venera, pa da kao supermod ispoštuješ što si na LjiSu... ))
Ne znam dovoljno, ali recimo da je znak podznak relacija ok odnos, lav tu malo iskace iz te stalozenije kombinatorike znaka i poznaka, ali donosi razlicitost i razbija monotoniju. Ne mislim da je to lose.hvala na pojasnjenju
jarac/devica sa mesecom u lavu...msm da sam za izbegavanje![]()
https://www.astro.com/horoscopespa ne znam gde je, napisah vec...samo mesec sam upamtila
Da u jednom sustinskom smislu, kao emotivna inteligencija, ali ne samo to.Mesec su emocije...
Ne znam dovoljno, ali recimo da je znak podznak relacija ok odnos, lav tu malo iskace iz te stalozenije kombinatorike znaka i poznaka, ali donosi razlicitost i razbija monotoniju. Ne mislim da je to lose.

Pa ženstvenost i ljubavno ponašanje.Pa šta je onda venera?
dobila i sad ne znam sta cu sa njomhttps://www.astro.com/horoscopes
izaberi Chart drawing, Ascendant upiši osnovne podatke i dobijas kompletnu mapu )), ajd sad, u vreme interneta imas sve !

, na poznatom sajtuPa ako znaju da ne pisem.A što odmah ne napišeš, već pitaš? )
pa ništa, Venera ti je u Vodoliji, a Mars u Biku
https://forum.krstarica.com/threads/strelac.800216/post-38536151Ne moras da gledas linije, ima ispod toga po planetama gde se nalaze. To je sustinsko za ljis - mesto meseca i venere
pa super, jos da saznam sta to znaci i sve 5pa ništa, Venera ti je u Vodoliji
Venera u vodoliji.
Nznm bas nesto ruski, ali izgleda da su mesec i venera u jarcu. Temeljan u ljubavi, ne odvec emotivan. Mozes i da izguglas za vise info - napises mesec u jarcu u toj i toj kuci, isto tako za veneru.
nasmeja me opisom deviceVenera u vodoliji.
Ovo je zapravo jako dobro, samo je vrvt zbunjujuce za ove zakopcane znakove - jarca i devicu.
Venera u vodoliji je sklona ljubavnim eksperimentima, vrlo uzbudljiva, ali i vrlo nestalna. Kao i svaka vodolija, ne voli vezivanje.
Ovu tvoju stranu taj podznak u devici vrvt prezire jer device su sve sterilne, seks je za njih previse prljava stvar, najradije bi se okupale u asepsolu posle seksa![]()