- Poruka
- 53.896
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sta ce da mi radi?
Nije to mnogo bitno a ako te interesuje prelistaj nase konverzacijeSto bre peconi ti si meni bas simpa.
Aman bre ko da bezi i zbog cega?jaaa? Ništa.
Ja, zato sto me ne voli opusti seAman bre ko da bezi i zbog cega?
Ajde idi tamo zavodi Pamelu..Nije to mnogo bitno a ako te interesuje prelistaj nase konverzacije
uh, dobro je bas sam bio napet, mislio sam da me uposzorava da begam od tebeJa, zato sto me ne voli opusti se
Sta nije bitno i sta da me interesuje. Ti samo samnom kad diskutujes mrzi te da zivis.Nije to mnogo bitno a ako te interesuje prelistaj nase konverzacije
Ahahhaha, pa nisi žensko pa da bežiš od njega..uh, dobro je bas sam bio napet, mislio sam da me uposzorava da begam od tebe
A sta ja da radim?Ahahhaha, pa nisi žensko pa da bežiš od njega..
Prvo odgovori na pitanje?A sta ja da radim?
Eto da si pogodila, mislila bi da to ima neke veze.Prvo odgovori na pitanje?
U kom si horoskopskom znaku rođen?
Strelac? ☺
Eto da si pogodila, mislila bi da to ima neke veze.
Ispucala si priliku. necu ti kazem.
Stace ti?Nisam pogađala..
Lovim strelce po forumu
Stace ti?
Pa kolko komada ti treba?Da ga proučim psihosomatski
Nikoga ne zavodim i nisam ja spominjao Pamelu nego onaj Mr Napokon ili kako se zvaseAjde idi tamo zavodi Pamelu..
Neće ništa da mu se desi..
Ne brini
Pa izmedju ostalog i to, ali ono je bilo upuceno iskljucivo meniuh, dobro je bas sam bio napet, mislio sam da me uposzorava da begam od tebe
Pa kolko komada ti treba?

A kako se to psihosomatski proucavaju strelci?Jedan
Po jedan
Čisto u naučne svrhe
![]()
Ma zaboravi neka glupostSta nije bitno i sta da me interesuje. Ti samo samnom kad diskutujes mrzi te da zivis.
Jel to nesto licno?
Ja te ocrnjujem a nisam rekao jednu jedinu rec protiv tebe cak te i malo pohvalio a i najblazi sam bio prema tebiAhahhaha, pa nisi žensko pa da bežiš od njega..
To on mene ocrnjuje. Nepravedno.![]()
A kako se to psihosomatski proucavaju strelci?
Pa koji je prvi korak, posto gi navatas.Pa...
Nisam još uobličila čitav tok experimenta, ali prodiranje u um i tako...
Ja te ocrnjujem a nisam rekao jednu jedinu rec protiv tebe cak te i malo pohvalio a i najblazi sam bio prema tebi