Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, ali totalno mi je nejasan.Uzas
Je l si gledao Noroi?
Found footage, pa je nekako jeziviji. Sad se vise ne secam kraja i kako se razresi, ali secam se da sam mu dao prolaznu ocenu.Jesam, ali totalno mi je nejasan.
Kraj je takav u kojem ispada da je mali ultimativno zlo, a to nikako nije objašnjeno, samo nekim abortiranim fetusima u šumi.Found footage, pa je nekako jeziviji. Sad se vise ne secam kraja i kako se razresi, ali secam se da sam mu dao prolaznu ocenu.
A da, secam se fetusa. Fora je sto su opcije za zanimljiv zavrsetak u takvim filmovima jako malobrojne, mozda je najbolje da ne ostane razreseno do kraja.Kraj je takav u kojem ispada da je mali ultimativno zlo, a to nikako nije objašnjeno, samo nekim abortiranim fetusima u šumi.
Slično onom korejskom što smo nedavno pričali, tu ne znaš tko koga i zašto.A da, secam se fetusa. Fora je sto su opcije za zanimljiv zavrsetak u takvim filmovima jako malobrojne, mozda je najbolje da ne ostane razreseno do kraja.
Trailer je odličan, sudeći po njemu već sam pomislio - konačno jedan bijelački film bez osoba tamnije boje kože, ali avaj!
Da mislim da će biti ok.Još samo Tramp da pobijedi i našoj sreći nema kraja...Trailer je odličan, sudeći po njemu već sam pomislio - konačno jedan bijelački film bez osoba tamnije boje kože, ali avaj!
Pogledajte prilog 1618834
Znači sve moraju upropastiti svojim crnim glavama.
Nadam se da barem glumi nekog lopova, piromana, silovatelja ili ubojicu, onda bi mi ipak bilo malo lakše.
Film izlazi na Božić po gregorijanskom kalendaru, nadam se da u Srbiju stiže za Božić po julijanskom, pa da @Grom_sa_neba! opet može otvarati teme o satanisanju, u smislu - Pljuni i zasataniši Srbijo! Autobiografski film o AVtihristu okupirao Božić!
![]()
upravo i ja pomislih isto... al dockhand nije velika uloga hvala BoguTrailer je odličan, sudeći po njemu već sam pomislio - konačno jedan bijelački film bez osoba tamnije boje kože, ali avaj!
Pogledajte prilog 1618834
Znači sve moraju upropastiti svojim crnim glavama.
Nadam se da barem glumi nekog lopova, piromana, silovatelja ili ubojicu, onda bi mi ipak bilo malo lakše.
Film izlazi na Božić po gregorijanskom kalendaru, nadam se da u Srbiju stiže za Božić po julijanskom, pa da @Grom_sa_neba! opet može otvarati teme o satanisanju, u smislu - Pljuni i zasataniši Srbijo! Autobiografski film o AVtihristu okupirao Božić!
![]()
Gledao sam trailer, to neke dvije mlade jazavice subotarke ili JS zalutaju u kućicu od medenjaka.
Ovo izgledas fenomenalno... Hju Grant kida kao glumac u zrelijim godinama
Meni ova radnja zvuči tako poznato.
Могуће...Može biti da sam prije čitao da Miike to misli ekranizirati, nisam više siguran.
Never Let Go
https://www.imdb.com/title/tt14415204/
![]()
Шта знам није ме сморио, мада сам већ негдје на пола претпоставио шта ту како и због чега.Може се погледати.
@Jugoslav Čvarak ће бити одушевљен јер се бјелци слабо појављују а и када се појаве буду брзо убијени.![]()
Pogledaj Us, taj će ti se svidjeti
Znači osobe tamnije boje kože koje u šumi imaju kućicu od medenjaka u koju mame bijele, zalutale nesretnike.
![]()
Ovom se posebno radujem, dvojka je odlična, jedan od retkih filmova gde je nastavak neuporedivo bolji. Prvi deo je bezveze skroz.Мало хард слешија ко воли...
Evo upravo sada čitam o filmu, navodno nije loš, ali uzalud mu kad pogledam glumce i u daljini čujem chimpout.Pogledaj Us, taj će ti se svidjeti
Da, u filmu ne postoji belac, osim kao statist u pozadini, a poenta na kraju će ti se tek dopasti. To je od onog lika što je režirao Nope i Get Out.Evo upravo sada čitam o filmu, navodno nije loš, ali uzalud mu kad pogledam glumce i u daljini čujem chimpout.