Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 7.861
Pogledala sam i taj. Veoma dobar.Ovaj korejski je na tragu toga što se tiče nasilja, ali ipak mrvicu... kako da se izrazim... vedriji?
2.5 tone fake krvi je potrošeno za potrebe snimanja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledala sam i taj. Veoma dobar.Ovaj korejski je na tragu toga što se tiče nasilja, ali ipak mrvicu... kako da se izrazim... vedriji?
Na ovaj sam slučajno naišla na nekoj listi bizarnih horor filmova, i stvarno su ga napravili
Kako li su dobili ideju za film..
mučan i besramno bezdušan film...zažalio sam što ga videh.Zaista je bolestan i mučan.
I mene nervira glavni glumac, ima iritirajuću pojavumučan i besramno bezdušan film...zažalio sam što ga videh.
a i ovaj glumac, ko da ga mrzi neko. vazda ga angažuju da poginjava na najbizarnije načine!
te u jeepers creepers (probilo ga, navodno), te ovo smeće (mislim da je kevin smith tu upleo prste, koji li mu andrak bio?), te Barbarian...
A stvarno, kad mu vidiš onu tupavu kreveljsku facu, stvarno i jeste za smack-punch...
Da, i taj. Kud njega zaboravih!...ima neki dosta slab horor gde jadnik hoće trojku sa nekom čudakinjom iz kafića i njenom sestrom pa ode zbog toga na kraj sveta u neki zamak..
Na kraju se ispostavi da ih ima 3 i da su vampiruše pa ga pokrkaju na kraju
The Substance
https://m.imdb.com/title/tt17526714/
Pogledajte prilog 1629005
Ozbiljni glumci nose film, poruka je i više nego jasna, kamera je na nivou sjajnih djela Stenlija Kjubrika.Režiser ali i pisac je ne tako poznata Coralie Fargeat, gledao sam njen Revenge vrlo dobar do odličan uradak.E sada šta me odbilo, dužina i 3/3 filma pri tome 2/3 su ako mene pitate vrlo suptilno ali ozbiljno igrale da postanu film zaštitni znak za metaforu i black parodiju za trenutni Holivud.Spada u one filmove koje je teško ocijeniti jer nemam ključne zamjerke na film već na brdo nekakvih manjih segmenata kojih je previše i toliko puno da krive moj konačni utisak.Dakle takva genijalno naglašena u sitni detalj ekspresionistička kamera na nivou najboljih djela 7.umjetnosti sa najmanje dva odlična glumca koja nose film, upropaštena sa nekakvim krajnje bizarnim momentima body trash horora i da ne nabrajam sitne pojedinosti koje mi se nisu ni malo dojmile.Da li je ovo preporuka ili ne zavisi dosta i od lndividualnog shvatanja šta vi lično želite od filma, jednokratnu zabavu ili opijum za moždane vijuge.Ja znam šta ja hoću. Izbor je vaš...
Ovo nisam gledao...skidam
Gospodin Čvarak je izgleda veliki fan ovog filma, 3 puta mi ga preporučuje iako sam ga gledala čim je izašao.Ovo nisam gledao...skidam
Nema neku posebnu radnju, ali ako voliš zombi filmove, bit će ti OK.Ovo nisam gledao...skidam
Ne laži čovekaNema neku posebnu radnju, ali ako voliš zombi filmove, bit će ti OK.
Dopalo mi se što je stvarno otišao u ekstrem, a da je još bilo gledljivo.Gospodin Čvarak je izgleda veliki fan ovog filma, 3 puta mi ga preporučuje iako sam ga gledala čim je izašao.
Super je film.
Ne volim zombi radnju ali na pr svideo mi se filmNema neku posebnu radnju, ali ako voliš zombi filmove, bit će ti OK.
Nema sličnosti.Ne volim zombi radnju ali na pr svideo mi se film
Ovaj koji si preporucio mi deluje slicno...ili se varam
Ovaj je tajvanski.Nekad sam voleo i gledao Japanske horore, bili su mi ok. Ona njihova faca, oci, bas su za te neke scene ko stvoreni
Skinuo sam ga ima mjesec dana ali nikako, fantastične kritike ima od strane Dejana Ognjanovica što je naravno plus jer on predstavlja rijetko dobrog kritičara sa kojim se uglavnom cc 70-80 recenzija složim.Javi utiske malo je čini mi se sporiji i moram biti odmoran za njega jedini razlog zašto sam odlagao.Imam u planu da ga gledam danas ili sutra i imam velika ocekivanja.
Ako nisi vec, obavezno pogledaj Red Rooms... https://www.imdb.com/title/tt22207786/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_red%20rooms
Skinuo sam ga ima mjesec dana ali nikako, fantastične kritike ima od strane Dejana Ognjanovica što je naravno plus jer on predstavlja rijetko dobrog kritičara sa kojim se uglavnom cc 70-80 recenzija složim.Javi utiske malo je čini mi se sporiji i moram biti odmoran za njega jedini razlog zašto sam odlagao.
Volim njegov lucidan smisao za humor ali i horor.Da da upravo njega i pratim za ranorazne savete ne samo iz horor zanra, ima vec evo 10-tak godina. Covek zna znanje.
Некада давно сам га коментарисао, на мене је оставио утисак али недоречен.Много добрих сцена али и брљотина...Da l' je neko gledao The Empty Man-a iz 2020?