Horor filmovi

Ali ime filma
Cuckoo
skandal.gif

Lepo je videti da fransiza i dalje zivi. :D

Izasao je novi film Festival of the Living Dead. :)

Radnja prati grupu mladih koji odlaze na muzicko paganski festival povodom 50 godina od prvog napada zombija.

Tamo ih umesto muzike, droge i dobre zabave sacekaju zombiji i borba za zivot.

Ima i poznatih glumica, glavni lik je Ashley Moore iz serije I Know What You Did Last Summer, ovaj film je ujedno i povratak na scenu za Camren Bicondovu koja je glumila Catwoman u seriji Gotham, a tu su i bliznakinje Bastidas od kojih je Maia poznatija glumila je u seriji Gen V. :)

Lepo je videti da fransiza i dalje zivi. :D

Izasao je novi film Festival of the Living Dead. :)

Radnja prati grupu mladih koji odlaze na muzicko paganski festival povodom 50 godina od prvog napada zombija.

Tamo ih umesto muzike, droge i dobre zabave sacekaju zombiji i borba za zivot.

Ima i poznatih glumica, glavni lik je Ashley Moore iz serije I Know What You Did Last Summer, ovaj film je ujedno i povratak na scenu za Camren Bicondovu koja je glumila Catwoman u seriji Gotham, a tu su i bliznakinje Bastidas od kojih je Maia poznatija glumila je u seriji Gen V. :)
Iz trejlera mi deluje kao neviđeno njesra. Ali daćemo šansu.

Cuckoo

Dobar supernatural filmic sa novom idejom i sa odlicnom ekipom koju bas i nisu iskoristili do kraja vec vise u nekim minijaturama.

Radnja prati Grechen koja dolazi u Nemacku u kliniku u Alpima gde njena polu sestra treba da se leci.

Grechen pronalazi posao, na kom srece cudne likove i upada u razne dogadjaje gde se povredjuje, dok se sve vise udaljava od porodice i zeli da pobegne iz tog groznog mesta.

Prvi deo filma je vise jeziva drama, dok je akcija u drugom delu.

Poznata ekipa Hunter Schafer kao Grechen, Marton Csokas njen otac, nikad lepsa Jessica Henwick kao maceha, Astrid Berges-Frisbey kao njena devojka... :D

Cuckoo

Dobar supernatural filmic sa novom idejom i sa odlicnom ekipom koju bas i nisu iskoristili do kraja vec vise u nekim minijaturama.

Radnja prati Grechen koja dolazi u Nemacku u kliniku u Alpima gde njena polu sestra treba da se leci.

Grechen pronalazi posao, na kom srece cudne likove i upada u razne dogadjaje gde se povredjuje, dok se sve vise udaljava od porodice i zeli da pobegne iz tog groznog mesta.
Meni je ovaj film njah.
Na početku je delovao obećavajuće ali me je posle malo smorio.
Originalna ideja ali opet mi nešto fali. :mrgreen:

Longlegs mi se nije dopao pa ne razumem hajp oko tog filma..
Razvučen skroz i već viđeno sve..
Sreća pa su ubacili Kejdža, (iako je glavni lik pojavljuje se vrlo malo u filmu) meni je on lud skroz. Najjača je poslednja scena sa njim, kad već krene odjavna špica. :mrgreen: Ne znam što ga mnogi hejtuju meni je on faca.

hejtuju ga jel se pojedini prave pametni a hejtuju po šablonu jel se nadovezuju na hejt nekog drugog i to onda ide lančano-njih hejt hrani :confused: nije to samo sa skejdza već i za ostale..

Pogledaj ovaj tajvanski:

Inače ne volim zombi filmove, ali ovaj je solidan.
Meni je hit scena pred kraj filma, kada ona glavna glumica sva srećna vidi da joj je dečko preživeo, prilazi ogradi iza koje se on nalazi i govori mu nešto u stilu jao ljubavi ne mogu da verujem da si dobro
A on joj na to to odgovara ( on je zaražen virusom) želim da ti odsečem sise. 🥰

Romance is dead :mrgreen:

Meni je hit scena pred kraj filma, kada ona glavna glumica sva srećna vidi da joj je dečko preživeo, prilazi ogradi iza koje se on nalazi i govori mu nešto u stilu jao ljubavi ne mogu da verujem da si dobro
A on joj na to to odgovara ( on je zaražen virusom) želim da ti odsečem sise. 🥰

Romance is dead :mrgreen:
Da, ali baš ta scena je izvukla ono iskonsko iz njega, kada se dvoje ljudi toliko voli da požele pojesti jedno drugo.

Digresija...

Iako niskobudžetni, film nikada nije prešao granicu dobrog ukusa, kao recimo "Kids".
1995 kada je film izašao, gledao sam ga u kinu, njemački kritičari raspisali su se o tom "remek djelu", dok sam ja "dijete" od 15 za kojeg su mislili da imam 16 i prodali mi ulaznicu, iz kina izašao traumatiziran.

Da, ali baš ta scena je izvukla ono iskonsko iz njega, kada se dvoje ljudi toliko voli da požele pojesti jedno drugo.

Digresija...

Iako niskobudžetni, film nikada nije prešao granicu dobrog ukusa, kao recimo "Kids".
1995 kada je film izašao, gledao sam ga u kinu, njemački kritičari raspisali su se o tom "remek djelu", dok sam ja "dijete" od 15 za kojeg su mislili da imam 16 i prodali mi ulaznicu, iz kina izašao traumatiziran.
Ovaj?
https://m.imdb.com/title/tt0113540/
Nisam ga gledala.. Baš moram da ga pogledam.
Ne znam zbog čega, meni je ovaj film toliko odvratan iako ništa specijalno u njemu nema
___.jpg

Mnoge scene deluju previše realno (mislim da je režiser bio uhapšen pa su morali da dovedu glumce iz filma da bi dokazali da niko nije ubijen 😵 ) plus su životinje stvarno ubijane.
Nekako mi je gadno samo kad se setim tog filma, ko zna šta su ludaci zapravo radili u toj nedođiji sa tim divljacima.

Ovaj?
https://m.imdb.com/title/tt0113540/
Nisam ga gledala.. Baš moram da ga pogledam.
Ne znam zbog čega, meni je ovaj film toliko odvratan iako ništa specijalno u njemu nema
Pogledajte prilog 1618107

Mnoge scene deluju previše realno (mislim da je režiser bio uhapšen pa su morali da dovedu glumce iz filma da bi dokazali da niko nije ubijen 😵 ) plus su životinje stvarno ubijane.
Nekako mi je gadno samo kad se setim tog filma, ko zna šta su ludaci zapravo radili u toj nedođiji sa tim divljacima.
Istina je, Martin Sheen je cinkao, kasnije se osramotio kada su se glumci pojavili živi i zdravi.

🤣

Back