Horor filmovi

Trailer je odličan, sudeći po njemu već sam pomislio - konačno jedan bijelački film bez osoba tamnije boje kože, ali avaj!

Screenshot_2024-10-01-10-04-51-950_com.android.chrome.jpg

😡

Znači sve moraju upropastiti svojim crnim glavama.
Nadam se da barem glumi nekog lopova, piromana, silovatelja ili ubojicu, onda bi mi ipak bilo malo lakše.

🐈

Film izlazi na Božić po gregorijanskom kalendaru, nadam se da u Srbiju stiže za Božić po julijanskom, pa da @Grom_sa_neba! opet može otvarati teme o satanisanju, u smislu - Pljuni i zasataniši Srbijo! Autobiografski film o AVtihristu okupirao Božić!

🥰

Poslednja izmena:
Trailer je odličan, sudeći po njemu već sam pomislio - konačno jedan bijelački film bez osoba tamnije boje kože, ali avaj!

Pogledajte prilog 1618834

😡

Nadam se da barem glumi nekog lopova, piromana, silovatelja ili ubojicu, onda bi mi ipak bilo malo lakše.

🐈

Film izlazi na Božić po gregorijanskom kalendaru, nadam se da u Srbiju stiže za Božić po julijanskom, pa da @Grom_sa_neba! opet može otvarati teme o satanisanju, u smislu - Pljuni i zasataniši Srbijo! Autobiografski film o AVtihristu okupirao Božić!

🥰
Da mislim da će biti ok.Još samo Tramp da pobijedi i našoj sreći nema kraja... :mrgreen:
Inače veliki plus Willem Dafoe ali i ostala glumačka postava pogotovo simpatična ćerka Johnny Deppa.

Pogledajte prilog 1618834

😡

🐈

🥰
upravo i ja pomislih isto... al dockhand nije velika uloga hvala Bogu

Host (2020)

Zanimljiv, za mene nov koncept, zoom nadnaravni horor takoreci. Nekoliko ljudi zakaze zoom sastanak sa medijumom koji pokusava da im pomogne da prizovu duhove mrtvih clanova porodice, ali ispostavit ce se da se zajebu u ritualnoj proceduri pa prizove nesto zlokobnije. Malo vremenom ode u preterivanje, ali solidan filmcic sve u svemu.

Never Let Go​

https://www.imdb.com/title/tt14415204/

neverletgo31726741385.jpg

Шта знам није ме сморио, мада сам већ негдје на пола претпоставио шта ту како и због чега.Може се погледати.
@Jugoslav Čvarak ће бити одушевљен јер се бјелци слабо појављују а и када се појаве буду брзо убијени. :lol:

Never Let Go​

https://www.imdb.com/title/tt14415204/

neverletgo31726741385.jpg

Шта знам није ме сморио, мада сам већ негдје на пола претпоставио шта ту како и због чега.Може се погледати.
@Jugoslav Čvarak ће бити одушевљен јер се бјелци слабо појављују а и када се појаве буду брзо убијени. :lol:
😡

Znači osobe tamnije boje kože koje u šumi imaju kućicu od medenjaka u koju mame bijele, zalutale nesretnike.

🐈

Back