Morala sam da prekinem sa gledanjem Annabelle posle nekih dvadesetak minuta. Smucilo mi se jos u crkvi kad se nesto kao drze za ruke, pa onda predgradje, pa on studira medicinu, radi i zavrsava sve poslove a ona sedi kao trut i kroji krpice za sablasne lutke i pazi da ne sekira muza i da ga ne ljuti svojim ogromnim stomakom zbog koga je on vec zazalio (a kad ga nije vadio, mada bi kao student medicine trebao da bude svestan konsekvenci, bilo mu je lepo). Inace muz mi je iritantan i ljigav, a zena me podsetila na onu bledunjavu kenjatorku iz Mad Men (zenu glavnog lika, onog zalizanog).
A masakr koji je trebao biti nastrasniji deo filma, istresao me iz gaca al' od smeha jer je manijakalni ubica pljunuti klovn iz Air Bud, sto se sa klincem sudio za starateljstvo nad Badijem.
Vec dve godine ne gledam horore i ne znam koji mi djavo bi da pogledam ovu splacinu. Ko sve nece danas snimati filmove?
Cak je i Karpenter odavno puk'o. Kad se samo setim The Ward. Scenario je 'ladno kradja filmova Identity i Girl Interrupted.