Horor filmovi

Do tada imaš utehu u video igrici:

Jedna od najboljih i najmaštovitijih video igara koju sam ikad igrao.

Kad smo kod mašte odgledah prve tri epizode 4. serijala AHS i bio sam zgrožen.Treći serijal Coven je dosadan, ovaj je bolestan.U nedostatku mašte vratili su se u ono što je bilo horor u srednjem veku Freak show.To i nije horor nego prikazi raznih deformisanih ljudi, sijamski blizanci sa dve glave i još mnogo toga što ne izaziva strah nego grozu.***** takav adute.Mislim da ću prestati sa gledanjem serije, preteško za moj želudac.

Ima mana svakako, ali je prica generalno dobra. Zadovoljan sam.
Nista ne moze da bude gore od Covena, Urose. xD

Ne znam, bas me smaraju :lol: Nadam se da ce malo da se trgnu sad pred kraj :lol:
:hahaha:

Slažem se, Coven je najgori.Iako u celom serijalu dominiraju ženski karakteri u ulozi raznih opakih ženskih, Coven je dno, čak ga ni gluma Džesike Lang nije mogla izvući.

Jessica je i izvukla sezonu, njene scene su bile naj! :rtfm:

Ne znam, bas me smaraju :lol: Nadam se da ce malo da se trgnu sad pred kraj :lol:

Volim Dzesiku - ali vec cetvrtu sezonu igra jednu istu ulogu, sa neprimetnim izmenama. Super zena - koja se bori sa prosloscu/verom u Boga/staroscu...
Ostali se smenjuju i kruze oko nje poput kakvih kucica. Keti Bejts je, po mom misljenju, bila najbolja u trecoj, a ovu sezonu jedino vuce Dendijev lik i Sara, koja je odlicna.
Mog'o bih referat da ispisem sada, al' me mrzi. xD

Volim Dzesiku - ali vec cetvrtu sezonu igra jednu istu ulogu, sa neprimetnim izmenama. Super zena - koja se bori sa proslocu/verom u Boga/staroscu...
Ostali se smenjuju i kruze oko nje poput kakvih kucica. Keti Bejts, po mom misljenju, bila najbolja u trecoj, a ovu sezonu jedino vuce Dendijev lik i Sara, koja je odlicna.
Mog'o bih referat da ispisem sada, al' me mrzi. xD

Cekam 10tu epizodu gde ce glavni lik da bude moja omiljena Peper :mrgreen: i casna sestra iz 2 sezone Mary Eunice :super:

tumblr_mg1apgGW8M1qzi80do1_r1_500.gif

Mislio sam na treću sezonu,ne na ovu.Trećoj sezoni ne može pomoći niko.:hahaha: A i što kaže Calavera, iz sezone u sezonu igra istu ulogu.Našli su pravu glumicu, dobru ideju koja je trebala da se završi sa drugom sezonom i sad naprosto muzu lovu.

Poslednja izmena:
Mislio sam na treću sezonu,ne na ovu.Trećoj sezoni ne može pomoći niko.:hahaha: A i što kaže Calavera, iz sezone u sezonu igra istu ulogu.Našli su pravu glumicu, dobru ideju koja je trebala da se završi sa drugom sezonom i sad naprosto muzu lovu.

Donekle se slazem. Mozda je i dobro sto je odlucila da joj je ovo poslednja sezona.

Džesika Lang je onako "muški izvukla seriju, posebno druga dva serijala... Bez nje nema smisla nastavljati, posebno što su se izgleda sve ideje izlizale.

To je i greška, toliko naglasiti jedan karakter u seriji.Iako je True Blood trash serija (meni se dopala, glupost za opuštanje mozga) scenarijski je bolje zamišljena - ekipa karaktera koji nose celu priču sa manje poznatim glumcima.Zato je doživela 7 sezona.A sprema se i osma.

Mozda ce zvucati cudno, ali mislim da je dobro da Dzesika napusti AHS. Uradila je najbolje sto je mogla i evidentan je njen veliki uticaj na Rajana - sto je lose. U seriji vise nije primarno - napraviti dobru pricu, vec dati sto vise prostora i sto bolju repliku Dzesiki, a to iritira. Moze i da se gleda sa druge strane. Moze biti da nije istina da ona nosi seriju, vec da serija nosi nju. Ona je odlicna, ali ne bi blo tesko ni mnogo losijem glumcu da iznese jak lik, kakav se za nju pretenciozno kroji. Dzesikinim odlaskom bi Rajan mozda mogao da napravi nesto svezije, gde primat nece biti na jednom liku, vec na svima, a u seriji ima mnogo dobrih glumaca. Ja bih gledao AHS sa drugacijom raspodelom. Keti Bejts zasluzuje veci deo. Sara je generalno dobra i jedna od retkih koja svaku ulogu odigra na razlicit nacin. Lily Rabe je genijalna. Evan Peters, Emma Roberts i Taissa Farmiga - nebitni.

Elem, najbolje Dzesikine scene su tri iz druge sezone.
- monolog o veverici
- pijano predstavnjanje filma
- razgovor sa Smrcu u kafeu

+ scena iz prve sezone kada u mrtvacnici sminka cerku.

Poslednja izmena:
The Babadook - http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=nv_sr_1 - ocena 7 - da nema nekih nebuloznih scena film bi bio odličan, čak i da je odrađen samo kao drama bez horor elemenata mislim da bi bio odličan film.

I ja sam gledala ovaj film i sviđa mi se.
Mada gluma možemalo bolja da bude.

A i mislim da su žanrovi mnogo isprepletani, izmešani ne samo u ovom filmu,nego uopšte,

Poslednja izmena:
As above so below (2014) http://www.imdb.com/title/tt2870612/?ref_=nv_sr_1 Dobar. mnogo bolji od ovih poslednjih visoko budzetnih koje sam pogledala. Npr, Deliver us from evil , na kraju sam se pitala sta sam ja to uopste gledala. As above so below je mix Indijane Dzonsa, The tunel (takodje jos jedan dobar horor), Dena Brauna, sve po mom ukusu. Neki detalji su mi zasmetali i poneka reakcija likova, ali ukupan utisak je vise nego pozitivan. Ono sto mi se dopalo jeste sto nema razvlacenja i praznog hoda, akcija brzo krece i do kraja filma nisam ni trepnula. Strasan je, Volim te klaustrofobicne horore u pecinama i katakombama. Necu o plotu da ne spojlujem, u svakom slucaju preporucujem ga!

Back