Horor filmovi

The_Canal_2014_Irish_horror_movie_poster.jpg

Meni licno nista specijalno.Obzirom na pohvale,ocekivala sam vise. 5/10

taking-of-deborah-logan-dvd.jpg

Sjajan.Svidja mi se to preplitanje bolesti ( ne psihicke ) sa samom zaposednutoscu.Glavna glumica sjajna. 9/10

MV5BNTUzMzUxNzU4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzUyMTcxMjE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Mislila sam da ce biti jos jedan glupi film o zaposednutosti,ali me je odusevio.Sa vrlo malo efekta,napravljen je sjajan film.
10/10

[REC] 4: Apocalypse (3-)
http://www.imdb.com/title/tt1649443/?ref_=fn_al_tt_1
PHrizAhDyrDHvr_1_m.jpg

Hm,ovo je kraj definitivno ere Rec-a,ima dobrih momenata od divči majmuna do uskog ,skučenog prostora i same činjenice da se radnja odvija na velikom brodu.Sve ostalo,šta znam,za ljubitelje Rec serijala...
Glumica iz prvg dijela se vraća i daje se epilog šta se uopšte desilo i kako je sve počelo...mada sam u globalu razočaran.Čista nenadahnuta komercijala...

Starry Eyes (3+)

Zadovoljan sam,moram napomenuti da nije za nestrpljive jer se praktično kulminacija radnje odvija na kraju,sve zajedno 10-15 minuta filma a do tada može se reći da je drama.Ali da,vredilo je čekati jer je kraj manje-više odličan.
Svakako za sada upada u top 5 horora što pogleda u ovoj godini.Preporuka...

Rekao bih da među filmovima puštenih u promet u poslednjih nekoliko meseci spada među nekoliko najboljih.

Starry Eyes (3+)
http://www.imdb.com/title/tt2793490/?ref_=fn_al_tt_1
PHFUbaFWCVOOKF_1_m.jpg

Zadovoljan sam,moram napomenuti da nije za nestrpljive jer se praktično kulminacija radnje odvija na kraju,sve zajedno 10-15 minuta filma a do tada može se reći da je drama.Ali da,vredilo je čekati jer je kraj manje-više odličan.
Svakako za sada upada u top 5 horora što pogleda u ovoj godini.Preporuka...

meni je sama zamisao ok,ali lose sprovedena....potpuno neobjasnjeno ko su/sta su/itd,sem sto mozemo imati neke pretpostavke,tako da mi se nije nesto dopao

Šta znam,mene uvjek privuku ti jeftini a ipak efektivni filmovi,što sam stariji sve više cjenim kada se ne rasipaju novci na sega mega precjenjene glumce i specijalne efekte koje nemaju svrhu.
Starry Eyes je klasičan dokaz da se za male pare može napraviti i više ego solidan tematski film sa višeslojnom i zamotanom porukom...

Iskoristicu prostor za mali, al' srodni spam.

k3m8eb.jpg

Treća zbirka "Nešto diše u mojoj tor3" je završena i spremna za praznike.
U zbirci se nalazi dvanaest novogodišnjih priča strave i užasa
(šest izabranih na konkursu i šest priča članova neformalne grupe Esnaf V).
Sadržaj:
Milka Knežević Ivašković - Uljez
Lana Bojanić - Pak
Igor Ivanišević - IzardO
Marko Trivunčević - Ivanov adet
Relja Antonić - Pogodba i pogača
Filip Nikolić - Smrt dolazi iz podzemlja
Radoslav Slavnić - T-letač
Nenad Pavlović - Vreme za ručak
Vladimira Becić - Zimski vrt
Nebojša Petković - Vreća
Saša Robnik - Područje NS
Jelena Crnjaković - Pogodba

Zbirku u pdf formatu potpuno besplatno možete preuzeti na sledećoj adresi:

http://www.*************/…/hfar…/Nesto+dise+u+mojoj+tor3.pdf

Sauna, finska produkcija, gledao sam ga pre nekoliko godina, a pretpostavljam i da dosta ljudi odavde jeste, ali pošto su mi zanimljive te istorijske teme, rekoh da postavim. A po meni spada u sam vrh horora proteklih desetak godina...

http://www.imdb.com/title/tt1124394/?ref_=rvi_tt
sauna04-1.jpg

Ja nikako da pogledam ovaj film..Par puta sam ga skidala,jer svi kazu da je odlican,ali uvek mi se neki drugi "ispreci".Na kraju svasta skinem i Saunu obrisem..

- - - - - - - - - -

k3m8eb-1.jpg

Sadržaj:
Lana Bojanić - Pak
Igor Ivanišević - IzardO
Nebojša Petković - Vreća

Thank you z;)

k3m8eb.jpg

Sadržaj:
Lana Bojanić - Pak
Igor Ivanišević - IzardO
Nebojša Petković - Vreća

Strava i uzas za praznike. :) Puko ti je link.

Aj i ja da napišem nešta o Mamuli.Nikad nisam ni planirao da gledam taj film, nego naleteo na tv-u.Gledao u društvu, uglavnom smo ćaskali a film pustili da se zuji u pozadini da se čuje neki zvuk.Negde pred kraj kad se priča već zahuktala počela šega na račun sirene i njenog dečka, pardon sad već dede, kao i da li sirene mogu da zavedu žene i i kako ona žgoljava ženska može da zamahuje teškim ostima i to na 7-8 metara dubine gde je svaki pokret otežan vodenim pritiskom i sličan fazon.Izvinjavam se ako sam otkrio "radnju" fima.I tako.

Aj i ja da napišem nešta o Mamuli.Nikad nisam ni planirao da gledam taj film, nego naleteo na tv-u.Gledao u društvu, uglavnom smo ćaskali a film pustili da se zuji u pozadini da se čuje neki zvuk.Negde pred kraj kad se priča već zahuktala počela šega na račun sirene i njenog dečka, pardon sad već dede, kao i da li sirene mogu da zavedu žene i i kako ona žgoljava ženska može da zamahuje teškim ostima i to na 7-8 metara dubine gde je svaki pokret otežan vodenim pritiskom i sličan fazon.Izvinjavam se ako sam otkrio "radnju" fima.I tako.
Režiser da batali kameru, ali odmah.

Back