zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
Spojio sam teme da ne bi pretrpavali forum...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moonja:jel postoji IV deo omena??.......raspravljam se sinoć sa ortakom..a nisam siguran..nisam gledao IV...i dođoše neki, pa smo priču prekinuli......... III je kad ubiju thorna (son of the devil) ........ čekam brzi odgovor![]()
polarnimeda:Ima raznih horora, onih koji su strasni jer su krvavi i odvratni, onih sa duhovima i onih sa cudovistima... Anyway- otvorio sam ovu temu jer mene posebno interesuju ovi poslednji... Jel neko moze da mi preporuci neki dobar horor sa cudovistimaSa bubama, vukodlacima, mutantima...
(mada, moze i neki extremno dobar sa duhovima).

68Charger440+6:
TNX*Marina*:Gospodar pakla 1-8
Kuca mrtvih 1 i 2
Kuca od voska
Larva
Leptirica
Lomljiva
Hostel
Dead men walking
Dead met
Down of the dead
Land of the dead
13 goust
Groblje kucnih ljubimaca
Exoricist
Grudge2...
![]()
Nisam mogao naravno da nabrajam one koje sam gledao, ali barem polovinu od ovih nisam... Ima bas mnogo shit filmova sa cudovistima (ti filmovi me nekako opustaju
) pa mi je trebala pomoc 

Svi horor filmovi koji su poceli kao experiment i zbog toga uspeli, na kraju dobijaju ono: The begining... Sto znaci da vise nisu experiment, nego produzetak zarade od experimenta....68Mustang428CJ:Izgleda da Ring 3 izlazi.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ring_3
Nije nastavak vec prati desavanja pre Ring 1.

polarnimeda:...Ali kolko god da kenjam, pogledacu i ring 3 kada izadje![]()
68Mustang428CJ:The Hills Have Eyes je snimnjen jos tokom 1970ih (originalna verzija), a Wrong Turn tek pre nekoliko godina tako da The Hills Have Eyes nije mogao kopirati Wrong Turn vec je situacija obrnuta.

Bice uzasno glup,kao i remake od Psycho...68Mustang428CJ:Snima se i remake od Birds.
DeMeNtOr:Bice uzasno glup,kao i remake od Psycho...
Ne moras mi pisati ono sto se vecini svidja a tebi je shit*Marina*:Naravno kad nemas neki izbor. Horor filmovi nisu bas isplativi, s obzirom na obim publike
zato mi "u manjini" moramo da se zadovoljavamo raznim glupostima.
Filmove koje sam gore napisala su oni koji su prosli "zadovoljavajuci nivo" bar po mojim standardima. Mogu ti dati jos njih koji su meni licno shit al ukusi se razlikuju.
Npr. vidim da se mnogima dopao - Brda imaju oci sto je po meni losija verzija Pogresnog skretanja i sl. Ima par navedenih vec, koji su ok al sto se tice cudovista oni su retkooo iole dobro odradjeni. Evo ti jedan najnoviji - FEAST u produkciji Ben Aflek i Met Dejmon, koji su izgleda bili mnoogo naduvani kad su ovo smisljali. U svakom slucaju pogledaj ga ;-)
tnx za onih 15-ak.... trebace vremena i da se njima pozabavim.... Nego, jel misis da je moguce neeeegde naci Leptiricu. "Svi" pricaju o posebnosti tog filma a ja jbt ne mogu nigde da ga nadjem.

. Zato daj TI MENI NEKI PREDLOG!!! A kad odgledas one javi se opet.
al seticu se bar nekoliko.... probaj:
ako se setim jos nekog dodacu