Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
polarnimeda:
Ima raznih horora, onih koji su strasni jer su krvavi i odvratni, onih sa duhovima i onih sa cudovistima... Anyway- otvorio sam ovu temu jer mene posebno interesuju ovi poslednji... Jel neko moze da mi preporuci neki dobar horor sa cudovistima :) Sa bubama, vukodlacima, mutantima... :D (mada, moze i neki extremno dobar sa duhovima).

Gospodar pakla 1-8
Kuca mrtvih 1 i 2
Kuca od voska
Larva
Leptirica
Lomljiva
Hostel
Dead men walking
Dead met
Down of the dead
Land of the dead
13 goust
Groblje kucnih ljubimaca
Exoricist
Grudge2...
:evil:

*Marina*:
Gospodar pakla 1-8
Kuca mrtvih 1 i 2
Kuca od voska
Larva
Leptirica
Lomljiva
Hostel
Dead men walking
Dead met
Down of the dead
Land of the dead
13 goust
Groblje kucnih ljubimaca
Exoricist
Grudge2...
:evil:
TNX :) Nisam mogao naravno da nabrajam one koje sam gledao, ali barem polovinu od ovih nisam... Ima bas mnogo shit filmova sa cudovistima (ti filmovi me nekako opustaju :) ) pa mi je trebala pomoc ;)
Nego, gde da nabavim leptiricu? Cuo sam da je to jedan od najstrasnijih filmova na svetu, ali nisam imao ideju gde da ga nadjem....
A brda imaju oci sam gledao- drago mi je da ce biti i drugog dela... :)
I... Hostel je horor??! Imao sam film i onako sam ga u naletima preleteo da vidim o cemu se radi- nisam video nista sto ga razlikuje od neke drame ili trilera....
A ovo sa zombijima... Jedva cekam da ih negde nadjem! :)

68Mustang428CJ:
Izgleda da Ring 3 izlazi.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ring_3

Nije nastavak vec prati desavanja pre Ring 1.
Svi horor filmovi koji su poceli kao experiment i zbog toga uspeli, na kraju dobijaju ono: The begining... Sto znaci da vise nisu experiment, nego produzetak zarade od experimenta....
Mada moram da priznam da je teksaski masakr The Beginnig jos i najbolji... Verovatno zato sto je prvi bio jos uvek donekle nova vrsta horora, pa je iako je manje/vise shit prosao dobro!
Ali kolko god da kenjam, pogledacu i ring 3 kada izadje :)

polarnimeda:
...Ali kolko god da kenjam, pogledacu i ring 3 kada izadje :)

Naravno kad nemas neki izbor. Horor filmovi nisu bas isplativi, s obzirom na obim publike
zato mi "u manjini" moramo da se zadovoljavamo raznim glupostima.
Filmove koje sam gore napisala su oni koji su prosli "zadovoljavajuci nivo" bar po mojim standardima. Mogu ti dati jos njih koji su meni licno shit al ukusi se razlikuju.
Npr. vidim da se mnogima dopao - Brda imaju oci sto je po meni losija verzija Pogresnog skretanja i sl. Ima par navedenih vec, koji su ok al sto se tice cudovista oni su retkooo iole dobro odradjeni. Evo ti jedan najnoviji - FEAST u produkciji Ben Aflek i Met Dejmon, koji su izgleda bili mnoogo naduvani kad su ovo smisljali. U svakom slucaju pogledaj ga ;-)

*Marina*:
Naravno kad nemas neki izbor. Horor filmovi nisu bas isplativi, s obzirom na obim publike
zato mi "u manjini" moramo da se zadovoljavamo raznim glupostima.
Filmove koje sam gore napisala su oni koji su prosli "zadovoljavajuci nivo" bar po mojim standardima. Mogu ti dati jos njih koji su meni licno shit al ukusi se razlikuju.
Npr. vidim da se mnogima dopao - Brda imaju oci sto je po meni losija verzija Pogresnog skretanja i sl. Ima par navedenih vec, koji su ok al sto se tice cudovista oni su retkooo iole dobro odradjeni. Evo ti jedan najnoviji - FEAST u produkciji Ben Aflek i Met Dejmon, koji su izgleda bili mnoogo naduvani kad su ovo smisljali. U svakom slucaju pogledaj ga ;-)
Ne moras mi pisati ono sto se vecini svidja a tebi je shit :) tnx za onih 15-ak.... trebace vremena i da se njima pozabavim.... Nego, jel misis da je moguce neeeegde naci Leptiricu. "Svi" pricaju o posebnosti tog filma a ja jbt ne mogu nigde da ga nadjem.
A sto se tice brda imaju oci i wrong turn.... ja sam OBA filma brkao sa teksaskim masakrom... Dakle, dodao bih i njega u kategoriju same shit! :)
Mada nekako... Zanimljivo je... Gledas film i nije ti lose, iako SVE VREME znas da je film shit!! :)

uh... ja slabo pamtim naslove :) al seticu se bar nekoliko.... probaj:

28 days
exorcism of emily rose
silent hill
teksaski masakr: the beginning (2006) (nije los zbog neocekivanog kraja)
saw 1, 2, 3 (posebno 1. deo)
duhovi u nama (vise jeziv nego strasan)
underworld (mada je to vise krvava "vampirodlak" akcija)
dark waters (japanski film koji nije nesto, ali ima i svoje trenutke)

eto :) ako se setim jos nekog dodacu ;) Uostalom skoro sam nabavio jos 5-6 horora pa kada pogledam javicu dal nesto valja.... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back