Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljudi pomoz'te!
Planiramo nas deset iz razreda otici na "mali izlet" u napustenu vikendicu u sumi, i planiramo iznajmiti nekoliko horora za to vece, ali nekih od kojih cemo se svi us*ati u gace, pa sam mislio da mi vi preporucite nekoliko njih...Znaci jedino sto mi je bitno da bude bas, bas strasan, i da ne bude Krug, ok?:D

HVALA UNAPRED!!!

-|The MilkMan|-:
E ljudi pomoz'te!
Planiramo nas deset iz razreda otici na "mali izlet" u napustenu vikendicu u sumi, i planiramo iznajmiti nekoliko horora za to vece, ali nekih od kojih cemo se svi us*ati u gace, pa sam mislio da mi vi preporucite nekoliko njih...Znaci jedino sto mi je bitno da bude bas, bas strasan, i da ne bude Krug, ok?:D

HVALA UNAPRED!!!
najstrasniji film koji sam ja gledao (mozda i najbolji horor) je exorcism of emily rose!
jer, on je radjen po istinitim dogadjajima i cim to znas... vec se jezis.... a i bez toga, film je jeziv.... brrrr... pravi horor... ne ono krv i cudovista, ili duhovi koji smaraju... pravi horor!

-|The MilkMan|-:
Hehe, pa bash mi i niste pomogli...Sad ne znam opet koje da izaberem od onih koje ste mi nabtojali...:DThanx, anyway... 8)
vidi ovako. rekao sam ti samo jedan zato sto je daleko najbolji! mogao sam ti nabacati 10, ali racunam- najbolje da svako kaze po jedan, njemu NAJSTRASNIJI! DAKLE, MOJ IZBOR- EXORCISM OF EMILY ROSE!!! Veruj mi- sta god oces uzmi, ali ovaj ne propustaj... ima jos dobrih, ali emilyy.... brrrr!

eto mojih 10, mada ja mislim da je kod horora najvaznija atmosfera u kojoj gledas.
takodje ne volim horore koji su gadni,a ne strasni kao sto je hostel , ono me je samo zgrozilo

1.TT sindrom
2. sveto mesto
3.It
4.Rozmarina beba (muzika je ubistveno dobra)
5.evil dead1
6.ptice
7.house1
8.S.King Rose red
9.Omen 1.2.3
10.in the mouth of madness

Goldengaidin:
eto mojih 10, mada ja mislim da je kod horora najvaznija atmosfera u kojoj gledas.
takodje ne volim horore koji su gadni,a ne strasni kao sto je hostel , ono me je samo zgrozilo

1.TT sindrom
2. sveto mesto
3.It
5.evil dead1
6.ptice
7.house1
8.S.King Rose red
9.Omen 1.2.3
mislis 12 filmova... omen 1, 2, 3 :) anyway- cuo sam da je izasao novi koji je ako sam dobro shvatio neki objedinjujuci, ili sveobuhvatni... ili tako nekako... Kakav je on... imam kuci sve delove i nisam ih gledao!
i da- svi izbegnite u sirokom luku unseen evil... sem ako ne volite horor komedije koje su pokusale da budu samo horor! :) film je iz 2004 a ja sam bio siguran kada sam ga gledao da je iz ranih 90ih (zbog efekata)... ocenio bih ga sa 2/10.. samo zato sto nisam covek koji bi nekome dao 1 :)

Goldengaidin:

1.TT sindrom
2. sveto mesto
3.It
5.evil dead1
6.ptice
7.house1
8.S.King Rose red
9.Omen 1.2.3
mislis 12 filmova... omen 1, 2, 3 :) anyway- cuo sam da je izasao novi koji je ako sam dobro shvatio neki objedinjujuci, ili sveobuhvatni... ili tako nekako... Kakav je on... imam kuci sve delove i nisam ih gledao!
i da- svi izbegnite u sirokom luku unseen evil 2... sem ako ne volite horor komedije koje su pokusale da budu samo horor! :) film je iz 2004 a ja sam bio siguran kada sam ga gledao da je iz ranih 90ih (zbog efekata)... ocenio bih ga sa 2/10.. samo zato sto nisam covek koji bi nekome dao 1 :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back