Bony_90
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
Pa da nije jos izasao, ja sam procitala da izlazi na prolece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
polarnimeda:kad pre!?
najstrasniji film koji sam ja gledao (mozda i najbolji horor) je exorcism of emily rose!-|The MilkMan|-:E ljudi pomoz'te!
Planiramo nas deset iz razreda otici na "mali izlet" u napustenu vikendicu u sumi, i planiramo iznajmiti nekoliko horora za to vece, ali nekih od kojih cemo se svi us*ati u gace, pa sam mislio da mi vi preporucite nekoliko njih...Znaci jedino sto mi je bitno da bude bas, bas strasan, i da ne bude Krug, ok?
HVALA UNAPRED!!!
68Mustang428CJ:Leptiricu sam gledao i bas nista strasno nema u tom filmu. Mozda zadnjih 2-3 minuta, ali to je sve.
Goldengaidin:ali zamisli da to gledas u sumi... Pa meni nije strasan sada kada imam 22, ali sam se sa 13 plasio, sem toga ne traje mnogo
vidi ovako. rekao sam ti samo jedan zato sto je daleko najbolji! mogao sam ti nabacati 10, ali racunam- najbolje da svako kaze po jedan, njemu NAJSTRASNIJI! DAKLE, MOJ IZBOR- EXORCISM OF EMILY ROSE!!! Veruj mi- sta god oces uzmi, ali ovaj ne propustaj... ima jos dobrih, ali emilyy.... brrrr!-|The MilkMan|-:Hehe, pa bash mi i niste pomogli...Sad ne znam opet koje da izaberem od onih koje ste mi nabtojali...Thanx, anyway... 8)
-|The MilkMan|-:Hehe, pa bash mi i niste pomogli...Sad ne znam opet koje da izaberem od onih koje ste mi nabtojali...Thanx, anyway... 8)

*Marina*:Gospodar pakla 1-8
Kuca mrtvih 1 i 2
Kuca od voska
Larva
Leptirica
Lomljiva
Hostel
Dead men walking
Dead met
Down of the dead
Land of the dead
13 goust
Groblje kucnih ljubimaca
Exoricist
Grudge2...
![]()
mislis 12 filmova... omen 1, 2, 3Goldengaidin:eto mojih 10, mada ja mislim da je kod horora najvaznija atmosfera u kojoj gledas.
takodje ne volim horore koji su gadni,a ne strasni kao sto je hostel , ono me je samo zgrozilo
1.TT sindrom
2. sveto mesto
3.It
4.Rozmarina beba (muzika je ubistveno dobra)
5.evil dead1
6.ptice
7.house1
8.S.King Rose red
9.Omen 1.2.3
10.in the mouth of madness
anyway- cuo sam da je izasao novi koji je ako sam dobro shvatio neki objedinjujuci, ili sveobuhvatni... ili tako nekako... Kakav je on... imam kuci sve delove i nisam ih gledao!
film je iz 2004 a ja sam bio siguran kada sam ga gledao da je iz ranih 90ih (zbog efekata)... ocenio bih ga sa 2/10.. samo zato sto nisam covek koji bi nekome dao 1 
mislis 12 filmova... omen 1, 2, 3Goldengaidin:eto mojih 10, mada ja mislim da je kod horora najvaznija atmosfera u kojoj gledas.
takodje ne volim horore koji su gadni,a ne strasni kao sto je hostel , ono me je samo zgrozilo
1.TT sindrom
2. sveto mesto
3.It
4.Rozmarina beba (muzika je ubistveno dobra)
5.evil dead1
6.ptice
7.house1
8.S.King Rose red
9.Omen 1.2.3
10.in the mouth of madness
anyway- cuo sam da je izasao novi koji je ako sam dobro shvatio neki objedinjujuci, ili sveobuhvatni... ili tako nekako... Kakav je on... imam kuci sve delove i nisam ih gledao!
film je iz 2004 a ja sam bio siguran kada sam ga gledao da je iz ranih 90ih (zbog efekata)... ocenio bih ga sa 2/10.. samo zato sto nisam covek koji bi nekome dao 1