Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.imdb.com/title/tt0435653/

razocarah se :(

bas je simpaticno poceo i dopao mi se , i kako se priblizavam kraju tako uvidjam neke amaterske gluposti, potpuno drugacije od pocetka :roll:

Sve u svemu dobra zabava, ali nista nista posebno od filma .
Los film, krajnje. E modu, modu, nisi iscitao moj post pre stotinjak strana...
Dajte nesto novo da valja, ako ima...

insidious-stills-07.jpg

Dopao mi se ovaj film,dosta je jeziv i napet,a i generalno volim tematiku o paranormalnom....E sad,zamerke : Nije mi se dopalo sto je vecina tih stvorenja napravljeno jako lose,kao da je neki klinac crtao njih i dve scene borbe sa nekim od tih stvorenja ( ne znam tacno ko je to u pitanju,neki lik sa duzom kosom ) je uzasno lose odradjen....Deluje stravicno neprofesionalno i u momentima kada ocekujete najstrasnije,oni upropaste i ne ispadne uopste strasno,vec glupo...Da nije bilo toga ocena bi bila deset,ovako 8/10

insidious-stills-07.jpg

Dopao mi se ovaj film,dosta je jeziv i napet,a i generalno volim tematiku o paranormalnom....E sad,zamerke : Nije mi se dopalo sto je vecina tih stvorenja napravljeno jako lose,kao da je neki klinac crtao njih i dve scene borbe sa nekim od tih stvorenja ( ne znam tacno ko je to u pitanju,neki lik sa duzom kosom ) je uzasno lose odradjen....Deluje stravicno neprofesionalno i u momentima kada ocekujete najstrasnije,oni upropaste i ne ispadne uopste strasno,vec glupo...Da nije bilo toga ocena bi bila deset,ovako 8/10
To sam i ja rekla.Neverovatno je kako film oscilira-od zaista dobro odradjenih i jezivih scena,do totalnih promasaja.kao recimo,ona skalamerija sto su stavili na glavu prilikom seanse.Deluje kao obican deo od usisivaca.... :hahaha:

To sam i ja rekla.Neverovatno je kako film oscilira-od zaista dobro odradjenih i jezivih scena,do totalnih promasaja.kao recimo,ona skalamerija sto su stavili na glavu prilikom seanse.Deluje kao obican deo od usisivaca.... :hahaha:

hahaha,tako nekako.....zaista je pocetak sjajan i ima odlicnih delova,ali bukvalno extremi od izuzetno strasnih momenata,do onih kada pomislis da se neko grubo nasalio pokusavajuci da nas "uplasi"

the_wrestler_poster.jpg

Izuzetno emotivna prica.Mickey Rourke je odlicno odradio posao i dopada mi se ta njegova toplija strana licnosti koja je ovde naglasena ( mozda ne sto posto,ali jeste ).....8/10
Odličan Miki.Lepa realna priča...
http://2.***************/-4FRBWynpEtQ/TaTQmlf74HI/AAAAAAAADOo/dx65jIt59iE/s1600/timemachine_banner.jpg
Dosta izmenjeno u odnosu na original film iz 60.-te a pogotovo u odnosu na priču....Ipak je lep nekako ima par padova uz radnji ali ima neku nit...Efekti su super,enterijeri exterijeri način snimanja akcija...Sa Eolima i Morlocima je malo ispremeštana priča nego kod Velsa a Morloci su malo u LOTR fazonu nije mi se to baš svidelo...Lepa ideja o ljubavi zbog koje se kreće na put koja ne postoji u priči a mislim i da je glavni junak u priči malo ozbiljniji i više posvećen nauci a manje ljubavi i snovima al ok...Pirs i Ajrons super odigrali 9/10

Uuuu ovo mora da se gleda! :lol: :lol:

Bas je super!!!

Ja odgledala
red-riding-hood-373-9050.jpg

Ima 4.9,sto je negde i realna ocena...sta znam.Filmic.Mogu i deca da ga gledaju.Ni reci o vrucim scenama,koje su najavljivane.Predeo je divan,sve je jako lepo uradjeno,ali prica je malo "suplja".Od pocetka se zna ko je "vuk" i to ce pogoditi svako ko se vodi onim da je "ubica uvek onaj od koga se najmanje ocekuje"....Crvenkapa plavusa,sto je bas bez veze.Koliko se ja secam prica,crtaca i slika u knjigama,ona je crnka.
Naravno tu je i "guru" koji je dosao da "spasi" selo i prenese svoje "znanje" i ubedjenje "glupavim seljacima"....Jedva sam cekala da dobije ono sto mu sleduje.
Film neodoljivo podseca na Village.

Vredi ga,samo,pogledati,zbog fantasticnih predela....

Cekala sam i Uspavanu lepoticu,ali je Tim Burton odustao od nje..mislila sam da ce ona biti super,jer je prica trebala da bude gledana kroz Grdanine oci..... :rida: Nista od tog filma.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back