Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da voliš taj fazon pa se solidarišem,ja sam ih ocjenio dvojkom,tako da ne spada u moje omiljene filmove,može onda Trick 'r Treat (2007),dosta jeziv film.
Onda evo,Trick,Plaque town,Dead silence,Dead end,Saw,Wind chill,In their sleep,House 2008(pazi na godinu),Triangle 2009!!!(obrati paznju i ovde,na godinu,ima ih vise),mozda i Mulholand drive,ako volis Linca.Ako!!

Bolje!Dodji na msn....

Cat_lover Los cronocrimenes je odlican isto,skroz uvrnut,ali ako ti spanski nije blizak,baci se na Triangle 2009.Odlican je!

opisao sam Les Cronocrimenes na gledali opisali itd kako god, i ima puno mana, ali je interesantan i uvrnut kao što reče :)
ipak ako bih preporučivao ne bi bio ni na široj listi možda onako kao ako ti baš ponestane filmova probaj i to

opisao sam Les Cronocrimenes na gledali opisali itd kako god, i ima puno mana, ali je interesantan i uvrnut kao što reče :)
ipak ako bih preporučivao ne bi bio ni na široj listi možda onako kao ako ti baš ponestane filmova probaj i to
Meni se svideo Los Cronocrimenes,ali to je specifican film i zaista ne moze svakom da se svidi.i Triangle ima slicnu tematiku,ali Triangle je bolji mnogo.Bar meni.

Dobra ideja,sjajna ekipa,ali slabo razradjeno,bez emocija,nekako nedovrseno..i retko ruzna glumica,ova plavusa.Dzulijen duplo starija,duplo lepsa.
Chloe.jpg

au pa gde bas da kazes ruzna???meni je slatka i kapiram da nekome nije,ali bas da je ruzna,to mi je tesko da zamislim,prosto mi nema crte lica takve da bih je nazvala ruznom

e odgledah 1 na 1...film-'onako', tematika slicna kao u Apsolutnih 100, samo mi je ovaj dosta bolji... apsolutnih 100 zapravo nije film, to je pokusaj..ko sto je i srdan golubovic pokusaj od reditelja

Slažem se. 1 na 1 mi je bio vrlo prijatno iznenađenje.

American psycho- Bejl, ponovo fenomenalan, a film, onako, dobar i sa porukom ali nije baš remek delo kako sam pročitao na više mesta. Za vreme gledanja filma, kao i po završetku konstantno sam imao osećaj neke nedorečenosti, kao da filmu nešto fali da bi bio vrhunski. Naime, film se gotovo isključivo bazirao na Bejla i njegovu fantastičnu glumu, te zanemario razvijanje malo složenije radnje koja bi doprinela kvalitetu filma.
Ono što je dobro (odlično) u filmu jeste prikazivanje američkog, sterilnog, kapitalističkog društva koje ne poznaje solidarnost, empatiju, prijateljstvo već samo takmičenje, ljubomoru i zavist. Lik glavnog glumca je u stvari personifikacija kapitalizma. Spolja deluje fino, čisto, uglađeno a iznutra je smrdljiv, odvratan, ubilački i destruktivan. Sve u svemu film koji se treba pogledati.

Poslednja izmena:
Sweet and lowdown.
Jos jedna mestralna uloga Seana Penna,Obicno svi posle gledanja filma traze ovog gitaristu na you tube,jednostavno ne mozete da poverujete da lik nikad nije ni posojao.Zaista mestralno odigrana uloga excentrika,teskog egoiste cija sujeta ne moze da podnese da vidi boljeg od sebe,mada on priznaje da je samo jedan gitarista bolji od njega,neki tamo ciganin iz Pariza(Django) Lep,zabavan,duhovit film Vudija Alena,jedan od onih filmova koje pustim iznova i iznova,jer je sastavljen iz vise prica i onda samo cek da vidim ovo,ono,i tako u nedogled,stvarno topla preporuka za sve 9.5/10
753-1.jpghttp:
,
600full-sweet-and-lowdown-screenshot.jpg

753-1.jpg

Oh bože, kakvo neznanje, to je tribjut film o Đangu Renaru, (REINHARDT) , najboljem swing gitaristi sveta koji je naučio da svira gitaru kada je imao 33 godine a svirao je bez 2 odsečena prsta na levoj ruci. Nebitno što Emet nije postojao, to je tribjut Đangu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back