- Poruka
- 47.998
Ima li još neki sa Hills u nazivu samo te gledam!![]()

Silent Hill (2006)-
http://www.imdb.com/title/tt0384537/ ali mislim da nema sličnosti sa The Hills Run Red!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li još neki sa Hills u nazivu samo te gledam!![]()
Onda evo,Trick,Plaque town,Dead silence,Dead end,Saw,Wind chill,In their sleep,House 2008(pazi na godinu),Triangle 2009!!!(obrati paznju i ovde,na godinu,ima ih vise),mozda i Mulholand drive,ako volis Linca.Ako!!Mislio sam da voliš taj fazon pa se solidarišem,ja sam ih ocjenio dvojkom,tako da ne spada u moje omiljene filmove,može onda Trick 'r Treat (2007),dosta jeziv film.
e to! uvrnute volim
ovaj martyrs cu bas veceras da gledam, sad sam ga skinula![]()
Ima odlični
Silent Hill (2006)-
http://www.imdb.com/title/tt0384537/ ali mislim da nema sličnosti sa The Hills Run Red!
Jel' ti se svidja?????![]()
Pisite jos malo
![]()
Bolje!Dodji na msn....Iskreno, nisam ni citao.![]()
Ja volim 3. i 6.e dollar gledala vecinu onih gore
saw je super, volim inace mnogo saw, ali su trebali da se zaustave na 3.
Bolje!Dodji na msn....
Cat_lover Los cronocrimenes je odlican isto,skroz uvrnut,ali ako ti spanski nije blizak,baci se na Triangle 2009.Odlican je!
Meni se svideo Los Cronocrimenes,ali to je specifican film i zaista ne moze svakom da se svidi.i Triangle ima slicnu tematiku,ali Triangle je bolji mnogo.Bar meni.opisao sam Les Cronocrimenes na gledali opisali itd kako god, i ima puno mana, ali je interesantan i uvrnut kao što reče
ipak ako bih preporučivao ne bi bio ni na široj listi možda onako kao ako ti baš ponestane filmova probaj i to
Meni se svideo Los Cronocrimenes,ali to je specifican film i zaista ne moze svakom da se svidi.i Triangle ima slicnu tematiku,ali Triangle je bolji mnogo.Bar meni.
I zavlada ponovo MIR!
Dobra ideja,sjajna ekipa,ali slabo razradjeno,bez emocija,nekako nedovrseno..i retko ruzna glumica,ova plavusa.Dzulijen duplo starija,duplo lepsa.
![]()
e odgledah 1 na 1...film-'onako', tematika slicna kao u Apsolutnih 100, samo mi je ovaj dosta bolji... apsolutnih 100 zapravo nije film, to je pokusaj..ko sto je i srdan golubovic pokusaj od reditelja
Ne radi me nesto nijedan od domacih "tako je to kad si na ulici" filmova... ali Apsolutnih 100 je bas smece.
Sweet and lowdown.
Jos jedna mestralna uloga Seana Penna,Obicno svi posle gledanja filma traze ovog gitaristu na you tube,jednostavno ne mozete da poverujete da lik nikad nije ni posojao.Zaista mestralno odigrana uloga excentrika,teskog egoiste cija sujeta ne moze da podnese da vidi boljeg od sebe,mada on priznaje da je samo jedan gitarista bolji od njega,neki tamo ciganin iz Pariza(Django) Lep,zabavan,duhovit film Vudija Alena,jedan od onih filmova koje pustim iznova i iznova,jer je sastavljen iz vise prica i onda samo cek da vidim ovo,ono,i tako u nedogled,stvarno topla preporuka za sve 9.5/10,![]()
![]()
![]()