Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma daj, zezas se sa ovim!
Saw se trebao zaustaviti jos na trecem dijelu, pa da ga imamo u koliko-toliko lijepom sjecanju, ovako su napravili brainless sprdacinu za osnovce koju vise niko ne uzima za ozbiljno, prema kojoj i serijal Sekula se opet zeni izgledao kao neko oskarovsko izdanje...

Ja sam skoro odgledala ceo serijal.Ovaj 7. cekam jos,malo bolji snimak....Mislim da sam ga pogledala u pravo vreme,kad sam vec gledala sve i svasta.I pored svega toga,desilo mi se da ostavi ogroman utisak na mene.Prosto mislim da ga treba odgledati sa paznjom.
Saw(govorim u jednini,a mislim na komplet serijal) je cesto uzrok nasih prepirki ovde ;) Jedan od najcescih.Ljudi ga ili obozavaju ili skroz mrze...

Poslednja izmena:
Ja sam skoro odgledala ceo serijal.Ovaj 7. cekam jos,malo bolji snimak....Mislim da sam ga pogledala u pravo vreme,kad sam vec gledala sve i svasta.I pored svega toga,desilo mi se da ostavi ogroman utisak na mene.Prosto mislim da ga treba odgledati sa paznjom.
Saw(govorim u jednini,a mislim na komplet serijal) je cesto uzrok nasih prepirki ovde ;) Jedan od najcescih.Ljudi ga ili obozavaju ili skroz mrze...

Bas to.Oni koji ne obracaju paznju na bitne stvari i detalje u filmu misle da je jos jedan u nizu gluposti koji sluzi samo da bi ljudima zgadili gledanje.Da je to prioritet u filmu, ja bih ga prvi mrzeo jer ne volim takve filmove samo seckanje, otkidanje glave itd bez ikakve price itd :roll:
Mene je kupila prica i kako su paznju posvetili prikazivanju likova.Npr JIGSAW je za mene savrsen lik :worth: Obozavam njegovu ''filozofiju'' ili kad stupi s nekim u dijalog. :D
Kao sto je Dollarqueen rekla treba ga odgledati s paznjom ;)

Poslednja izmena:

Ma nisam mislio prepirati se uopste, ustvari ja i ne mrzim SAW, samo mislim da su trebali satati na trecem dijelu i da bi to bilo to (malo filozofiram sad :) Koliko god ozbiljno i studiozno pristupio gledanju ostalih dijelova utisak je blijed i samo vidim copy-paste prijasnjih dijelova uz pokoju "novu foru" i to je to. Znas, koliko god da je nesto dobro vremenom( sedam dijelova) pocinje da smara i gubis volju za gledanjem

Bas to.Oni koji ne obracaju paznju na bitne stvari i detalje u filmu misle da je jos jedan u nizu gluposti koji sluzi samo da bi ljudima zgadili gledanje.Da je to prioritet u filmu, ja bih ga prvi mrzeo jer ne volim takve filmove samo seckanje, otkidanje glave itd bez ikakve price itd :roll:
Mene je kupila prica i kako su paznju posvetili prikazivanju likova.Npr JIGSAW je za mene savrsen lik :worth: Obozavam njegovu ''filozofiju'' ili kad stupi s nekim u dijalog. :D
Kao sto je Dollarqueen rekla treba ga odgledati s paznjom ;)
:think:...savrsen?

Winters bone - katastrofa. Film zamara. Ko ima kratke živce može da se šlogira od dosade. Sporiji film teško da ćete gledati. Mogao bi dobiti + zbog šumskog predela. Radnja je nevezuša žešća, loši glumci, loša priča. Jedina scena da valja je rezanje ruke sa motornom testerom. Tajni smisao filma, pouku mogu naći samo ljudi iz nobles sveta kojima je dobar film kad ga režira Guy Ritchie, Emir Kusturica (kokoške, svinje, seljačenje) i slična "zvučna" imena spektakularnih prestižnih režisera, kojima se dele titule radi imidža i promocije. Ovaj film je smorčina veka. Jedina poučna rečenica u filmu koju treba zapamtiti: "Nikada ne tražite ono što vam se samo ne pruza". 1/10
Iron man 2 - Šta ovde da se komentariše. Film bi bio zanimljiv bebama zbog metaliziranih i svetlucavih objekata koji se kreću velikom brzinom po ekranu. Transformersi. 1/10
Centurion - Ovo je isto šuma sa glumcima koji se ne snalaze u istoj. Ne samo što ne znaju da glume oni ne znaju ni šta rade u toj šumi. Izgubili se ljudi ko Ivica i Marica. Film je kao neki spektakl sa ocajnim efektima i idejama. 1/10
The other guys - Ovo je milionita komedija po redu na isti fazon, humor dva retardirana policajca. Glupan i Tupan sa debilnim forama, spor film. 2/10
Elm street - Nije to više onaj stari Fredi. Promenili su glumca, faca mu je drugačija. Puno priča malo secka. Limunada. 3/10
Mirorrs 2 - Prvi deo je mnogo bolji. Ovde kad se završi film u sećanju ostanu samo ogledala zbog naziva. Imate još portira koji se šeta po zgradi. Prazan film. 3/10
Devil 2010 - Ovo je dobra ideja. Đavo u liftu, ne zna se ko je ubica ali sve je zbrda s dola nabacano, predvidljivo. 4/10
Piranha 3d - smesan film. Popravlja raspoloženje. Pojavljuje se doktor iz Povratka u buducnost, ima zgodnih devojaka, lepi glumci, nije loše. 5/10
Inception Ovo je pokušaj da se napravi kopija Matrixa. Ideja je u osnovi ista, samo je virtuelni svet zamenjen sa snovima. U snovima se menja arhitektura, filozofira se o različitim nivoima svesti, san se kontroliše svesno, kao astralna projekcija u snu. Ideja je ista kao kod Fredi Krugera. Film je dosadan za svakoga ko ne voli SF, ne drži pažnju. 5/10
Red - solidna komedija, dobri glumci. Nije loš film za ubijanje dosade. Može da prođe uz smoki i grisine. 5/10
Frozen - dobar film. Napet i jeziv. Ko voli blaže horore ne treba ovo da propusti. 6/10
Admiral - dobar film. Bio bi odličan da su borbe lepše urađene. Sve je siromašna produkcija, nema efekata.
Glumica vadi celu priču. Lepa devojka i film se prati samo zbog nje. Spanska ljubavna prica smestena za vreme svetskog rata. Ljubav u doba kolere je bolji od Admirala. 6/10
Wall street 2 - svetska ekonomska kriza, berza i pouka kako nije sve u novcu. 6/10
Knight and Day - preporuka, jedini film od ovih ovde navedenih koji drži pažnju. Odlična gluma, film je brz sa simpatičnom pričom. Baš onako filmić za opuštanje u sumornim oblačnim danima. 7/10

Poslednja izmena:
piranha-2010-movie-poster22.jpg

Ja ne mogu da verujem da je ovaj film dobio relativno visoku ocenu......Posle 15 min sam izvalila da cu se smoriti do kraja,ne jer je dosdan,vec neopisivo glup.....Sem par nekih ok scena,film je cist promasaj...Od mene 3/10

zombiesposter.jpg

Ovo je onaj tip filma ( koji btw ne podnosim ) koji nema cilj da vas uplasi,vec zgadi.....Prica je tragicna,glumci jos gori ( sem malecke cerke ) i sve u svemu bilo bi nefer s moje strane da mu dam bilo kakvu ocenu vecu od nule,jer ne postoji nista sto mi se dopalo u filmu( a to retko kad dajem )
0/10

Centurion - Ovo je isto šuma sa glumcima koji se ne snalaze u istoj. Ne samo što ne znaju da glume oni ne znaju ni šta rade u toj šumi. Izgubili se ljudi ko Ivica i Marica. Film je kao neki spektakl sa ocajnim efektima i idejama.

Nije bio toliko loš - scene borbi su dobro urađene, i šuma je odlično fotografisana. Ali ja ni to nisam očekivala, pa sam se prijatno iznenadila.

Red-Sands.jpg

Ne znam odakle mi uopšte motiv da pogledam ovo, nisam ništa posebno očekivala...i ta očekivanja su se ispunila.Još jedan neuspeo pokušaj kopiranja,npr. "Mumije".Ocena na IMDb je previsoka,a i žanrovsko određenje nije baš najjasnije.Tek negde oko polovine filma,kad se već uzvrpoljite i pitate da li da prekinete ovu torturu, postaje jasno šta je režiser hteo da kaže.Večita moralna dilema u ratnim uslovima i griža savesti zbog nevinih žrtava su duhovi sa kojima se bore junaci ovog ostvarenja,kao i nameštanje ratnih izveštaja, po principu "niko ništa nije video,ni čuo"..Režiser je možda imao ne tako lošu ideju,ali je loše realizovao,koristeći propagandu, glorifikovanje američke vojske,u nekom momentu i rasizam,antiterorističke poruke,narodna verovanja muslimana,etiku..i još svašta je tu pokušano da se smućka....ali nažalost,loše.3.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back