Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Procitao sam negde da ce Jennifer Lawrence mozda biti nominovana za Oskara za tu ulogu.![]()
Pa i treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam negde da ce Jennifer Lawrence mozda biti nominovana za Oskara za tu ulogu.![]()
Ma daj, zezas se sa ovim!
Saw se trebao zaustaviti jos na trecem dijelu, pa da ga imamo u koliko-toliko lijepom sjecanju, ovako su napravili brainless sprdacinu za osnovce koju vise niko ne uzima za ozbiljno, prema kojoj i serijal Sekula se opet zeni izgledao kao neko oskarovsko izdanje...
Ja sam skoro odgledala ceo serijal.Ovaj 7. cekam jos,malo bolji snimak....Mislim da sam ga pogledala u pravo vreme,kad sam vec gledala sve i svasta.I pored svega toga,desilo mi se da ostavi ogroman utisak na mene.Prosto mislim da ga treba odgledati sa paznjom.
Saw(govorim u jednini,a mislim na komplet serijal) je cesto uzrok nasih prepirki ovdeJedan od najcescih.Ljudi ga ili obozavaju ili skroz mrze...
Ja sam skoro odgledala ceo serijal.Ovaj 7. cekam jos,malo bolji snimak....Mislim da sam ga pogledala u pravo vreme,kad sam vec gledala sve i svasta.I pored svega toga,desilo mi se da ostavi ogroman utisak na mene.Prosto mislim da ga treba odgledati sa paznjom.
Saw(govorim u jednini,a mislim na komplet serijal) je cesto uzrok nasih prepirki ovdeJedan od najcescih.Ljudi ga ili obozavaju ili skroz mrze...
Bas to.Oni koji ne obracaju paznju na bitne stvari i detalje u filmu misle da je jos jedan u nizu gluposti koji sluzi samo da bi ljudima zgadili gledanje.Da je to prioritet u filmu, ja bih ga prvi mrzeo jer ne volim takve filmove samo seckanje, otkidanje glave itd bez ikakve price itd
Mene je kupila prica i kako su paznju posvetili prikazivanju likova.Npr JIGSAW je za mene savrsen likObozavam njegovu ''filozofiju'' ili kad stupi s nekim u dijalog.
Kao sto je Dollarqueen rekla treba ga odgledati s paznjom![]()
Jos jedan USA film o kome imam minorne podatke.
U filmu igraju DZems Kan i Robert Duval gde su oni valjda agenti CIE i iz
neke zgrade (ili bunkera) nadziru nesto ili nekog.
Dan li neko mozda zna naziv filma.
Unapred hvala,
Milorad
Centurion - Ovo je isto šuma sa glumcima koji se ne snalaze u istoj. Ne samo što ne znaju da glume oni ne znaju ni šta rade u toj šumi. Izgubili se ljudi ko Ivica i Marica. Film je kao neki spektakl sa ocajnim efektima i idejama.
Winters bone - katastrofa 1/10
Iron man 2 - 1/10
Centurion - 1/10
The other guys - 2/10
Elm street - 3/10
Mirorrs 2 - 3/10
Devil 2010 - 4/10
Piranha 3d - smesan 5/10
Inception 5/10
Red - solidan 5/10
Frozen - dobar 6/10
Admiral - dobar 6/10
Wall street 2 - dobar 6/10
Knight and Day - preporuka 7/10
Opa,nisam provalila!!Znas da ja gledam samo posterNadam se da hoce
Pa vidis ko je reziser, mora da bude dobar![]()