*Dragonfly*
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...prosto ne mogu da verujem da tako u kratkom roku izlaze dva gotovo identicna filma ...bzvz!

I da dodam,diiiiiiiiiiiivan Rudolf Martin![]()
Dark Prince: The True Story of Dracula - horor, triler. Mada nema nista posebno strasno. Ispricana zivotna prica Vlada Drakule i njegove porodice do postanka vampirizma.
Solidan produkcija, pristojna gluma. Peter Weller u ulozi pravoslavnog svestenika, iznenadjujuce dobri Roger Daltrey kao madjarski kralj i na kraju uvek fatalna Jane March kao supruga Vlada Drakule.
http://www.imdb.com/title/tt0240793/

Jednostavno sve volim u tom filmu, radnju, odnos medju likovima i opet neocekivan kraj i rspet dogadjaja 

(Jedan detalj mi zasmetao
)
Iako su to opšta mesta i iako u filmu ima ''marmelada'' momenata ima i trenutaka ''grabljenja za rame'' kada te hladnom jezom iznenadi neka činjenica i vidiš da ipak nije sve fino i slatko...Takođe film ima prelepe exterijere,enterijere,morsku atmosferu,scene na moru danju i noću su extra odrađene,prelepe,dugo nisam gledao tako dobro snimljen film...Dobra je i ekipa glumaca,Kim Besindžer ima malu ulogu i čuveni ''irac'' Donal Log,mada je i glavni glumac dobro odradio
...Sve u svemu možda i nije zaslužio ali zato što mi je popravio raspoloženje 10/10(a i uklapa se u Helloween)...Preporučujem jer je nekako u suštini normalan i pored svih čudnih detalja u potpuno nenormalnom svetu.
![]()
pa...s obzirom da ovu klinku koja "glumi" glavnu ulogu uopste "ne mirisem" sta vise uzasno mi je...pa...ne simpaticna
film mi je bas prijao,iako nisam nesto luda za tinejdz ljubicima (pogotovo ako glume ovakve "glumice")
ovaj moze da prodje bez drvlja i kamenja..![]()
meni je taj film uzasno odradjen,upropastise mi knjigu.... i stavise mi totalno neupadljive i nekvalitetne glumce medju prvu postavu....otac i njen brat su jedino simpaticni i koliko-toliko ok.....ali ovo ostalo...nemam reci...
Oven i Vots su super odglumili,cela priča je kompletna dosta,pametno potrošenih dva sata.9/10
![]()
Grupa prijatelja na pustom ostrvu.Takva ideja je uvek zanimljiva,pogotovo kad je ostvro fenomenalno,sa divnom sumom,kolibom....Ali,kad ste toliko "sposobni",kao kompletna ekipa,koja je radila na ovom filmu,onda dobijete nesto neverovatno glupo...![]()
E pa dosao je i ovaj serijal do kraja (bar je tako nazvan kao POSLEDNJI )..U 90 % slucajeva serijali kada predju 2 deo sve upropaste i nemaju smisla prave nastavke bez opravdanja.Ali sa SAWOM nije slucaj!!Pre nego sto sam odgledao prvi deo imao sam predrasude i osudjivao ovaj film.Sad znam da to nikad ne treba da radim pre nego sto ne odgledam film
Prvi deo je bio nesto poptuno novo, napeto i za kraj vas ostavlja bez teksta!
Drugi deo, vise radnje,, za mene uzbudljiviji sa OGROMNIM preokretom.i kao sto sam ranije rekao odlicnim krajem!!!
Treci deo moj za sada ipak omiljeniJednostavno sve volim u tom filmu, radnju, odnos medju likovima i opet neocekivan kraj i rspet dogadjaja
Cetvrti, takodje vise radnje, vise likova, za mene odlican sa opet velikim obrtom i sjajnim krajem!
Peti nikako nije los, ali nekako najslabiji.
Sesti ODLICAN!!!! Odlican rasplet dogadjaja i kraj opet neocekivan
I napokon sedmi deo!! Za prave fanove filma FENOMENALAN!!!!! Sve je mnogo skuplje, budzet najveci do sada, mislim.Odlican prica i sve na kraju dolazi na svoje mesto.
KRAJ KAKAV SAM ZELEO(Jedan detalj mi zasmetao
)
Winters bone - katastrofa 1/10
Iron man 2 - 1/10
Centurion - 1/10
The other guys - 2/10
Elm street - 3/10
Mirorrs 2 - 3/10
Devil 2010 - 4/10
Piranha 3d - smesan 5/10
Inception 5/10
Red - solidan 5/10