Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po trejleru bi se moglo reci da ce to biti sasvim pristojan akcioni-triler . Dodavsi Lijama Nisona ,mozda i vise od toga ...moderno snimljen ,zanimljiv zaplet ,mozda neocekivani obrt ...klasican americki blokbaster ,ali kod nas mozda malo prevazidjen ( ne mislim na ono sto snimamo ,nego na ono sto volimo da gledamo u bioskopima ...kao :P ) ...ni "h" od horora reklo bi se !

Poslednja izmena:
:mrgreen:
the-garbage-pail-kids-movie-large.jpg

The Tortured (2010) - Kako mi je samo prijala ova filmcina. Odlicna radnja, fantasticna atmosfera i gluma za pet. Film od prve minute vozi u petoj, uz par saltanja u cetvrtu :) tako da sam jednostavno 80 minuta bio zakovan za trosjed (sa nogama na naslonjacu). Znaci, na par scena (podrum) sam jednostavno instiktivno ustao i poceo da aplaudiram od srece sa suzama radosnicama u ocima. Sve u svemu, odlicna i osvjezavajuca filmcina, sa wtf? zavrsetkom...Sta sve covijek nije u stanju da uradi kad ga dirnes gdje ga najvise boli?

upravo odgledala...fantastican!
al sam se malo pogubila na kraju...:eek:

Poslednja izmena:
Splice (2009)

poster_splice-fore.jpg

Izbor glavnih glumaca (Adrien Brody, Sarah Polley) je bio opredeljujući faktor da skinem, narežem i odgledam ovaj film. Nažalost, pogrešio sam. Jednom rečju - neuverljivo.
5.0/10

The American (2010)

the-american-movie-poster.jpg

Nisam neki naročiti Klunijev fan, ali moram priznati da je ovde ostvario odličnu karakternu ulogu. Film se pre svega bazira na kontrastu izmedju krupnih kadrova Klunijevog lica koje izražava njegovu unutrašnju psihološku borbu i širokih kadrova pejzaža i starinskih varošica italijanske provincije Peskara.
Film je pomalo rustičan i retro, pa se može steći utisak kao da gledamo neki stari film sa Lino Venturom ili Keri Grantom u glavnoj ulozi.
7.5/10

poster.jpg

Odlicna glumacka postava,iako mi Julianne Moore nikad nece biti u rangu sa Meril Strip ili Nikol Kidman.....Prosto nije mi dovoljno ubedljiva kao njih dve,iako je vrlo solidna glumica...Prica je jako teska i da su bolje objasnjene neke stvari,stvarno bi bila prica na nivou,ali nedostatak informacija mi je napravio veliku rupu u samom filmu....Ne bih da kvarim onima koji nisu gledali,s toga necu reci sta mi konkretno nije jasno,ali su recimo dve-tri stvari u filmu odradjene tako kao da nemaju svoj pocetak,nego puf pocnimo od sredine i eto dodjimo do kraja...Tu mi je neka najveca mana.....Glumci su svi do jednog ( pocevsi od najmanjih uloga do glavnih ) stvarno sjajno odglumili,s naglaskom na Meril Strip,Nikol Kidman i Ed Harisa i da preslatki klinac u filmu.....Eto to bi bila neka moja recenzija,ima rupe u prici,ali nije los film....
7.5/10

Poslednja izmena:
Red...
pa,dobro....simpatičan film za popodne uz kokice iili ako želite da se relaxirate, bez nekog preteranog unošenja u priču...zvučna imena glumačke postave, klišea koliko hoćete a Brus Vilis zbog ljubavi spreman na sve (setih se John Mclanea)..dobro,zabava zagarantovana..Helen Miren - za mene iznenađujuća rola, kad se setim,recimo HM Queen Elizabeth II...
Ocena, 8.Samo za zabavu.O kvalitetu nećemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back