Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena i ljubavnik pokusali da ga ubiju,pa je ljubavnik ukrao njegov identitet ili je u sudaru bio neko cuju je dusu "uzeo" prilikom sudara,itd,itd...vidjeno 100 x ...
Ja sam posle 30 sekundi trailera znao sta je zaplet i kakav ce biti obrt 
) ...ni "h" od horora reklo bi se !
! Ja sam nikad ne bih nasao 90 % filmova koje sam gledao u poslednjih pola godine recimo ...zato sam se i registrovao na ovaj forum i visim na ovom pdf-u !Pa neka si postavio! Ja sam nikad ne bih nasao 90 % filmova koje sam gledao u poslednjih pola godine recimo ...zato sam se i registrovao na ovaj forum i visim na ovom pdf-u !
ima ko da trazi umesto tebe,a?The Tortured (2010) - Kako mi je samo prijala ova filmcina. Odlicna radnja, fantasticna atmosfera i gluma za pet. Film od prve minute vozi u petoj, uz par saltanja u cetvrtutako da sam jednostavno 80 minuta bio zakovan za trosjed (sa nogama na naslonjacu). Znaci, na par scena (podrum) sam jednostavno instiktivno ustao i poceo da aplaudiram od srece sa suzama radosnicama u ocima. Sve u svemu, odlicna i osvjezavajuca filmcina, sa wtf? zavrsetkom...Sta sve covijek nije u stanju da uradi kad ga dirnes gdje ga najvise boli?

Jel' zna neko da li su flinkovi za Skyline i Hereafter pravi?Skidam dosije x od 8 gb trenutno,bas ide brzo,pa da ga ne prekidam.

Vazi,ako mi se Dosije skine veceras,odmah cu da skinem i ova dva.Javljam odmah.Hereafter je bio lažnjak, pre jedno desetak dana..ako je tvoj ispravan link,javi![]()
Saplemenici moji,sto ne izbunarite nesto.
Da vam Paja preporuci
The Devils (1971) od Russell-a,
to ko nije znaci odma.
A nakon toga moze malo Henelotera,Bascet Case,uno,due.
Od ovija novija nema selameta.