Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deadset-1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1285482/

Ne tako los zombi serijal..

the-hurt-locker2.jpg

Daleko od toga da je loš, ali... precenjen

Generalno nisam ljubitelj ratnih filmova,ali ako je film stvarno dobar,žanr mi ne predstavlja prepreku da ga odgledam.Podstaknuta ovim silnim Oskarima koje je osvojio baš sam se naoštrila da uživam u jednom dobrom ostvarenju,i.....zaspala sam na pola filma!!!Toliko o tome,ne da je precenjen,nego nemam reči!

Eeee ...The Descent : part 2 ,sta reci :confused: ?!
Mislim da vise nije poenta snimiti dobar film ...niti snimiti los film ...sad je poenta ,medju rediteljima ,ko ce gluplje zavrsiti film :think: !
Tokom celog filma sam se kolebao ...svidja mi se ...ne svidja mi se ...svidja mi se ...ne svidja mi se ,ali me je kraj definitivno opredelio ...film je katastrofa ,toliko je los ,da sam i onaj prvi koji mi je bio ok ,kao deo cele price resio da smatram s*anjem ! Kombinacija slasher-a ,srceparajucih scena ,kao iz sapunica + nesto malo flashback-ova i identicnih ( preslikanih ) scena iz prvog dela kod mene nikako nije prosla ...trend ocajnih horora se nastavlja ,Descent 2 je samo 1 u nizu ...razocaran sam :( !

Poslednja izmena:
Generalno nisam ljubitelj ratnih filmova,ali ako je film stvarno dobar,žanr mi ne predstavlja prepreku da ga odgledam.Podstaknuta ovim silnim Oskarima koje je osvojio baš sam se naoštrila da uživam u jednom dobrom ostvarenju,i.....zaspala sam na pola filma!!!Toliko o tome,ne da je precenjen,nego nemam reči!

I ja ga odgledala sa drustvom.... jedna drugarica zaspala u sred filma, druga odustala od gledanja, a mi ostali patili do kraja filma :hahaha: Ne zove se dzabe The hurt locker, prosto te boli sto si potrosio 2 sata na gledanje... :confused: Nije on toooliko los, ali nije ni za Oskara... mada, kakva mu je konkurencija bila ove godine... :think:

e ja sam htela i pogledacu ga kud' puklo da puklo...mada me kolega sad unistio sa ovim komentarom...a sto volim kad ga tako ocrne pa se onda iznenadim..

Naravno da ces ga gledati ,pa kritikovali ga ljudi i pre mene pa sam ga ja odgledao ...i zavisi sta primecujes u filmu ili ne ,u tolikoj meri moze da te razocara ili da te ocara :p ...ja sam svasta primetio i eto ,odatle onakav komentar ;) !

ma znam al ja kad procitam negativne komentare ubije mi zelju za filmom,uzimam ga sa rezervom od starta,i uglavnom ga odlazem do daljnjeg ali ga naravno pogledam i stvarno mi se mnogo puta desavalo da se iznenadim

Kod mene obrnuto ...nikad me nije iznenadio film koji je neko posteno napljuvao ,tu se manje-vise ,svi nekako slozimo ...uglavnom me negativno iznenade neki ( filmovi ) ,koji su ovde trpeli kojekakve hvalospeve :roll: !

e ja sam htela i pogledacu ga kud' puklo da puklo...mada me kolega sad unistio sa ovim komentarom...a sto volim kad ga tako ocrne pa se onda iznenadim..
Ma pogledaj,sta te kosta.Sve je stvar trenutka.Ja se kladim,da mi se neki filmovi,koje smatram najboljima,mozda ne bi ni dopali ,da sam ih gledala u nekim drugim okolnostima.Koliko stvari treba da ti se poklopi,pa da ti se film svidi ili ne.
Opet,sto vise djubreta pogledas,vise cenis ono sto valja :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back