- Poruka
- 24.624
Ko pogodi iz kog je filma moj avatar,dobije bonu! 
Ladno niko ne zna

Ladno niko ne zna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko pogodi iz kog je filma moj avatar,dobije bonu!
Ladno niko ne zna![]()
Ja danas idem da gledam Wolfmana.
A,malopre sam odgledaa Identitet.I film SABIJA kako je dobar,mnogo je jak.
Od glumacke postave do 101. obrta u filmu(moj omiljeni obrt je ono sa duhovima indijanaca)film je jako,jako dobar.Preporuka,ja bi mogao sada dugo da razvlacim,ali da se ni bi uplitao recicu samo Preporuka![]()
NijePa iz The collector-a?!
Evo PR*KO ...ja se ne secam duhova indijanaca u "Identitetu"!!!
pa oko motela se nalazilo groblje indijanaca![]()
Definitivno moram ponovo da ga odgledam,7 godina je dug period![]()
E katastrofa sam ...tebe i da razumemo ,nisi ga gledao 7 godina ,a ja ga gledao pre mesec dana na TV-u ...i stvarno ne mogu da se setim!
Sto ste bezobrazniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Sto jel i ti ne vidis dobro![]()
![]()
Evo da i ja odgledam novog Holmesa. Filmu sam pristupila veoma skepticna, prvenstveno zbog fantasticne serije i jos boljeg Bretta u naslovnoj ulozi. Ali.... iako ovo nije tipican Holmes na koga sam navikla bila sam vise nego zadovoljna. Robert Downey Jr. je solidan u ulozi Holmesa, kao i Jude Law. Ogromna zamerka na ovoj film je upotreba velikog broja spravica i pomagala, kao i prosirenje lika Irene Adler (koja se pojavljuje orginalno u samo jednoj knjizi), sto ustvari pravi ovaj film cini vise holivudskim i gubi se onaj britanski smek, zbog toga je ocena 6/10
Ja sam ga gledao prepodne i prilicno sam siguran.
Malopre sam se vratio sa Vukodlaka,i mogu ga samo preporuciti kao film koji cete da gledate kada izadje na blue rayu.
Meni je bilomnogo dobro jer sam isao sa par ortaka i mi smo ze zajebavali ceo film,bili smo u domu sindikata,ona mala sala 3,jase smrkao kad mi rece karta 300din.Kad ono sala puna svih 30 mesta puno,pri cemo svi jedu pricaju,suskaju,a platno k omoj monitor.Msm,do kraja je sve ispalo super,bilo par likova ispred nas sedeli i njih bilo troje i oni sse kidali ceo film.
Film ima jedo 4 jump scare momenta koji su u ovako veseloj sredini bili mnogo smesni.
U svakom slucaju film je za blue ray da se gleda kod kuce na plazmi zato sto nema sta mnogo da se vidi spektakularno kostimi su dobri,ikao bi vukodlak trebao da bude malo vise vuk nego covek,dok je komp animacija bila prilicno losa ali nema veze.
Sam film je uzasno iskliseiziran tako da unistava kompletnu atmosferu ,mogu vam reci po pola sata unapred tacno sta ce se desiti i po kom redosledu sto je kolosalni minus,i prilicno je lose odradjaeno to sto Benicio Del Toro igra glavnu uloga,a da je to covek koji po konstituciji i po pokretu jednostvno ne moze da bude uverljiv kao doticni sto jos dodatno unistava film.Filmu bi dao 6d10 samo zbog odlicnog dizajna,kamere i glumacke postave koja izuzimajuci glavnog glumca razbija kako je dobra.
Bila je neka kretenusa u sali i kad god se poajvi bilo sta sto su tvorci filma zamislili da bude strasno,a da ustvari nije,ona bi vristala najglasnije moguce,sve dok jedan od tri tipa koji su bili ispred nas nije ustao u sred filma i dreknuo NISI KUCI BRE PAS TI MATER ****-i otkinuo sam se od smeha.
Ovo jeste film za rentu(gledanje kod kuce),ali je moj ukpan dozivljaj bio 8od10
p.s promenio bi ja rezoluciju slike kad bi znao kako se to radi
pa sta ce onda ovde...Pa i nije bas horor,triler je.![]()
ja pojma nemam o cemu pricas al kao sto rece daaaaavno sam ga gledala..Evo i mene!
Jeste li sigurni da se o tom Identity-ju radi ,jer se ja slabo secam indijanskih duhova u tom filmu!?
Mogao si malo vecu sliku da stavis,ne vidi se dobro![]()
Ja danas idem da gledam Wolfmana.
A,malopre sam odgledaa Identitet.I film SABIJA kako je dobar,mnogo je jak.
Od glumacke postave do 101. obrta u filmu(moj omiljeni obrt je ono sa duhovima indijanaca)film je jako,jako dobar.Preporuka,ja bi mogao sada dugo da razvlacim,ali da se ni bi uplitao recicu samo Preporuka![]()
Evo i mene!
Jeste li sigurni da se o tom Identity-ju radi ,jer se ja slabo secam indijanskih duhova u tom filmu!?
Kakvi sad indijanski duhovi?![]()
E katastrofa sam ...tebe i da razumemo ,nisi ga gledao 7 godina ,a ja ga gledao pre mesec dana na TV-u ...i stvarno ne mogu da se setim!
ja pojma nemam o cemu pricas al kao sto rece daaaaavno sam ga gledala..
Izgleda sam ja jedini koji procita svaki post ovde!?