Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333
Heaven's Gate -
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posebna vrsta mutanta...previse redak da bi ziveo,previse cudan da bi umro !!!

![]()
Daybreakers:
Nocna mora.. od filma, naravno..
Ocena: 0/10
P.S: Pa sad, mogu reci da je to za prvu polovinu filma. Drugu polovinu nisam odgledao jer kontam da film ovolikog stepena gluposti od pola moze biti samo jos gori. Tradicija je tradicija, ne?![]()
ne nameravam da ga nastavim (= preporuke bez)...karpenterov the fog iz '80... zaspao uz njega slatko...ne nameravam da ga nastavim (= preporuke bez)...
ehhh, pa probacu onda da ga dokrajcim... zaspah bas kada su pocela ubistva, sto bi valjda trebalo da bude najzanimljivije... al mozda se tako zalomilo... dacu mu onda priliku (sa obzirom na to da i ja gotivim they live).Meni se film dopao i to dosta.
Jedan od retkih Karpenterovaih filmova koji mi se bas dopao,u tu grupu bi jos dodao i npr. THEY LIVE,isto odlican film
a,preporucio bi i da se Bekstvo iz Njujorka zaobidje posto film i ako ima solidnu pricu i glumacku postavu prestavlja nevidjeni promasaj

ehhh, pa probacu onda da ga dokrajcim... zaspah bas kada su pocela ubistva, sto bi valjda trebalo da bude najzanimljivije... al mozda se tako zalomilo... dacu mu onda priliku (sa obzirom na to da i ja gotivim they live).![]()

Film se ne moze naci na netu.
Ocekujemo da izadje u skorije vreme.
Par nas je vec izrazilo zelju da ga odgleda.
Uros je bio inicijator.![]()

9/10
..
Being There(1981)
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0078841/
Caroban film.Jednostavno ubrizgava pozitivnu energiju u coveka.Sellers je pokazio kolika je glumacka velicina.Moja preporuka svima koji nisu gledali ovo remek delo."Bez obzira na fasadu,svi smo mi deca."Ocena:8.5

Citala sam knjigu. Jirzi Kosinski-Prisutnost.
Knjiga je dobra. Nadam se i da ce film biti dobar.
Skida se po preporuci...![]()
![]()
Kakav ludak9/10
O ukusima ne vredi raspravljatiТипична Мел Бруксовска сељачија, иф ју ноу вот ај мин, то је кад "Банкару" није доста што обрне од продукције него хоће да се бави и сценариом и режијом. О глуми и да не причам и магарац може да глуми овако.

![]()
Choses secretes:
Standard je.. bezbedan, ne? Ali je i dosadan, ne?
Mada, bezbedno je relativan pojam danas..
No..
Nauceni smo sta je "normalno" od strane ljudi koji nikad nisu bili u potpunosti to. Preciznije, nauceni smo kako da spolja ostavljamo utisak onog sto bismo mogli nazvati "standardno normalnim". Da se uklopimo u sivilo oko nas. Jedino uklapanje nudi opstanak. Medjutim, kada ne morate zavisti od drugih ljudi, materijalno, kolegijalno, ne morate se ni uklapati. Onda ste.. odraz zelja koje ce ostati to?
Kada ljudi prvi put predju preko granice onoga sto su nauceni o normlanosti, prvi ustisak nakon vrhunca jeste.. repulsija. Drustvene norme i ocekivanja, ako hocete, jesu jak imaginarni protivnik na pocetku. Na pocetku..
Mislim da filmu taj osecaj prelaza nedostaje.. nedostaje, previse..
Kao da postoje samo dijalozi. Sto je cudno jer su dati i monolozi..
Brzo, ukoceno i.. sa par ideja
Ocena: ne znam bas.. nije remek delo, to svakako..

O ukusima ne vredi raspravljati![]()