Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.imdb.com/title/tt0339489/

MV5BMTQyNjgzODU4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzE2MzAzMQ@@._V1._CR0,0,342,342_SS100_.jpg

Odlichan Shpanski film. Uporedjuju ga sa Silence of the Lambs ali mislim da nema veze.
Preporuchujem ga, narochito onim koji dozziveshe ili dozzivljavaju razvod.

karpenterov the fog iz '80... zaspao uz njega slatko...:) ne nameravam da ga nastavim (= preporuke bez)...

Meni se film dopao i to dosta.
Jedan od retkih Karpenterovaih filmova koji mi se bas dopao,u tu grupu bi jos dodao i npr. THEY LIVE,isto odlican film
a,preporucio bi i da se Bekstvo iz Njujorka zaobidje posto film i ako ima solidnu pricu i glumacku postavu prestavlja nevidjeni promasaj

Meni se film dopao i to dosta.
Jedan od retkih Karpenterovaih filmova koji mi se bas dopao,u tu grupu bi jos dodao i npr. THEY LIVE,isto odlican film
a,preporucio bi i da se Bekstvo iz Njujorka zaobidje posto film i ako ima solidnu pricu i glumacku postavu prestavlja nevidjeni promasaj
ehhh, pa probacu onda da ga dokrajcim... zaspah bas kada su pocela ubistva, sto bi valjda trebalo da bude najzanimljivije... al mozda se tako zalomilo... dacu mu onda priliku (sa obzirom na to da i ja gotivim they live). :)

ehhh, pa probacu onda da ga dokrajcim... zaspah bas kada su pocela ubistva, sto bi valjda trebalo da bude najzanimljivije... al mozda se tako zalomilo... dacu mu onda priliku (sa obzirom na to da i ja gotivim they live). :)

ne kazem ja da film nije malo monoton,i da ce se svima dopasti,ali se meni svidja taj stari shmek,onaj mornar koji zapocinje film,i izolovani gradic na obali mora,jednostavno ima to nesto u tom filmu sto mi se svidja,ali to nesto ne znam da li je nesto univerzalno za sve koji ga gledaju;)

Sada sam na netu naisao na neka polemisanja o najodvratnijim filmovima ikada i stalno se spominje neki The Human Centipede i meni sad nije jasno sta je to,a cini mi se da je neko vec pominjao to cudo prirode u proslih mesec i nesto.
Na osnovu trejlera mogu samo da mislim sve najgore,pa sad da cujem misljenje nekoga ko je gledao film,ako uopste ima takvog
human_centipede.jpg

Film se ne moze naci na netu.
Ocekujemo da izadje u skorije vreme.
Par nas je vec izrazilo zelju da ga odgleda.
Uros je bio inicijator. :cool:

film se vec pojavio na par americkih nikakvih horor festivala i nazovi zapanjio tamosnju publiku.Cuo sam da od juce moze da se gleda na razlicitim on-demand portalima i da na dvdu izlazi najkasnije u junu....sto je malo kontradiktorno,ali samo kazem sta sam procitao na jedno 7razlicitih sajtova

2006-07-16_172451_Choses_Secr%C3%A8tes_2002_B0002ZDWVM.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1097670871_.jpg

Choses secretes:

Standard je.. bezbedan, ne? Ali je i dosadan, ne?
Mada, bezbedno je relativan pojam danas..

No..
Nauceni smo sta je "normalno" od strane ljudi koji nikad nisu bili u potpunosti to. Preciznije, nauceni smo kako da spolja ostavljamo utisak onog sto bismo mogli nazvati "standardno normalnim". Da se uklopimo u sivilo oko nas. Jedino uklapanje nudi opstanak. Medjutim, kada ne morate zavisti od drugih ljudi, materijalno, kolegijalno, ne morate se ni uklapati. Onda ste.. odraz zelja koje ce ostati to?

Kada ljudi prvi put predju preko granice onoga sto su nauceni o normlanosti, prvi ustisak nakon vrhunca jeste.. repulsija. Drustvene norme i ocekivanja, ako hocete, jesu jak imaginarni protivnik na pocetku. Na pocetku :D..

Mislim da filmu taj osecaj prelaza nedostaje.. nedostaje, previse..
Kao da postoje samo dijalozi. Sto je cudno jer su dati i monolozi :(..
Brzo, ukoceno i.. sa par ideja :rumenko:

Ocena: ne znam bas.. nije remek delo, to svakako..

Being There(1981)

being-there.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0078841/

Caroban film.Jednostavno ubrizgava pozitivnu energiju u coveka.Sellers je pokazio kolika je glumacka velicina.Moja preporuka svima koji nisu gledali ovo remek delo."Bez obzira na fasadu,svi smo mi deca."Ocena:8.5

Citala sam knjigu. Jirzi Kosinski-Prisutnost.
Knjiga je dobra. Nadam se i da ce film biti dobar. :)
Skida se po preporuci... ;)

borat-preview-1.jpg

Kakav ludak:lol::mrgreen:9/10

Типична Мел Бруксовска сељачија, иф ју ноу вот ај мин, то је кад "Банкару" није доста што обрне од продукције него хоће да се бави и сценариом и режијом. О глуми и да не причам и магарац може да глуми овако.

Типична Мел Бруксовска сељачија, иф ју ноу вот ај мин, то је кад "Банкару" није доста што обрне од продукције него хоће да се бави и сценариом и режијом. О глуми и да не причам и магарац може да глуми овако.
O ukusima ne vredi raspravljati:think:

V:
2006-07-16_172451_Choses_Secr%C3%A8tes_2002_B0002ZDWVM.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1097670871_.jpg

Choses secretes:

Standard je.. bezbedan, ne? Ali je i dosadan, ne?
Mada, bezbedno je relativan pojam danas..

No..
Nauceni smo sta je "normalno" od strane ljudi koji nikad nisu bili u potpunosti to. Preciznije, nauceni smo kako da spolja ostavljamo utisak onog sto bismo mogli nazvati "standardno normalnim". Da se uklopimo u sivilo oko nas. Jedino uklapanje nudi opstanak. Medjutim, kada ne morate zavisti od drugih ljudi, materijalno, kolegijalno, ne morate se ni uklapati. Onda ste.. odraz zelja koje ce ostati to?

Kada ljudi prvi put predju preko granice onoga sto su nauceni o normlanosti, prvi ustisak nakon vrhunca jeste.. repulsija. Drustvene norme i ocekivanja, ako hocete, jesu jak imaginarni protivnik na pocetku. Na pocetku :D..

Mislim da filmu taj osecaj prelaza nedostaje.. nedostaje, previse..
Kao da postoje samo dijalozi. Sto je cudno jer su dati i monolozi :(..
Brzo, ukoceno i.. sa par ideja :rumenko:

Ocena: ne znam bas.. nije remek delo, to svakako..

Privlachno nema shta, stoga ce da poglednem :per:

Iron Man 2 - 8/10 odlican film. :D

Robert Downey Jr. ponovo u ulozi koja mu savrseno pristaje. Pored njega tu su i odlicni Mickey Rourke i standardno dobri Don Cheadle i Samuel L. Jackson. Sve muske uloge su ok. Gwyneth Paltrow nije ponovila dobru glumu iz prvog dela, dok Scarlett Johansson ne cenim kao glumicu, ali nekako su se prosvercovale pored RDJ-a i ostatka ekipe. :)

Film ne donosi nista sustinski novo u odnosu na prvi deo, ali je vrhunski odradjen. Dobra zabava, dosta akcije, dobri efekti - steta sto nije 3D, mogao je biti malo kraci - ali je i ovako ok. Soundtrack je savrsen - AC/DC. Preporuka. :ok:
http://www.imdb.com/name/nm0000168/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back