Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj forum je bio moj vodič za gledanje filmova u zadnje vreme
pa rekoh da dam i ja neki komentar (ocenu) onako iz ugla prosečnog gledaoca
na neka od ovih silnih ostvarenja.

1.Inglourious Basterds - Dosta dobro klasičan, dobri Tarantino 8.0/10
2.Avatar - Ne kapiram zašto se ovde traži neki dublji smisao, klasičan crtać, ali smo svi podlegli histeriji 6.0/10
3.Daybreakers - OK ko voli ove vamp priče. Za moj ukus 7.0/10
4.Eight Below - Laganica za ljude koji vole pse extra. Pejzaži predivni 8.0/10
5.FlightPlan - Jodie Foster u svom psihodeličnom maniru, nije loše 7.0/10
6.Crank 2006 - Stratham u svom najboljem izdanju extra jurnjava gledam i drugi deo (Crank High Voltage) 9.0/10
7.Invictus - Super priča, dosta emotivnog naboja vredi pogledati 8.0/10
8.Sherlock Holmes - Dugo očekivano, nije loše ali Jeremy Brett je keva i ko ga nadmaši skidam kapu 7.5/10
9.The Good Shepherd - Matt Damon dobro odradio 6.5/10

10. I naravno za kraj. Ko ne gleda ćelava mu keva

SPARTACUS BLOOD AND SAND

Ima još ali da ne spamujem bez veze, drugi put
Some legends are written in blood

Poslednja izmena:
The Hitcher

Žanr:
triler, horor, film ceste

d-hitch.jpg

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Poslednja izmena:
Das%20Weise%20Band.jpg

Ne preporucujem ni neprijatelju, dvoipocasovna agonija..Neka mi neko od filmskih znalaca objasni remek-delo i sustinu ovog filma posto sam ja ocigledno filmski neobrazovan da bih to shvatio. Film bez ikakve radnje, preokreta, dinamike, samo sve vreme čekaš da se desi bilo šta i na kraju onaj lik ide u rat. Čak sam se iznervirao krajem filma, 0/10 od mene.
Или , што би рекли у Рајвоса, ништа шоре, ништа јебаћине, ћисто психићка ствар.

The new daughter.
Nesto tako dosadno skoro nisam pogledala.Prvih 50 min film nema nikakvu radnju,ama bas nikakvu.Ne mogu cak da ga uporedim ni sa nekom dramom.
Otac,koga je ostavila zena,dolazi sa cerkom i sinom u novu kucu,u mali gradic,ne znajuci da kuca nosi tajnu.Devojcica je nesrecna,buntovna,svoje nezadovoljstvo jasno iznosi,mrzi majku,dok decak,tuguje u sebi i drzi se "snazno",zbog oca...Devojcica pronalazi neko cudno brdo u blizini kuce.
Film deluje nedovrseno,kao da je pusten sa "pola posla",zvukovi kao da ne pripadaju filmu,svo to sistanje i pistanje,kao da je uzeto od negde...
Moj savet-zaobici u siiirokom luku,film je ocajan!

Bas se razocarah... :( Znaci, da ne gledam. A stvarno sam ocekivala da ce biti nesto extra, zbog scenarija koji sam negde procitala. Cekam ga jos od proslog leta. Steta...

Evo me opet $queen :heart:

E da, gledao sam pre neki dan Kilemtro 31. Ono, film nije los, samo ne znam nije mi nesto bio strasan, ali ima zanimljivu radnju . Malo da promenim govorni jezik, nije bilo na odmet. Neka solidna ocena. Preporuka ;)

The Messanger, mi se dopao . Nije los, lepo mi je legao posle stresnog dana :lol: Samo i tu mi je jednim delom u pocetku radnja bila mnogo usporena i bas bzvz posle obrta na kraju sam ostao bez daha i tako sam zavrsio ceo film sa prosecnim utsikom :aha:

Cao,Stevee! ;)
Ja cekam ovo,izgleda da ce biti zanimljiv
beastly.jpg
Zdravo dolarcicu moj :per:
Inace kad vidim gospodju iz mjuzikla i kad vidim na sta lici glavni glumac donosim sud da ce film biti zesce sra*e . Neka ovo bude crvenim slovima pa ako kad izadje film samo 2 vas reklo film valja, zahtevam da me banuju na licinom mestu :neutral:
Ma odakle ti to da smo gledali :mrgreen:
Pa kako nisi :roll:
vrovatno ste vec gleali 2-3 puta...the grudge 1 i 2 scaryyy :D
Sta je grudge :rumenko:
:hahaha:

Uki ljubavi si me se uzeleo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back