Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, ima nas ovuda sto nam je horor bolji ako nam bolje utrljaju u oci to da je baziran na istinitom dogadjaju (makar istinito u celoj prici bilo to da je glavni glumac i u stvarnosti nosio cipele- il sta ja znam)...

enivej... naidjoh na ovaj... Bell Witch Haunting... http://www.imdb.com/title/tt0433341/ ...

ako je neko gledao i moze da ga preporuci.. ajde. :)

a ako nije... mozda neko i resi da ga pogleda (a onda cu i ja da "razmislim")... :)

e a da... nisam naleteo na film ni kakavom zanimljivom mestu pa skacem da postujem ili tako nesto.. samo mi se nije spavalo. :)

legion_posters.jpg

Legion
za sada najveci promasaj ove godine
rezija je krajnje jadna i odlicno bi prilicila nekoj polu c produkciji,ali sam ja ocekivao AAA film sto je bila fatalna greska:dash::dash:
rekao bi nesto o glumi,ali za ceo nazovi film nigde glumu nisam video ,pa smatram da bi bilo ne prikladno da nazivam to sto sam doziveo glumom,ali se zajebancije "glumaca" savrseno uklapaju u celokupno ostvarenje
prica u obliku ideje je krajnje sjajna i jednostavna.Osnova je:bogu konacno dopizdelo i on poslao andjele da pobiju ljude,prosto da se zapitas kako se niko nije setio neceg ovako jednostavnog ranije,ali se sve dobro u vezi sa pricom tu zavrsava,zato sto u ovom filmu apsolutno nista nije dobro realizovano,a pogotovo prica,o cemu moze da posvedoci fakat da ovaj film ima najgori scenario koji sam ja video u zivotu,sve recenice koje treba da su cool su jadne,sve koje treba da budu tuzne su debilne i ne daju ocajnim glumcima dovoljno materijala za rad,sto ako sjedinimo sa cinjenicom da su efekti nevidjeno sranje(ako izuzmemo par izuzetaka,kao sto je finalni bosss fight na kraju)dobijamo jedan od losijih filmova koje sam gledao u zivotu
kao sto sam vec rekao CGI efekti su krajnje sramotni i predstavlaju pravi kontrast opremi kojom je sam film sniman.Kvalitet slike i tona high def kopije koju sam ja malopre odgledao prevazilazi sva moja ocekivanja,ali ako je to sve sto jedan dugoocekivani hit moze da mi ponudi jedino sto mogu za njega da kazem je 3/10 -nevidjeno sranje
p.s nisam komentarisao lik i kvalitet glume Dennisa Quaida zato sto me je prosto sramota da kazem za glumca koga volim i postujem da se savrseno uklopio u kvalitet filma:besna::besna:

Potpuno se slazem sa tobom! Kad sam video trejler pomislio sam kako se niko nije setio da obradi tu temu!?! Tako jednostavna a opet originalna! Jos pomislih da ce biti tusta i tma specijalnih efekata, posto je to karakteristika ovih novijih filmova... I tako sam jedva cekao da izadje dobra verzija filma. Skidoh je, pogledah, i faca mi je bila> :eek:
Znaci ovo je film koji me je ubedljivo najvise razocarao do sad! Nikakvi glumci (D.Q. je izuzetak), pa zatim radnja koja izgleda kao da su je nabacali za sat vremena cisto onako da bi nesto islo dok ne dodje do final fighta. A tek specijalni efekti! Tuga jedna... Cisto mi zao dodje sto sam izgubio sat i po vremena zivota gledajuci ovaj promasaj od filma...

karpenterov the fog iz '80... zaspao uz njega slatko...:) ne nameravam da ga nastavim (= preporuke bez)...

Meni se film svideo... Mada ukusi su razliciti... Ali koliko vidim ti ga nisi ni odgledao celog! :mrgreen:

Das%20Weise%20Band.jpg

Ne preporucujem ni neprijatelju, dvoipocasovna agonija..Neka mi neko od filmskih znalaca objasni remek-delo i sustinu ovog filma posto sam ja ocigledno filmski neobrazovan da bih to shvatio. Film bez ikakve radnje, preokreta, dinamike, samo sve vreme čekaš da se desi bilo šta i na kraju onaj lik ide u rat. Čak sam se iznervirao krajem filma, 0/10 od mene.

Da li je neko gledao "Funny games" ?? Da li vredi pogledati

Meni se nije dopao,msm ova nova verzija
Inace Tim Roth mi je jedan od omiljenih glumaca,mnogo je ruzan i mnogo je dobar,sve bi uradio samo kad bi mogao da ga upoznam,da se rukujem snjim(
-neverovatna faca)Elem cak ni on nije uspeo da izvuce bad taste koji mi je ovaj film ostavio u ustima.Deza vu i prosek ocekuju gledaoca na svakom cosku,i cinjenica,a ne stvar miljenja je to da su ubice(ludaci)kulturni i uljudni kroz ceo film potpuno isto kao i Alex IZ 5745743895743986743689743886 puta nedostizno boljeg Clockwork orangea,tako da na osnovu svega samo mogu reci,da su jedine dobre strane filma besramno pokradene iz stostruko boljih ostvarenja;);)

Supeeer!!! Javi utiske kao odgledas! Mislim da ce biti dobar...
The new daughter.
Nesto tako dosadno skoro nisam pogledala.Prvih 50 min film nema nikakvu radnju,ama bas nikakvu.Ne mogu cak da ga uporedim ni sa nekom dramom.
Otac,koga je ostavila zena,dolazi sa cerkom i sinom u novu kucu,u mali gradic,ne znajuci da kuca nosi tajnu.Devojcica je nesrecna,buntovna,svoje nezadovoljstvo jasno iznosi,mrzi majku,dok decak,tuguje u sebi i drzi se "snazno",zbog oca...Devojcica pronalazi neko cudno brdo u blizini kuce.
Film deluje nedovrseno,kao da je pusten sa "pola posla",zvukovi kao da ne pripadaju filmu,svo to sistanje i pistanje,kao da je uzeto od negde...
Moj savet-zaobici u siiirokom luku,film je ocajan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back