B-O-J-A-N
Obećava
- Poruka
- 61
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto ste rekli da javim kakav je-odlican.Ja obozavam ovakve filmove,potraga za poremecenim serijskim ubicom i resavanje zagonetki.Psiholoski triler,ne horor,ali postoje dve scene,koje su,blago receno,uzasne!Ko pogleda,znace koje suSkinula,ne znam kakav je
![]()
Sad sam pogledao, kuku majko kakva filmcina!
Mislim da jedino Kurosawa razume ovaj film na pravi nacin a svi mi ostali na sebisvojstven...
Iskreno nije mi se svideo 7/10
Kurosava je u Snovima jasniji nego igdje![]()
Mislim da jedino Kurosawa razume ovaj film na pravi nacin a svi mi ostali na sebisvojstven...
Iskreno nije mi se svideo 7/10
![]()
Jedno 4 godine me tera drustvo da odgledam ovaj film...
Napokon...
Necu ga komentarisati samo ocena 8.5/10
Let the right one in ( Låt den rätte komma in - 2008 )
Umalo se ne ogresih o oaj film! Hteo sam da ga iskomentarisem cim sam ga odgledao ,i pogresio bih u svemu sto sam hteo tada da napisem ...srecom pa to nisam uradio
!
![]()
Jednostavno fantasticno ...svo vreme se radnja odvija sporo ali drzi taj ritam isvo vreme i ni u cemu ne odstupa ...fantasticna prica o prijateljstvu i ljubavi dvoje klinaca ,na prvi pogled obicnih ...neko ovde rece "drugaciji pogled na vampire" ,ja kazem neobican i zanimljiv pogled na vampire ,zaista krvava mala vampirica ...
![]()
A onda kraj filma ...ja sam se odusevio ...e to je happyend ,a film ni malo tunjav ,sladunjav i kilav ,jednostavno fantastican ...Neko vreme mi je smetalo odsustvo zvukova ,poneka potpuno nepotrebna scena i sl. ali tokom gledanja ce sve "leci" na svoje ,10/10 ,obavezno gledajte!
I jos nesto ...Svedska ,hladno ...al' standard ,je*i ga!
PS.
Ameri vec privode kraju rimejk ...necu da sudim apriori ...pitam se sta treba da urade pa da use*u film sa ovakvom tematikom ,ko zna ,mozda zavrse dobar posao !
![]()
Slatko malo britansko seoce gde su svi srecni i bezbrizni
kad ono medjutim..
Ne bih nista dalje da otkrivam za one koji mozda nisu pogledali
Odlicna parodija i zabava
10/10
![]()
Slatko malo britansko seoce gde su svi srecni i bezbrizni
kad ono medjutim..
Ne bih nista dalje da otkrivam za one koji mozda nisu pogledali
Odlicna parodija i zabava
10/10