Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinula,ne znam kakav je
Visions-2009-Front-Cover-13901.jpg
Posto ste rekli da javim kakav je-odlican.Ja obozavam ovakve filmove,potraga za poremecenim serijskim ubicom i resavanje zagonetki.Psiholoski triler,ne horor,ali postoje dve scene,koje su,blago receno,uzasne!Ko pogleda,znace koje su ;)

Kad smo kod ovakvih filmova,jos jedna preporuka,ne znam da li smo ga spominjali,ali,verovatno ga je vecina gledala.Isto odlican film!
http://www.imdb.com/title/tt0112681/
citizenx.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da jedino Kurosawa razume ovaj film na pravi nacin a svi mi ostali na sebisvojstven...
Iskreno nije mi se svideo 7/10

Ja sedmicom ocenim filmove koji su me extra odusevili ali mi se ne svidi kraj npr. ili je bila gluma losija ...a kad mi se nesto ne svidi ,moze biti potpisan od strane 3 Kurosave ,ali 2 mu ne gine ...zbog poznatog imena ,inace bi bilo i manje :cool: !

Let the right one in ( Låt den rätte komma in - 2008 )

Umalo se ne ogresih o oaj film :rumenko: ! Hteo sam da ga iskomentarisem cim sam ga odgledao ,i pogresio bih u svemu sto sam hteo tada da napisem ...srecom pa to nisam uradio :) !

lat_den_ratte_medium.jpg

Jednostavno fantasticno ...svo vreme se radnja odvija sporo ali drzi taj ritam isvo vreme i ni u cemu ne odstupa ...fantasticna prica o prijateljstvu i ljubavi dvoje klinaca ,na prvi pogled obicnih ...neko ovde rece "drugaciji pogled na vampire" ,ja kazem neobican i zanimljiv pogled na vampire ,zaista krvava mala vampirica ...

let-the-right-one-in_jpg_595x325_crop_upscale_q85_jpg_595x325_crop_upscale_q85.jpg

A onda kraj filma ...ja sam se odusevio ...e to je happyend ,a film ni malo tunjav ,sladunjav i kilav ,jednostavno fantastican ...Neko vreme mi je smetalo odsustvo zvukova ,poneka potpuno nepotrebna scena i sl. ali tokom gledanja ce sve "leci" na svoje ,10/10 ,obavezno gledajte :super: !

I jos nesto ...Svedska ,hladno ...al' standard ,je*i ga :worth: !

PS.
Ameri vec privode kraju rimejk ...necu da sudim apriori ...pitam se sta treba da urade pa da use*u film sa ovakvom tematikom ,ko zna ,mozda zavrse dobar posao !

Poslednja izmena:
Let the right one in ( Låt den rätte komma in - 2008 )

Umalo se ne ogresih o oaj film :rumenko: ! Hteo sam da ga iskomentarisem cim sam ga odgledao ,i pogresio bih u svemu sto sam hteo tada da napisem ...srecom pa to nisam uradio :) !

lat_den_ratte_medium.jpg

Jednostavno fantasticno ...svo vreme se radnja odvija sporo ali drzi taj ritam isvo vreme i ni u cemu ne odstupa ...fantasticna prica o prijateljstvu i ljubavi dvoje klinaca ,na prvi pogled obicnih ...neko ovde rece "drugaciji pogled na vampire" ,ja kazem neobican i zanimljiv pogled na vampire ,zaista krvava mala vampirica ...

let-the-right-one-in_jpg_595x325_crop_upscale_q85_jpg_595x325_crop_upscale_q85.jpg

A onda kraj filma ...ja sam se odusevio ...e to je happyend ,a film ni malo tunjav ,sladunjav i kilav ,jednostavno fantastican ...Neko vreme mi je smetalo odsustvo zvukova ,poneka potpuno nepotrebna scena i sl. ali tokom gledanja ce sve "leci" na svoje ,10/10 ,obavezno gledajte :super: !

I jos nesto ...Svedska ,hladno ...al' standard ,je*i ga :worth: !

PS.
Ameri vec privode kraju rimejk ...necu da sudim apriori ...pitam se sta treba da urade pa da use*u film sa ovakvom tematikom ,ko zna ,mozda zavrse dobar posao !

Sam ti rekla? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back