Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Necete :mrgreen: !

Ma boli mene ona stvar iskreno da vam kazem ...ako mi se neki film ne svidi ,savrseno me boli uvo sto ce neko da mi k*nja kako je to remek-delo ,ali ga ja nisam shvatio ! Antichrist je prosecan film ,jedan od losijih Larsovih filmova ...rekla je kritika ,ne ja !
Meni se samo ...ne dopada ,nije groteskan ,grozan je ;) !

ajde...sta ti je..malo se zezam..:D

kritika moze da se sagne :)

kriticari su predvideli diznijevu propast ako uradi dugometrazni crtani, skembali su u stranu carlsa lotona za film Night of the hunter, koji je jedan od najboljih filmova svih vremena, tako da lik nije nista pravio posle toga, tako da... bas me briga za njih. nisu ni pogledali film, vec ga otpisali a priori nakon secenja klitorisa..

glupo, glupo

Klitoris je bio najmanji problem ...samo sto nije iskoristen na pravi nacin ,kao npr. u slucaju ...

jenna-jameson.jpg
jenna-jameson-scarlett-johansson-1-16-07.jpg

...kad vec gledamo klitoris ,neka sluzi svrsi :worth: ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kritika moze da se sagne :)

kriticari su predvideli diznijevu propast ako uradi dugometrazni crtani, skembali su u stranu carlsa lotona za film Night of the hunter, koji je jedan od najboljih filmova svih vremena, tako da lik nije nista pravio posle toga, tako da... bas me briga za njih. nisu ni pogledali film, vec ga otpisali a priori nakon secenja klitorisa..

glupo, glupo

Nije valjda da ima i toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back