Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa vidis..decu ili tinejdzera koji shvati sm sa sobom da je gay..i ti kao roditelj ne podrzis..jedna od najgorih mogucnosti je da padne u depresiju koja se zavrsava suicidom....razmisli

ne zezaj majketi,decu uvek treba usmeravati,znaci po tebi,ako je dete pljackas ili razbojnik,netreba ga usmeravati,da nebi palo u depresiju!Prema deci netreba imati toliko tolerancije!Ne brini ti izadje ono brzo iz depresije!

ne zezaj majketi,decu uvek treba usmeravati,znaci po tebi,ako je dete pljackas ili razbojnik,netreba ga usmeravati,da nebi palo u depresiju!Prema deci netreba imati toliko tolerancije!Ne brini ti izadje ono brzo iz depresije!

imam razloga da brinem...to mi je u struci....prema svemu moras imati odredjenu dozu tolerancije pogotovu prema svom klincu...mi ovde konkretno pricamo o detetu koje je gay.....

Zano,mozda bi bila srecnija da ne pisem,e pa samo moze modernator da mi zabrani,ali kad uzmes sve u obzir,primio sam toliko uvreda od homica,bespotrebno,znaci da ja uopste ne mislim zlo,nego dobro,ljudima i zivotinjama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back