Ovo je Srpski sajt,zaboravio si!
Ali "Taj post mi je dao rak" ne bi bio pravi citat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je Srpski sajt,zaboravio si!

Ali "Taj post mi je dao rak" ne bi bio pravi citat![]()
daleko bilo,kakav te rak sad spopao
Pa pošto si rekao da je ovo srpski forum, napisao sam prevod![]()
nista ne fali ovom sto sam napisao!Nemoj da mi se razbolis imam velike planove za tebe!hehehe
Back off! 

pederbal![]()
znaci prema mom vidjenju ti bi dozvolio tvoj sin ako treba i da izvrsi samoubistvo...samo da umre kao ''musko''...kakav se ti to otac...??!!Svi umiremo,ali on ce da umre kao muskarac,kao ja sto cu da umrem,a ne kao gej!Nisi ti mene razumeo koliko vidim!
..cujes li sebeznaci prema mom vidjenju ti bi dozvolio tvoj sin ako treba i da izvrsi samoubistvo...samo da umre kao ''musko''...kakav se ti to otac...??!!..cujes li sebe
e pa vidis..decu ili tinejdzera koji shvati sm sa sobom da je gay..i ti kao roditelj ne podrzis..jedna od najgorih mogucnosti je da padne u depresiju koja se zavrsava suicidom....razmisline izvrci sad reci,i ono sto sam napisao,kakvo te sad samoubistvo spopalo,taman posla,ja nevolim kukavice,koji dizu ruke na sebe
e pa vidis..decu ili tinejdzera koji shvati sm sa sobom da je gay..i ti kao roditelj ne podrzis..jedna od najgorih mogucnosti je da padne u depresiju koja se zavrsava suicidom....razmisli
ne zezaj majketi,decu uvek treba usmeravati,znaci po tebi,ako je dete pljackas ili razbojnik,netreba ga usmeravati,da nebi palo u depresiju!Prema deci netreba imati toliko tolerancije!Ne brini ti izadje ono brzo iz depresije!
Čim se potegne tema "homoseksualnost" počne i pederbal kojem nigde kraja nema........
( yota - prvo elementrani pravopis da savladas, pa onda da diskutujes )

Svejedno, crt'o - ne crt'o, recimo, "netreba" se piše ovako: NE TREBA![]()
Yota, divim ti se. Sve to si iskuckao na mini tastaturi.......Znaš li šta je homofobija?
Ne, ali neke mirise loše podnosim. Naročito kada duva besni severac, pa se pseći izmet oseti na kilometar.
Razumem da želiš dobro, ali boriš se na pogrešan način za to isto dobro. Promeni nešto.