Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kojoj su šumi tebe navatali?
Jeste glupo što se mlatim ovde sa svakim. Nego sam dokon i do zezanja mi.
Kao da ja verujem da ću tebe da emancipujem i nešto naučim. :roll:
Jedino mi žao što decu dobiju i oni koji ne zaslužuju.

Nema pederikanja kod mene,jos ako je neki ***** naporan...'prirodna selekcija'.Prijatelju moj ti bi deci dozvolio sve,a ja ne bih,ja bi od muskog deteta napravio muskarca,koji ce da ganja devojke,a ne kite!

Nisi me razocarao!Tvoje razmisljanje mi se ne svidja!Nevolim uzdizanje,takvih'vanseriskih orjentacija'ja sam za spustanje takvog drustva u globalu!

Da ti pojasnim bolje zašto te niko ne shvata ozbiljno. Muzjak ti je već rekao ali ti ne slušaš / ne razumeš.

Tvoja logika (primer):
Rodi se tvoje dete i ti vidiš da ima zelene oči. Ijao strašno! Tebi se ne svidjaju te zelene oči, i smatraš da bi trebalo da ti dete ima braon/plave oči.
Ti onda uzimaš na sebe da mu diktiraš život pa ga odmalena teraš da nosi sočiva u boji :D
Deluje apsurdno, zar ne? Baš kao i tvoja rezonovanja i plan za uzgajanje dece...

Da ti pojasnim bolje zašto te niko ne shvata ozbiljno. Muzjak ti je već rekao ali ti ne slušaš / ne razumeš.

Tvoja logika (primer):
Rodi se tvoje dete i ti vidiš da ima zelene oči. Ijao strašno! Tebi se ne svidjaju te zelene oči, i smatraš da bi trebalo da ti dete ima braon/plave oči.
Ti onda uzimaš na sebe da mu diktiraš život pa ga odmalena teraš da nosi sočiva u boji :D
Deluje apsurdno, zar ne? Baš kao i tvoja rezonovanja i plan za uzgajanje dece...

to se ne poredi ,oci i homic,izvini molim te

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ni meni se tvoje razmišljanje ne sviđa. Šta ćemo sad? Ko je u pravu?:think:

ti imas drugacije vidjenje problema i iponujes takvim stvarima,kruzis kao lepi orao i podrzavaju te,a onda bup,po njima,a ja tigar,grabim odmah svojim kandjama i mene se groze!Ti si za'ciscenje''prirodna selekcija'hahaha,a ja za suzbijanje i za duhovno lecenje!NEMA PARADE I KRAJ TOME!Kakav bre ponos i parade,nema takve slobode!Mozemo naklapati do jutra,ali to je nesto sto netreba dati da se siri,ma sta mislili homici,lezbosi,pedofili,zo,ne,itd!

ti imas drugacije vidjenje problema i iponujes takvim stvarima,kruzis kao lepi orao i podrzavaju te,a onda bup,po njima,a ja tigar,grabim odmah svojim kandjama i mene se groze!Ti si za'ciscenje''prirodna selekcija'hahaha,a ja za suzbijanje i za duhovno lecenje!NEMA PARADE I KRAJ TOME!Kakav bre ponos i parade,nema takve slobode!Mozemo naklapati do jutra,ali to je nesto sto netreba dati da se siri,ma sta mislili homici,lezbosi,pedofili,zo,ne,itd!

:eek: "That post gave me cancer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back