Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekaoovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
Ako smijem...
Homoseksualizam nije problem DANASNJICE... homoseksualiza je opredjeljenje izazvano emotivnom osjecanjem.
Homoseksualizam je i u Polisima bio jedna NORMALNA pojava...kao najpoznatiji je bila Sparta...
Da li da POVECANJE broja homoseksualaca nazovemo MODOM ili oslobadjanjam okova koji su vjekovima bili na zglobovima odredjenog broja ljudi, ostavicu pojedinima kao enigmu.
Moje skromnno misljenje se opredjeljuje za TEZU u kojoj danas ljudi ne postaju homoseksualci vec sticajem okolnosti SMIJU reci da to jesu.
Na pitanje antagoizma prema gej populaciji cu odgovoriti ovako...
Bolje je imati PRAVOG PRIJATELJA iako je skriveni gej nego pokvarenog prijatelja koji je strejt.
Pogled na gej populaciju se moze poistovjetiti sa kompleksom NACIONALIZMA...koji se vide kroz primjere NEGODOVANJA mjesanih brakova...
ovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...