ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Prijaviću te za skrnavljenje.Dobro...malo...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijaviću te za skrnavljenje.Dobro...malo...![]()

Sve se pitam odakle ozi-ju ovolika pamet. Em tvrdi da se ništa se ne može spoznati, a on sve zna iz prve ruke!vama ne vrede ni argumenti... znas kako, ako se u cernu hadronov kolider okrece sa leva ne desno i proizvede ono sto mu je funkcijski konstrukcioni cilj, onda ako dodje lik i kaze aj' iz zebancije da vidimo sta ce se desiti ako prespojimo kleme pa da se vrti unatraske.... bika mozes da uguras u masinu za meso i da iz nje izadje kobasica.. ali kobascu da uguras u istu masinu a da ti izadje bik ce biti ipak malo teze...znaci, ako hetero muskarac gura penis u vaginu mozda se zena oplodi i zanese pa rodi dete na njihovu radost ili pocetnu tugu ako je 15-to po redu a oni nemaju novac ni za prethodnih 14. ali ako ***** gura penis u anus drugog muskarca moze samo da izadje nesto sto mi gadno da ti kazzem sta jer sam sad rucao i bilo mi bas ukusno pa da ne kvarim. a zbog tog naopkaog guranja da se razvija politicki pokret, performansi, da se vode ratovi, da ljudi ginu i budu prebijani na ulicama jer ne zele da im neko natura kako treba gurati i gde onda izvini kolega problem je u onima koji guraju naopako i koji tu "filozofiju nakaznog budoara" prodaju onima koji guraju pravilno pa makar i zbog svog zadovoljstva koje vidim tebi bas smeta a meni nimalo jer zene su nesto najlepse sto postoji na ovom svetu.... paradama nametnuto guranje na njihov nacin moze samo da se izrodi u suprotnost ali oni jadnici nisu toga svesni kao sto eu nije svesna da svakim novim uslovom kojima nas odbija vise pokazuje svoj jad i bedu nego mi svoju poniznost... a da znas kolko je vagina ukusnija od anusa nikad se ne bi tako licemerno postavio spram moog posta koji je bio vise nego jasan i bez ikakvih ograda sa suvom argumentacijom.
kad mi dokazes da je izduv od kloake izvor zivota ili cistog esencijalnog zadovoljatva gde cemo svi da naopako akeceleriramo od srece i mozda i ufatimo neku anti materiju ja cu ti se nakloniti.... pre cemo ufatiti aids a to je bozija kazna zbog naopakog guranja.... ko ume da cita izmedju redova.

Pazi Rile,a taj od kog saznaje je još i zadremao-skoro spava...Zamisli da je budan ! Ozi bi nas počistio s pdf-a ko pajalicom...Sve se pitam odakle ozi-ju ovolika pamet. Em tvrdi da se ništa se ne može spoznati, a on sve zna iz prve ruke!![]()

nism znao da sam ozi al' ajde de![]()
Ne bih da širim temu,ali ti u svakom svom postu ne propustiš pominjanje pederskog analnog koitusa...Pretpostavljam da znaš da se dešavatebi izgleda zao tog pope urologa sto nije tebi procacko misaonu zonu pa si posto ljubomorko mali nevaljali![]()
Ne bih da širim temu,ali ti u svakom svom postu ne propustiš pominjanje pederskog analnog koitusa...Pretpostavljam da znaš da se dešava
sličan koitus između muškarca i žene,a koji seksolozi smatraju normalnim...Dakle nije u pitanju tehnički odnos (mada u vezi AIDS a postoje validni
podaci da se prenosi tim koitusom) jer ****** upražnjavaju fizičku ljubav takođe prilično raznovrsno,a da ne pričam šta sve čine lezbijke kod kojih
koitus,na njihovu žalost,nije moguć bez tehničkih pomagala...
Primećujem,naime,da namerno pojednostavljuješ odnos između homoseksualaca,a hermenautički gledano oni su jadnici i bednici,neemancipovani,odbačeni od
društva,čak se samoizoluju zbog preteće homofobije na svakom koraku...Dakle,pre su za žaljenje nego za gaženje...I nije mi jasno kako
hriščanski moral koji ima sažaljenje u svojoj osnovi,može da anatemiše gejeve...To je protivno osnovnim stavovima,a naročito da je velika
nagrada pred božijim prestolom onome koji čini dobro lošima...Ako su gejevi "lošisti",a rekao bih da su jednostavno ljudi sa stećenim ili nasleđenim
izvitoperenim osobinama...
A već sam rekao šta bi valjalo da u tom pogledu društvo da preduzima,naročito ovo,uglavnom,srpsko i kako da tretira homoseksualnost bez izopštavanja...
Mislim i da je to prilika da ovaj narod koji ima i te kakve kvalitete (N:Velimirović) ima jedinstvenu priliku da na originalan i pravilan način uredi ove odnose
u svom društvu i time pokaže ostalim narodima ko je ko u Europi...
Naravno,prethodno nam valja razumeti sopstvenu odbojnost prema gejevima...Ja moju razumem i rado bih se njih odrekao preko Večernjih novosti da to ima efekta...I dalje su tu oko nas i s nama...
a to je koncept cele price, da se udje u udzbenike za osnovce, na ulicu da svakim danom dominiraju i naopako okrenu sistem onog bozansog principa vezanog za m/z odnos. sad ako to ne shvatas da je ta bolesna izopacenost veca no guranje u kloaku onda si lisen elementarnog osecaja rasudjivanja a ako si intimno svestan a zarad foruma izgravas dusebriznika i velikog humanistu onda si licemer. jer ljudi nisu isti... nema tu veze boja koze ili sex opredeljenje vec kolega samo glava i ono u njoj. a ovi debili sto se guze i promovisu nesto nakazno imaju u toj glavi samo trule crve.
),a kad nije-nema ni šanse...
)I jesam licimur i delom me pogoni sujeta,pa šta...Jer sam i svestan da je ova tema važna za razvoj našeg društva,za moju decu i unuke...A moja licimurnost i sujeta
su u funkciji u kojoj i treba da su...No znaš ti te stvari...Čovek kad je svestan svojih slabih osobina i može da se nosi s njima (u pm),a kad nije-nema ni šanse...
Dobro je da i ti ovladaš njima-da se ta energija iskoristiti...
Nego nam se gejevi slabo javljaju na temu,a bilo bi interesantno ih čitati...
Da nije Rile spremio gomilu drvlja i kamenja iza čoška...)

Ti ne znaš ni šta je ozi!!!![]()
![]()
![]()
Dobro,ne znam-reci ti...
Smiri se šefe,baš me interesuje šta će Rista da provali...Ovde hebe lud zbunjenoga , u skladu sa temom o homoseksualnosti.
De si i kad kazala,kad si ovde samo s ovim postom uzela učešće...Dakle-link molim...Kazala sam ja na šta će ovo da se svede-
možeš biti vjernik koliko želiš, ali moraš pustiti druge ljude u miru. svijet je, dakako, raznolikiji od onog što možeš, ali ne želiš zamijetiti. ima u njemu mnogo drugih oblika, pored vjernika i pedera.
obilježje kršćanstva kroz povijest je pljačka i ubojstvo. suštinska kršćanska pohlepa i nasilje skriva se iza jednako inferiornog paravana:
mi smo stvoreni na sliku božju.
mi želimo druge napraviti istima kao što smo mi, oni moraju živjeti po našem obrascu (inače su bolesni i kriminalci, a zna se što ćemo s takvima, ugasit ćemo svjetlo…).
mi smo učitelji, znajuči, mi učimo druge, neznajuče, glupe, da upravo to trebaju vjerovati.
mi i naše je dobro, oni i njihovo je zlo.
mi se moramo boriti protiv zla, a za dobro. svugdje, koliko naša sila seže.
ja sam u toku života upoznao mnoge homoseksualce, od intelektualaca do čobana. svi za redom su bili prijazni ljudi i ni jedan od njih se ni posredno nije žalio, da mu kršćani ne daju živjeti. ni od jednog nisam čuo tiradu poput tvoje.
a ja eto mislim, oni bi svakako imali više razloga žaliti se, nego ti.
haleluja![]()
ne pravim ja parade, zalim se i kukam na crkvu, drzavu, nerazumevanje no ******... pobrko si loncice 
ne pravim ja parade, zalim se i kukam na crkvu, drzavu, nerazumevanje no ******... pobrko si loncice
sve si inace izvrnuo naopako, znaci.... ja ih ne napadam vec je ovo tema o njima i dajem samo genezu njihove bolesti kao i genezu socijalnog uticaja te doticne manjinske grupe koja je finansirana sa strogo namenskim ciljem a taj cilj nije njihova razlicitost za koju me zabole vec izazivanje krize u drustvima trazenjem necega sto im niko ne moze dati bez da se pljune po osnovnom ljudskom principu koji nema veze sa crkvom koju si upleo cim sam spomenuo vencanje u njoj. uostalom jasno sam razgranicio pedere inkorporirane u drustvo koje zabole za ovaj "pokret" i pedercice koji masu zastavama i koji su samo bedni placenicki moronski izrastaji tog "pokreta".

(Već sam pisao o odgovornosti Beogradske lože i ne bih da ponavljam,samo da pridodam