omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....
Gde vam je Tolerancija!!!
Slazem se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....
Gde vam je Tolerancija!!!
Pa ako ti je muka ovo citati hajde da se vratimo na tvoju zanimljivu temu :"Ljudi drkam,znate li da drkam" ili tako nesto ***.

Ajde kad neko bude trazio iseljenje negde u svet neka kaze da mrzi gej populaciju..dobice odma kitu od vize.

Da ta tema je bila parodija na ljude koji to govore, drago mi je da si propratila i razumela tu temu.
Inace jeste nezanimljivo kad neko iznese tako gomilu nekih toboz cinjenica koje bog te pita da li su tacne uopste i onda za svaku tu "cinjenicu" treba da se napise po 5 recenica da bi je demantovalo i onda to bude tako smorno da ljudi prosto kazu ma da ajd tako je samo me pusti na miru.![]()
A ako trazim vizu za Rusiju,Belorusiju,Kinu i sl.?
Djordji ne planiramo bas svi raznositi pice i prati sudje u Nemackim i Francuskim restoranima!![]()
Takodje uopste nije tacna informacija da na zapadu gejizam smatraju za normalnu stvar. Bio sam tamo i kad neki tradza prodje ulicom svi se krste i sklanjaju od njega(bukvalno ko od leproznog), ali cute i ne fermaju ga.
Pa super,ako se zamore nek pritisnu x na monitoru i odu spavati.Forum je za "slobodu" u svakom smislu pa i u pisanju propagande !
E pa vidis,..to je normalna reakcija,..ovde kad bi neko javno prizna da je Gey UBILI bi ga a ne bi se sklanjali ili cutali.....
To je razlika velika....
Valjda imam i ja tu slobodu onda jel?
Samo ja necu iznositi izmisljene cinjenice vec istinite i realne.

Jos i vecu !Covece upravo si mi namignuo i ja ti uzvracam "mig",eto ti slobode flertovanja!![]()
Necemo se leba najesti od tog flertovanja.![]()

, da imaju sve uslove da ne požele i da ne mogu da pobegnu odatle...kao Alkatraz... imaće veliki izbor, nikome neće da smetaju, niko neće da im smeta...citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,po meni je bolest kad nekoga zanima sta neko radi u svom krevetu i sa kim.drugo,pre neki dan smo imali primer kako je ocuh asovom ubio posinka,znaci nista ne moze da garantuje da ce dete biti srecnije ako zivi sa mamom i tatom ili sa tatom i tatom i obrnuto,ako dete zivi sa ocem alkoholicarom,da li to znaci da ce i dete jednog dana postati alkoholicar?najsmesnija mi je izjava kada neko homosexualce osusjuje zbog bele kuge u srbiji,a ja pitam sta mi,momci i devojke radimo po pitanju nataliteta,osim sto je nekima bitnije da imaju extra kola ili da svako vece izlaze po splavovima?i ja sam za to da decu usvajaju i homosexualci naravno finansijki situirani i verovatno ce dobiti vise ljubavi nego od roditelja kojih su ih odbacili.inace homosexualizam postoji od kako je sveta i veka i ako je bolest kako se leci?da li postoji neka terapija?

...ovaj svet općenito nije normalan.citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da

Свог партнера![]()
![]()
citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,po meni je bolest kad nekoga zanima sta neko radi u svom krevetu i sa kim.drugo,pre neki dan smo imali primer kako je ocuh asovom ubio posinka,znaci nista ne moze da garantuje da ce dete biti srecnije ako zivi sa mamom i tatom ili sa tatom i tatom i obrnuto,ako dete zivi sa ocem alkoholicarom,da li to znaci da ce i dete jednog dana postati alkoholicar?najsmesnija mi je izjava kada neko homosexualce osusjuje zbog bele kuge u srbiji,a ja pitam sta mi,momci i devojke radimo po pitanju nataliteta,osim sto je nekima bitnije da imaju extra kola ili da svako vece izlaze po splavovima?i ja sam za to da decu usvajaju i homosexualci naravno finansijki situirani i verovatno ce dobiti vise ljubavi nego od roditelja kojih su ih odbacili.inace homosexualizam postoji od kako je sveta i veka i ako je bolest kako se leci?da li postoji neka terapija?
citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,
da li postoji neka terapija?